Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש כאן אז סילחו לי מראש אם אשאל דברים ברורים.

אני מחפש רכב רכב מרווח ומפנק שישמש בעיקר אותי.

הרכב יסע כל יום לתל אביב ויחנה בתל אביב הצפופה.

הרכב יסע בין 60 ל100 ק"מ ביום.

כרגע אני נוסע בסקודה סופרב מהדגם המפואר עם מנוע בנזין.

אני מרוצה מהמרווח הפנימי ומהאבזור, פחות מרוצה מההרגשה הקרה שפנים הרכב משדר ומאוד לא מרוצה מהמימדים החיצוניים שלו, הוא גדול ולא נוח לתמרון.

שכחתי לציין, אני מחפש רכב חדש.

אשמח לדעתכם,

תודה

אבי

פורסם

אולי תחפש לך רכב פרימיום קטן מהסופרב הגדולה,שיתן לך אבזור עשיר ואיכות פנים.

A3 של אודי (אודי בפרט מצטיינת באיכות פנים ויוקרה),או אחותה מבית פולקסוואגן הלא היא הגולף.

אלפא רומיאו ג'ולייטה - למרות שהבנתי כי הביקורות פושרות אודות איכות הפנים ועיצובו.

לקסוס - CT200H.

וולוו C30\C40 מאובזרות.

לנצ'יה דלתא הייחודית בנופי ארצנו ומציעה מנוע חזק ואזור עשיר בשילוב מחיר שלאחר מיקוח כנראה נותן תמורה מאוד גבוהה למחירו.

פורסם

אם סמלים לא עושים לך את זה אז תבדוק פוקוס 2 ליטר טיטניום, תוכל גם לבחור צורת מרכב.

וולבו S40 טיפה מיושנת כבר אבל נמכרת כרגע מנוע T5 מפלצתי.

פורסם

אם לא אהבת את הפנים של הסופרב כנראה שלא תאהב גם את הפלסטיקיות של הלקסוס.

הלנצ'יה בהחלט נראית כמו אופציה מתאימה. גדולה מבפנים, קטנה מבחוץ ומרגישה הרבה יותר יוקרתית ממה שהיא עולה, במיוחד בדגם המפואר.

מצטרף גם להמלצה על הפוקוס המפוארת.

פורסם

אני גם מצטרף להמלצה על האודי A3 או הלנציה דלתא החדשה

הדרך הכי טובה גש לסוכנויות בקש נסיעת מבחן

קח בחשבון שלנציה סובלת כרגע מדימוי לא מי יודע מה בארץ בעיקר ביגלל העבר נראה שכרגע היבואן שחזר לשוק מנסה לשנות זאת

פורסם

לא כתבת לכמה אנשים הרכב מיועד ומה הדרישות שלך בנוגע לאופי הנהיגה. אם זה למשפחה של 2+2 זה אחרת מרכב לנהג בודד. אם זה רק לך ולתוך העיר אז באמת חבל על רכב גדול ואולי כדאי שתלך לכיוון הקומפקטיות פרימיום של אודי או ב.מ.וו. התקציב שלך הוא מכובד אבל תקוע באמצע בין ג'יפונים עירונים ברמת גימור גבוהה, פרימיומים קטנות או מנהלים גדולות שאותם אתה כנראה לא ממש צריך. מן תקציב ביניים מבאס שהלוואי על כולם...

פורסם

תודה על התגובות.

אכן הגודל החיצוני של המכוניות שהצעתם נראה מתאים.

הפוקוס קצת המונית מידי. ג'יפים וב.מ.וו לא מתאימים לאופי שלי. הלקסוס מזכירה לי מאזדה 3 מבחוץ.

נראה לי שאבדוק את הלנצ'יה והאודי.

בהחלט השפעתם על דעתי כי על הלנצ'יה לא ידעתי כלום לפני כן.

אם יש הצעות נוספות אשמח לקבלן.

שוב תודה

אבי

פורסם

דרך אגב, ההגייה הנכונה של השם האיטלקי היא "לנצ'ה", לא "לנצ'יה" ה- i נמצאת בשם האיטלקי (Lancia) רק כדי לגרום ל- c לההגות כ- צ' , אחרת היה צריך להגות את השם "לנקה" .

זו היתה פינתנו "רגע של איטלקית" ובכל מקרה: בהצלחה בבחירה.

פורסם

ביצעתי נסיעת מבחן על הלנצ'יה דלתא.

מה אומר, הרכב מרשים ביותר. מאוד מרווח ומאוד מפואר.

מאוד נוח לנהיגה ותמרון בעיר. הדבר השלילי היחידי הוא שהרכב מאוד חזק ומגיעים למהירות גבוהה בלי לשים לב.

אני עדיין מתלבט אבל נראה לי שמצאתי את הרכב הבא שלי.

פורסם

תודה לכולם על העצות.

הזמנתי ביום שישי לנצ'יה דלתא חדשה מהדגם המפואר (פלטינום).

אני חייב לאמר שאני מופתע לטובה מהפורום הזה.

מצאתי כאן עצות מקצועיות ואנשים שששים לעזור.

פורסם
תודה לכולם על העצות.

הזמנתי ביום שישי לנצ'יה דלתא חדשה מהדגם המפואר (פלטינום).

אני חייב לאמר שאני מופתע לטובה מהפורום הזה.

מצאתי כאן עצות מקצועיות ואנשים שששים לעזור.

כמה שילמתה ?מה קיבלתה?

פורסם

עשיתי טרייד אין על הרכב הקודם, סקודה סופרב הדגם המפואר.

הם נתנו לי עליו מחירון ועוד הנחה של 5000 ש"ח.

היא מגיעה עם כל האבזור הנחוץ כולל דיבורית בלוטות מקורית ואפילו חיישני חניה מקוריים כך שלא נאלצתי להוסיף כלום פרט למערכת איתור.

פורסם

תתחדש! בהחלט רכב שלא רואים הרבה על הכבידים ומעניין מאוד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...