Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מדבר על רכב ישן שסביר להניח עבד קשה, צריך לבדוק הכל. אבל לא במכון, לך לאיזה מוסך שאתה מכיר.

תבדוק מזגן\חימום ובכלל כל פנים הרכב (חלונות, נעילה וכו')

אטימה של דלת צד אם קיימת.

משולשים

הנעה קרה

עישון (משאבת סולר).

פורסם

לי היה ברלינגו 98 כמעט 6 שנים. אני לא יודע אם המקרה שלי מייצג, מה גם שהשתמשתי ברכב כרכב משפחתי בשל נוחות הנסיעה בו ולא כרכב עבודה. כלומר הרכב לא סחב משאות. הייתי איתו באילת ובחרמון, ולמרות שהרכב "כבד מאוד" בעליות, נוחות הנסיעה שלו, כמו בצרפתיות אחרות מעל הממוצע.

סך-הכל הרכב היה אמין בצורה בלתי-רגילה, ולא היו לי הוצאות מעבר לטיפולים הרגילים.

מבחינת הוצאות גדולות במהלך ה-6 שנים, הוחלף לי מסרק הגה, ועינייני ציריות, במקרים אלו העניין הסתיים בכמה מאות שקלים.

הפלסטיקים לא החזיקו מעמד, ואם זה מפריע לך אז כאן יש לך בעייה, במיוחד בהתחשב שסהכ מדובר ברכב ישן.

מבחינת חלפים תמיד מצאתי, אפילו את הפלסטיקים הקטנים ביותר במגרשי חלפים או ברחוב המסגר.

אני אישית מאוד נהיניתי מהרכב.

הייתי בודק את המנוע- מחפש אחר סימני שמן הן חיצונית והן ברדיאטור.

אל תתבייש להניע את הרכב, ולהחזיק טורים גבוהים במשך כמה דקות לבדוק את חום המנוע.

עשה סיבוב והפעל מזגן במקסימום, בשל שטח החלונות הרחב, די-חם ברכב בקיץ.

וודא שמנגנון החלוןנות החשמליים עובד כראוי, מכיוון שיש די הרבה פלסטיקים במנגנונים אלו, וברכב בן 20 שנה יש סיכוי יותר מסביר, שאם חלקים אלו מקוריים אז הם בדרך להישבר..

אם יש לרכב היסטוריית טיפולים מסודרת, חפש אם יש תקלה חוזרת..

בהצלחה

• תוכן חדש...