Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בגשם - שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כשחזרתי הבייתה בצהריים היה את הגשם הכבד והברד והיו כמה כבישים שהיו ממש מוצפים, המים הציפו את כל הכביש והגיעו עד למדרכה. הרכב שנהגתי בו גבוה יחסית (קאיה ג'ויס - מיניואן למי שלא מכיר).

הייתי חייב לעבור את הכביש על אף ה"אגם" בגלל שהייתי לפני צומת ובכלל אם הייתי משאיר את האוטו בצד מי יודע לאיזה גובה המים היו מגיעים.

לאחר שעברתי את הצומת באתי לפנות וההגה היה "תקוע" בקושי זז, הצלחתי לפנות וכשהגעתי למקום עם פחות מים ההגה "חזר לעצמו".

עכשיו ברור לי שהמים הגבוהים גרמו לתקיעה של ההגה אבל האאם מישהו יכול להסביר לי יותר טכנית מה קרה?

נאמר ורכב מתקלקל כתוצאה מהנסיעה בגשם, הביטוח מכסה?

האם היה עדיף להשאיר את האוטו בצד?

תודה מראש על התשובות (אם בכלל :)

פורסם

יכול להיות שחדרו מים למערכת ההידראולית של ההגה (הגה כח) ולמעשה ביטלו את ההגבר שהמערכת צריכה לתת, כאילו נסעת בלי הגה כח....

*הדגש הוא על "יכול להיות"!!!!!

פורסם

אחי אתה גר במקרה ברחוב ארלוזורוב בחולון?

בכל מקרה

ההתנגדות הייתה הרבה יותר קשה מהגה רגיל (לא הגה כח) וההגה הסתובב עד נקודה מסויימת

פורסם

אם אני מבין נכון, היה קשה לך להסתובב בתוך שלולית עמוקה וכשיצאת ממנה הכל שב לקדמותו.

יתכן שזה נגרם מהתנגדות המים לסיבוב ההגה (נסה להזיז את היד. הצלחת? יופי. עכשיו נסה להזכר כמה כח צריך להפעיל בכדי להזיז את היד אם היא כולה בתוך הים).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אה

כי ידידה שלי גרה בארלוזורוב וראיתי שם בי.אקס gti ולא ראיתי עוד אחת כזאת בחולון אז חשבתי שזה אתה...

פורסם
אם אני מבין נכון, היה קשה לך להסתובב בתוך שלולית עמוקה וכשיצאת ממנה הכל שב לקדמותו.

יתכן שזה נגרם מהתנגדות המים לסיבוב ההגה (נסה להזיז את היד. הצלחת? יופי. עכשיו נסה להזכר כמה כח צריך להפעיל בכדי להזיז את היד אם היא כולה בתוך הים).

שי

הגיוני בהחלט...

פורסם
אה

כי ידידה שלי גרה בארלוזורוב וראיתי שם בי.אקס gti ולא ראיתי עוד אחת כזאת בחולון אז חשבתי שזה אתה...

אתה מוזמן לבקר בשנקר בשעות אחר הצהריים או במסגר בשעות הבוקר ולראות צרפתייה מתפרקת למהדרין....

:)

פורסם

רצועת ההנעה של משאבת הגה כוח החליקה מהמים.

אפשרות שניה ,מתחת לשכבת המים היה בוץ. "שתקע" את הגלגלים ולא נתן להם לפנות בקלות. (למי ששקע בחול וניסע להזיז את ההגה...).

אני מהמר על האפשרות הראשונה.

• תוכן חדש...