Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה שנים יש לי אייפוד נאנו דור 4 שמשמש אותי 99% מהזמן לשמיעת מוזיקה ברכב באמצעות מתאם מיוחד שמתחבר למערכת השמע.

הבעיה היא שבדור 4, בגלל שינוי מתח ההטענה מ12 וולט ל-5 וולט, האייפוד פשוט לא נטען.

עד הזמן האחרון זה לא כל-כך הפריע לי, פעם בשבוע הייתי מוציא אותי, מטעין בבית או בעבודה והכל בסדר. אבל לאחרונה הסוללה שלו נחלשה כל כך עד כי אחרי יומיים הוא מפסיק לעבוד.

לקנות חדש אפשר, אבל עולה 120-140 דולר. להחליף סוללה אין לי מושג אם אפשר, וגם זה בטח לא מאוד זול.

מצאתי את המתאם הזה שנראה מתאים בול למשימה - יאפשר לי להטעין את המכשיר ברכב ושלום על ישראל.

רק שאני לא מוצא איפה אפשר להזמין אותו ברשת מבלי לשלם עלויות הובלה מופרכות (במקום אחד רצו 90 דולר!). בדילאקסטרים לא מצאתי, למשל.

האם מישהו יכול לעזור?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממה שאני הצלחתי להבין, הוא מתחבר למערכת ברכב באמצעות החיבור המיוחד של האייפוד ולא חיבור 3.5 רגיל, בגלל זה הוא צריך מתאם כמו שיש בתמונה שהוא הביא.

מה שכן אפשר לעשות, לדעתי אם את המכיר מישהו שיודע להתעסק קצת בחשמל ושאר הדברים, להטעין את האייפוד בעזרת המצת ואיכשהו לחבר את הכבל מתח מהמטען של המצת לכבל שאתה מחבר לאייפוד, כאילו לשלב בין שני הכבלים.

אין לי מושג איך לעשות את זה, אבל ראיתי כזה דבר ברכב של חבר ( מטען מהמצת מחובר לכבל שיוצא מהמערכת וככה האייפון במקרה הזה נטען )

פורסם

בדיוק - יש לי כבל שיוצא מהמערכת ונכנס לאייפוד. לכן אני צריך את המתאם הספציפי הזה, או דומה לו.

הרעיון השני שכתבת - אני ממש מעדיף לא להתעסק ככה עם המערכת החשמלית ברכב. אין לי בעיה לשלם את ה-20 דולר האלה על המוצר הזה או דומה לו. אני פשוט לא מצליח למצוא...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...