Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי צמיגים מחו"ל. בארץ אין צמיגים במידה שלי (בכלל, לא זולים ולא יקרים) והייתי חייב להזמין מחו"ל.

כמנהגה של מדינה הייתי חייב להמתין עד שיגיעו לארץ הצמיגים כדי לבקש אישור ממשרד התחבורה (הם רוצים לראות את הבקשה ואת הטופס של המשלוח).

אחרי שבוע וחצי (בהם אני משלם אחסנה על הצמיגים וזה לא זול) אני מקבל תשובה ממשרד התחבורה לפנות למכון התקנים.

עכשיו אין לי כסף להשיג תקינה לצמיגים, אני גם לא יבואן אלא אדם פרטי שרוצה לסוע ברכב שלו בבטחה (הצמיגים שלי היום לא בטוחים, ואני לא מסתיר את זה).

האם יש מה לעשות למעט לבקש להחזיר את הצמיגים לשולח?

תודה לעוזרים.

נ.ב

אני אשמח אם מישהו ישלח לי בהודעה פרטית את הטלפון במשרדו של ראובן ברדה, אני יודע שהטלפון במסמכי הבקשה לייבוא אינו תקין.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

מה המצב?

למה מכון תקנים? התאריך על הצמיגים לא מתאים? אולי על הצמיגים לא מוטבע סימן של תקינה?

מידת הצמיגים אינה אמורה להשפיע מבחינת המכס. כל מה שמעניין אותם זה שהצמיג שנכנס הוא בתוקף ושיש עליו תקינה המקובלת בארץ (ויש כמה תקינות כאלו).

וגם- איזה מידה הזמנת? :naughty: משהו מעניין במיוחד?

יש לך אוטודאטה או ספרי מיני שמראים שהמידה מתאימה לרכב שלך?

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

צמיגים וחישוקים מחייבים בחינת מכון התקנים. זה החוק, משרד התחבורה צריך כיסוי.

פנה למעבדה לרכב של מכון התקנים. ותכין חבילה. בשנה האחרונה המחירים שלהם עלו באלפי אחוזים.

אסף.

פורסם

ההתעללות לא פוסקת, גם אני הייתי באותו מצב ,זה סיוט ,צר לי עליך.

נסה לבקש פגישה עם הממונה במשרד התחבורה,לפעמים אם מדובר ברכב אספנות הם מתרצים וחותמים.

בהצלחה

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

אם אלו צמיגים שמיובאים לארץ באופן סדיר - אז לא שווה לייבא אותם לבד מחו"ל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לכולם על העזרה,

אני אדווח בהמשך מה נסגר עם הצמיגים (הגיעו הביתה בשלום או שמא אמרתי להם שלום ושלחתי אותם לאנגליה).

אם זה מעניין אילו צמיגים (ראיתי שזה מעניין את זיו :)),

אז מדובר בצמיגי Yokohama A032R (חצי דביקים), הנה תמונה להמחשה :)

yokohama-a032r-large.jpg

אחלה ערב,

פורסם

הלוואי וזו הייתה המידה, הייתי מוצא גם בארץ.

המידה היא 165/70 על 10" גלגל (מה שאומר קטן ורחב :twisted: )

פורסם
עובד קשה הבחור ... חחח

אם הוא רק היה עונה בשעות האלו. אין תשובה נקודה. לא בשעות העבודה, לא בשעות הלא עבודה, לא בשעות הנראה לי שיש עבודה.

מה העניין? הם עונים (לכאורה) בראשון,שלישי וחמישי בין 13:00-15:00, אבל אופס, 13:00-15:00 זה הזמן של הארוחת צהריים.. שיט!! מה נעשה עכשיו, לא נורא נענה בשעות המענה.. שיט!! שעות המענה הן שעות ארוחת הצהריים.. נו טוב, אנשים יתמודדו.

• תוכן חדש...