Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה נזילה יש לך? קצת? הרבה? תבדוק מים ברידאטור עצמו (לא במיכל עודפים) כל יומיים. אם לא חסר כמות משמעותית, לטעמי לא צריך החלפה של רדיאטור. מקסימום להחליף את הבורג הסורר.

1.בדרך כלל לא.

2. המחיר סביר. השאלה אם צריך בכלל.

3. רדיאטור של בשן מספיק טוב.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

שלום

לאחר ביקור אצל המוסכניק שלי נאמר לי שלא ניתן למצוא בורג ריקון של הרדיאטור על מנת להחליף את הבורג הדולף, מכוון שזה חלק אינטגרלי מהרדיאטור. ומכוון שהרדיאטור של הרכב הוא עדיין הרדיאטור המקורי ויש חשש שהוא יתפוצץ בקרוב עדיף להחליף את כל הרדיאטור.

האם עדיף להחליף את הרדיאטור כולו ולא לנסות ולחפש בורג תואם...?

אם כן היכן אפשר להשיג בורג כזה?

רדיאטור.jpg

:buddies_drink: אם שותים לא נוהגים בשביל זה יש את אגד!!!

פורסם
שלום

לאחר ביקור אצל המוסכניק שלי נאמר לי שלא ניתן למצוא בורג ריקון של הרדיאטור על מנת להחליף את הבורג הדולף, מכוון שזה חלק אינטגרלי מהרדיאטור. ומכוון שהרדיאטור של הרכב הוא עדיין הרדיאטור המקורי ויש חשש שהוא יתפוצץ בקרוב עדיף להחליף את כל הרדיאטור.

האם עדיף להחליף את הרדיאטור כולו ולא לנסות ולחפש בורג תואם...?

אם כן היכן אפשר להשיג בורג כזה?

אם זאת תשובתו של המכונאי שלך , אני ממליץ לך להחליף אותו .

חפש בחנויות ביצחק שדה בתל אביב ותמצא .

פורסם

באמת תחליף מוסכניק, טוב שלא נוזל לך הבורג ניקוז שמן מנוע, הוא בטח היה ממליץ להחליף מנוע.

כודם כול לא מחליפים חלקים באוטו בשביל לשלול תקלה!

לא הבנתי מדברך כמה דברים, האם יש חוסר מים ברדיאטור או במיכל עודפים?

האם ברדיאטור יש לך מי ברז או נוזל קרור צבעוני?

האם בדקתה בעזרת ניר טישו שהרתיבות היא אך ורק על בורג הניקוז ואן סימני רתיבות על כל מקום אחר מעל אותו בורג? סים לב שבורג הניקוז ממוקם במקום הנמוך ביותר ברדיאטור וכל נזילה מאזור הרדיאטור בסופו של דבר תגיע לאותו מקום נמוך שהוא הבורג הניקוז.

האם ניסיתה לחזק את הסגירה של בורג הניקוז?

אם חסר לך מים ברדיאטור או במיכל העודפים, יש בדיקה פשוטה לבדוק האם יש דליפה מהרדיאטור, שנעסת ע"י החנסת לחץ גבוה למערכת המים ובדיקה אם הלחץ נופל במשך זמן קצוב, מה שיעיד על דליפה במערכת לרבות הרדיאטור וכמובן מהבורג ניקוז. את הבדיקה הזו אפשר לעשות בכול מכון רדיאטורים.

אם לא חסר מים אז דולף לך משהוא אחר וצריך לחפס מה נוזל ומאיפו.

• תוכן חדש...