Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לרכב שלי לשנה הבאה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעצם צריך חוות דעת בעיקר מאנשים עם ניסיון תאונתי (טפו טפו טפו שלא יהיה לי בחיים חחח), אבל ת'כלס, רק במקרים כאלה אפשר לדעת באמת משהו לגבי חברת הביטוח.

הרכב שלי הוא מיצובישי 2007 ואני לא יכול להציג היעדר תביעות ל-3 שנים אחרונות כי הרכב אצלי מ-2010 ולפני זה נהגתי על רכבים מזמדנים וזה לא משהו בר השגה.

יצא לי לדבר עם ביטוח ישיר, AIG, ביטוח חקלאי ועוד חברה.

יש לי אופציה לעשות ביטוח דרך מקום העבודה שלי במחיר ממש זול - פחות מ-3500 לחובה ומקיף אלא דרך שירביט לעובדי מדינה. שמעתי סיפורים איומים על שירביט ובגלל זה אני מתלבט.

לגבי חברות אחרות:

ביטוח ישיר, הציעו לי חובה ב-1800 שקל, ומקיף ב-2938, שזה קצת פחות מ-5K להכל. הנציג חפר לי ולחץ עליי לסגור. ההשתתפות העצמית במוסך הסדר - 1,635 ש"ח שזה די יקר נראה לי. סיפר לי עוד כל מיני דברים שיש להם שירותים אם נתקעתי בלי דלק, טיפולים תקופתיים, שמשות, גרירה וכו'....

לגבי ביטוח חקלאי - לא דיברו איתי יותר מדי, אלא אמרו לי 3017 למקיף ו-1840 לחובה. 950 ש"ח השתתפות עצמית במוסך הסדר ולא בהסדר 1950.

AIG עוד רגע שלחתי לאשפוז :) 6000 שקל המקיף, ו-3390 החובה. זה שפוי ? ועוד סיפרו לי כמה הביטוח שלהם שונה מאחרים.

מה דעתכם ? בעיקר של אלה שהשתמשו בשירותי הביטוח.

האם ללכת פשוט על הביטוח מהעבודה ?

עוד דבר, האם זה חשוב להסתכל שלחברה יהיה מוסכי הסדר שהם מוסכי יבואן של הרכב שלי? כי למשל למנורה/שומרה וכלל יש כאלה... האם יש רלוונטיות לעיר מגורים שלי? כלומר, אם יש לחברה מוסכי יבואן בערים אחרות, אפשר, בבוא העת, יהיה לטפל שם ?

אין לי ממש ניסיון אז תאירו את עיניי בבקשה.

תודה.

פורסם

אם אתה באמת עובד מדינה אז גם אתה קבלת הודעת חרטא שחברה X מבטחת יצרנים כאלה וחברת A מבטחת יצרנים אחרים.

מהניסיון שלי אתה יכול להתקשר לאיזה חברה שאתה ולבטח איזה רכב שאתה רוצה.

הרכב שלי גם אמור להיות מבוטח רק דרך שירביט אבל אני מבוטח בחברה אחרת בהנחה של עובדי מדינה.

אל תתקרב לשירביט ולביטוח החקלאי, כשבאמת תצטרך (מקווה שלא תצטרך) אותם אתה תאכל מרורים.

החברות האחרות ממש לא תלית שכולה תכלת אבל הם בהחלט הטובים בין הגרועים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אם אתה באמת עובד מדינה אז גם אתה קבלת הודעת חרטא שחברה X מבטחת יצרנים כאלה וחברת A מבטחת יצרנים אחרים.

מהניסיון שלי אתה יכול להתקשר לאיזה חברה שאתה ולבטח איזה רכב שאתה רוצה.

הרכב שלי גם אמור להיות מבוטח רק דרך שירביט אבל אני מבוטח בחברה אחרת בהנחה של עובדי מדינה.

אל תתקרב לשירביט ולביטוח החקלאי, כשבאמת תצטרך (מקווה שלא תצטרך) אותם אתה תאכל מרורים.

החברות האחרות ממש לא תלית שכולה תכלת אבל הם בהחלט הטובים בין הגרועים.

זו סוגיה מעניינת שהעלית עכשיו - האפשרות לבטח בחברה אחרת שלא לפי הדגם שלי כפי שנמסר עם הנחה לעובדי מדינה. לא חשבתי על זה בכלל.

העניין הוא שלכל חברה כזו יש מוקד מיוחד שמטפל בעובדי מדינה ולא המוקד הכללי. אז להתקשר פשוט לחברה אחרת, הכוונה למוקד של עובדי המדינה, ולהגיד יש לי רכב X, וכמה יעלה לי לבטח אותו ???

תודה לך :)

אגב, אשמח גם להתייחסות לשאלה האחרונה שלי :)

פורסם

הצדק אתך.

תנסה ותחזור עם תובנות.

פורסם

ואם בסוף תחליט בכל זאת בשירביט - אז בדוק אם אתה יכול לפצל את החובה והמקיף ולקבל אצלהם מחיר של כ 1700 למקיף ולעשות את החובה בביטוח ישיר למשל.

שירביט נחשבים לבעייתיים גם במקיף וגם בחובה.

(המידע לגבי חובה מגיע מידידה עורכת דין שעוסקת בתביעות נגד ביטוחי חובה כל היום)

ביטוח ישיר (IDI חברה לביטוח) לא בעייתיים בחובה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הראל סיבכו לי את החיים.

התקשרתי אליהם היום. אמרו לי שניתן בכל זאת לבטח כמו שנאמר לי.

שלחו לי טפסים. מילאתי, החזרתי. שעות עד שמצאו את מה ששלחתי. נציג אחד אמר משהו אחד. נציג אחר אמר משהו אחר.

אחרי שעות שהגענו למסקנה שהכל אצלם מתקשר אליי נציג ואומר שחסר איזה טופס שאני מסכים לבטח את הרכב בחברה למרות שלא זכתה בדגם של הרכב שלי. אמרתי שכשאני אהיה ליד פקס אני אצור קשר לקבל את הטופס. ענתה לי נציגה ואמרה שהיא לא מבינה למה אמרו לי את מה שאמרו לי ושמה שיש מספיק. אחרי זה הנציג ההוא או אחר חזר אלי ואמר שחסר את הטופס הזה.

אלוהים ישמור... אם ככה הם בהתחלה, מה יהיה כשאני חלילה שלא נדע אצטרך אותם ?

בלבלו לי את החיים.

פורסם

אני גם מבוטח אצלם, לא רציתי מראש להגיד לך את החברה כדי לא לסבך אותם בעניין הזה.

גם אצלי התחלה היה הרבה טופסולוגיה אבל לבסוף הכל הסתדר.

הכאב ראש לדעתי שווה את ההפרש במחיר.

פורסם

(לצערי-לשמחתי, אין לי ניסיון עם חברות ביטוח אחרות)

2 הרכבים של משפחתי מבוטחים בביטוח "חבר איילון".

אני יכול להגיד בטחה (אבל לא מתחייב לכלום :|) שהחברה הזאת היא בין הטובות.

כשפגעו בפג'ו, רכב ישראלי שנהג בו ערבי שהביטוח שלו ברמאללה (לא גזעני או מכליל, חס וחלילה) החברה טיפלה... סבבה.

אפשר היה יותר מהר, אבל הכל בסוף סודר.

לשיקולך. 1-700-700-682 .

:twisted:
  • תוכן חדש...