Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטנט סיני? תאונה בלי נזק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר אני יוצא שמח וטוב לבב בדרך לעבודה.

אני חייב לעשות פרסה מול הבית במקום חוקי ובטוח.

המחוקק אף צובע את איזור הפרסה בריבוע צהוב המכונה yellow box שאוסר על כלי רכב להמתין בריבוע, כדי שבפקק כלי רכב חוצים יוכלו להשתלב. מונית לא מצייתת לחוק ועוצרת בתוך הריבע הצהוב, אני מנסה לעקוף אותה וברגע של חוסר תשומת לב שומע חריקה מתכתית. כנראה שפגעתי בקצה הפגוש שלו עם הדלת האחורית שלי. לא נורא, יוצאים לבדוק מתוך נימוס ולבקש סליחה...הכל בסדר. על הדלת שפשוף מקרוסקופי שירד עם ג'ילדה ואצלו אין נזק. הבנאדם מתעקש לקחת את הפרטים שלי ולדווח לחברת המוניות שלו. למרות שאני מתעקש שאין נזק הוא מתעקש ואנחנו מחליפים פרטים.

כשאני מתפנה, אני שולח מייל לחברת הביטוח עם פרטי הארוע ומכאן מתחילה אסקלציה מטורפת.

הצואה האנושית (ע"ע נהג המונית) רץ בית החולים ומתלונן על פגיעות צוואר ותובע נזק אובדן הכנסה וגם נזק שנגרם למונית! לצערי אין לי טלפון במצלמה וגם לא חשבתי לבקש ממנו לצלם היות ולא היה נזק ולא היה מה לצלם!

חברת השכרת הרכב שלחה נציג בשביל למלא דו"ח ארוע (אני עד עכשיו לא מבין איזה "ארוע") ולקחה את הרכב ל independ evaluation center בשביל לראות שהרכב נקי מכל רבב. בינתים הנהג כבר היה מוכן להסתפק ב 500$ פיצוי על הנזק שנגרם לו ואני הנחתי את חברת ההשכרה לא לשלם כלום לתולעת הזאת. שיתבע אותי. זה לא עניין של כסף זה עניין של הוגנות קצת decency.

שיתבע אותי, זה יהיה מעניין.

מחברת השכרת הרכב הבנתי שזה מאוד נפוץ אצל נהגי מוניות, זאת שיטת מצליח. אני מקווה שאצלי זאת תהיה שיטת הלא מצליח. פשוט לא יאמן איזה נוכל ועוד בסינגפור? פה כולם ישרים כמו סרגל. כנראה שצריך עם מי להשתפשף!

סתם כתבתי לפרוק מהלב...

box.JPG

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

התאווה לכסף $$$,

כנראה שזו תופעה שחוצה גבולות.

בהצלחה עם הדרך והנחישות שבה בחרת.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...