Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

 

ביומיים האחרונים אני חווה בעיות מוזרות עם הראוטר שלי, ובבדיקה עם ראוטר חדש הבעיות היו דומות.

 

לפני יומיים, ברגע אחד, הרשת קרסה ולא היתה קליטה. אחרי מיליון RESET-ים הצלחתי בקושי להתחבר. כששיניתי את ה CHANNEL בראוטר למספר 6, הכל שב על מקומו בשלום (קליטה מלאה, זיהוי וחיבור מהירים).

אתמול - אותו הדבר, אבל כבר לא הצלחתי בכלל להתחבר ובחלק מהמקרים אני לא רואה את הרשת בכלל !! בחיבור עם כבל רשת הוא כמובן מגיב מצויין.

המצב ה"שכיח" של התקלה הוא שאני מנסה להתחבר אל הרשת ואז פשוט אין חיבור (לא מצליח להתחבר) ולפעמים היא נעלמת ואז חוזרת - או שהיא מופיעה עם קליטה חלשה יחסית (3-4 קווים במקום 5 שזה המקסימום).

 

עד לאותו רגע, המכשיר עבד מצויין 3.5 שנים (!) באותו מיקום, כאשר "לצידו" (באותו בית) עוד שני טלפונים אלחוטיים (אחד של פנסוניק ועוד אחד של יונידן+שלוחה נוספת). השינוי היחידי שנעשה בבית היה לפני חודש, בו זז ה"יונידן" למדף צף על הקיר - פיזית קצת יותר קרוב ממה שהוא היה לראוטר - אבל הבעיה צצה לפני יומיים בלבד !

מאידך, גם שניתקתי את הטלפונים האלחוטיים מהחשמל לגמרי, עדיין היתה בעיה.

 

בקיצור, רק אחרי שהעברתי את הראוטר לצד השני של הבית (מאיזור החדרים לאיזור הסלון-מטבח) הכל שב על מקומו בשלום.

 

יש למישהו מושג מה הולך כאן ? :roll:

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש סיכוי שהמכשיר עשה את שלו? 3וחצי שנים לכל מכשיר זה פרק זמן מכובד ויותר.

 

איזה דגם וחברה הנ"ל ?

 

גם לי יש D-LINK 2560U בן שנתיים שעובד עם 8מגה ADSL,מחשב בודד בבית,ורשת אלחוטית לפעמים עובדת.

 

לאחרונה התחיל לעשות בעיות

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הבאתי אתמול ראוטר חדש של EDIMAX.

 

אותו הדבר.

 

קליטה חלשה מאוד במקומות מסויימים ואחרי פרק זמן הרשת נראית לסרוגין.

 

מאתמול העברתי את הראוטר לצד השני של הבית ואין בעיות.

 

אין שכנים חדשים, לא בקומה מעליי ולא בקומה מתחתיי. כל הסיפור התחיל דיי בפתאומיות.

השכנה שממולי עברה לכאן לפני מעל לחודשיים ולא היו בעיות אף פעם. בכלל, ב 3.5 שנים שהראוטר במקום שלו אף פעם לא היו בעיות (טפו טפו טפו).

מדבור בראטור של ASUS AM604G ואני לא יודע מה הדיעה הרווחת בנוגע אליו, אבל אצלי הוא עבד פשוט מעולה לאורך כל הזמן (והנה, גם עכשיו הוא עובד מעולה אחרי שעשה רילוקיישן).

 

נראה לי שהראוטר שלי "קרא" יותר מידי הודעות של בנצי :D :D :D :D

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עומס על תדר מסוים, שכנים שהחליפו מכשירים/נתבים/טלפונים שעובדים על התדר הזה.

אלימינציה פשוטה, אם זה עובד במקום אחד ולא באחר, אז האזור הבעייתי עם עומס/הפרעות.

היתה לי בעיה דומה, אם יש לך אנדרואיד (אולי גם יש לאייפון, אם סטיבי מרשה) - יש אפליקציה שסורקת את הערוצים ובודקת את העומס עליהם, תשנה ערוץ והחיים ישובו למסלולם (אלא אם כן אחד השכנים התקין תחנת ממסר שמתקשרת עם CERN).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

הבוקר סללתי חוט טלפון עד הקרניז של המטבח והנחתי אותו שם (חשמל כבר יש), SO FAR הוא עובד מעולה משם (למרות שפיזית הוא נמצא כרגע רחוק יותר מאיזור חדר השינה, הוא קולט לא פחות טוב מהמיקום הקודם שלו, שהיה קרוב יותר משמעותית).

 

ענית לעצמך.

תחליף לערוץ מספר 1 בראוטר ותחזיר אותו למיקום המקורי שלו.

הוא היה על 1 כשהתחילו הבעיות, והזזתי ל 6 והן נפתרו וחזרו אחרי יום.

כרגע הוא במקום אחר, תדרים על AUTO (כרגע הוא בחר ב 1 שוב) ועובד מצויין.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ערוץ 6 הוא דיפולטי ממה שזכור לי לפחות אצל בזק, תעבור לערוצים גבוהים יותר (13 אפילו 14 אם יש) ותנסה להחזיר אותו למיקום הבעייתי ולבדוק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ה Default של רוב הנתבים\ראוטר-ADSL הוא 6 או 11.

רוב השכנים שלי עובדים על התדרים האלו. יש לי תוכנה שנקראת inSSIDer שמנטרת את ה CHANNEL'S של הרשתות האלחוטיות סביבך.

התוכנה מראה בצורה גרפית את הרשתות מסביב וגם מרחיבה את הקשת של התדר לעוד 2 דרגות לכל צד (ז"א שרשת שנמצאת על CHANNEL 6 המתפרסת על תדר שבין CHANNEL 4 ל CHANNEL 8).

 

לשכנים שלי מהקומה מלמעלה (אבל בצד השני) יש ראוטר שתופס 2 CHANNEL-ים בו זמנית כמעט, הוא תופס את 11 ובאופן לא קבוע גם את CHANNEL 9 (למעשה, טווח התדר שלהם בין CHANNEL 13 ל CHANNEL 7)

 

מצ"ב צילום מסך של התוכנה מהדקות האחרונות. אני זאת הרשת האדומה ב CHANNEL 1.

 

איציק

ssid.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש רק 1-13 וכרגע זה עובד מעולה על 1 (בחירה אוטומטית של המכשיר). נראה לי שנישאר בלוקיישן החדש וב CHANNEL הנוכחי.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שים 14 אם קיים אצלך.

 

כנס לראוטר ותעבור ל-WPA\WPA2-PSK

 

שיהיה MIXED

בהצפנה תבחר TKIP+AES

 

מה מבחינת סיסמא ?

ראית שהאופציה קיימת אבל ברגע שאני בוחר אותה נעלמת לי האופציה של סיסמא, הגיוני ?

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא, חייבת להיות סיסמה.

 

בחרת PSK? זה אומר שיש סיסמה אחת לכולם וכולם מתחברים עם הסיסמה הזאת (אתה לא נותן סיסמה לכל משתמש ברשת).

 

 

באיזה שלב (מה אתה בוחר) נעלמת הסיסמה?

some people need a high five

in the face

with a chair

×
×
  • תוכן חדש...