Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי חול?

bender
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניקוי חול טוב למקומות "חזקים" כמו שילדה, ג'אנטים (שכמעט בילתי אפשרי לנקות אותם באמצעים "סטנדרטיים") או כל מקום עם "עובי"...

קח בחשבון שניקוי חול "לוקח" שיכבה מהפח... אם הפח הוא דק מידי אתה עלול לסיים עם חור בפח...

ניקוי חול יכול היות בכמה "עוביים" של חול, לרוב בארץ מישתמשים בחול גס. והתוצאות בהתאם... לפחות במקיומות שאני מכיר לא מישתמשים בחול דק...

בדרך כלל מישתמשים בניקוי חול לשילדות (גי'פים ורכבים עם שילדה פריקה, ולא אחודה)...

ויש גם די הרבה שמישתמשים בניקוי חול לג'אנטים וחלקי ניקל עבים (לצורך ציפוי מחדש)...

למה אתה צריך את זה בדיוק, תן תמונות אולי יעלו כאן רעיונות יותר טובים...

גילי

איפה למדת את זה? :wink:

לפי השאלה ולפי השואל אני מניח שהתשובה היא: במכללת קלאסיקאר אשר תחת ניהולו ובבעלותו של המאסטר ליאור ברוך.

אכן! ועוד הרבה דברים אחרים שחשבנו שידענו ולימדו אותנו אחרת (גם על ניקוי חול ידעתי ועשיתי, אבל כמו שאומרים "כל יום לומדים משהו חדש!")

בכל אופן, עומדת לצאת כתבת סיקור על הקורס...

סיכום הכתבה "שווה!!!"

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם
חן צודק/ת לגמרי, לפני כל צביעת רכב חשוב לבצע ניקוי חול על מנת שהצביעה תעשה מההתחלה והתוצאה תהיה חלקה ומושלמת.

בטח כבר לא נישאר אוטו, שירשור ישן: 14/07/04, 12:27

עדי גולדנברג 13399

פורסם

היי

אני ביצעתי ניקוי חול בעצמי לרכב הטריומף ספיטפייר שלי

קניתי אקדח חול מחנות לכלי עבודה ב120 שח

הבאתי חול ים והשתמשתי בקומפרסור רגיל

תסתכלו בלינק למטה יש את השרשור שיפוץ שלי

אם יש למישהו שאלות שישלח לי בפרטי

הכי חשוב לאחר שעושים ניקוי חול חייבים לשפשף קצת עם סקוטשברייט את החלק שנוקה

לפני שצובעים בפילר (צבע יסוד), הפעולה של הניקוי חול יוצרת שכבה מט שהצבע לא תופס טוב ואז יש פיצוצים בצבע וקפיצות וסדקים בחומר

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

אני לא מאמין שניקית את האוטו עם הונטורי המסכן הזה. זה כמו ראש סיכה. הייתי בטוח שאתה עובד עם מכשיר תעשיתי.

אם כך אולי אתן לונטורי שלי הזדמנות נוספת.

פורסם
אני לא מאמין שניקית את האוטו עם הונטורי המסכן הזה. זה כמו ראש סיכה. הייתי בטוח שאתה עובד עם מכשיר תעשיתי.

אם כך אולי אתן לונטורי שלי הזדמנות נוספת.

אתה יכול להחליף פיות באקדח חול , הוא בא עם כמה פיות לבנות אני חושב קראמיות כמו החומר הלבן שבפלאגים ,

הוא עשה קצת בעיות כי עבדתי איתו הרבה והוא נתקע לפעמים אבל קניתי עוד אחד (בקטנה 120 ש"ח) :-D

מה שחשוב זה לסנן את החול עם רשת יתושים לפני...

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

אני רק מקווה שאתה מודע לעניין שלא ממולץ לעשות ניקוי "חול" עם חול, ובטח לא עם חול ים, שאגב לא נראה לי חוקי בכלל בארץ.

בכל אופן מסוכן לבריאות ובטח שלסביבה, החול שנשחק יוצר סיליקה אשר למעשה כמו אסבסט חודרת לריאות, הסילקה נשארת בסביבה באבק על עצים בניינים וכו'.

אני הרבה זמן מחפש לקנות סודה לשתייה בכמות מסחרית יותר על מנת שאוכל לעשות ניקוי עצמי בצורה בטוחה יותר מבלי לסכן את עצמי ואת הסביבה.

לגבי הפילר, אם אני לא טועה הפילר הוא לא צבע יסוד והוא מיועד לצביעה מעל לצבע היסוד על מנת לזהות גלים.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

להפתעתי, במפעל חצם בקיבוץ בארות יצחק (ע"י פ"ת ונחלים)

ממליץ עליהם בהחלט ! ! !

אבי נוף.

מצטרף להמלצה ! עשיתי שם כמה אופנועים ..

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

יגאל ,

מה שיותר חשוב הוא לעבוד עם מערכת נשימה עצמאית מפולטרת , כיון שלנשום את הצורן שבניקוי חול גורם נזק בלתי הפיך לריאות ואף מסרטן . שנית חשוב לעבוד אך ורק עם חול מחצבות ולא חול ים שמכיל המון מלח .

אודי.

פורסם

ניתן לקנות סודה לשתיה המיועדת לניקוי אולם את הניקוי צריך לעשות עם מים ולשם כך צריך מכשיר שעושה את הערבוב . הכל ניתן לעשות בארץ ולמצוא בארץ . מה שכן ניקוי בסודה הרבה יותר עדין מניקוי חול .

• תוכן חדש...