Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע ברכב הספציפי שלך, אבל כל מיני כבלים ומתאמים מכל מיני סוגים עדיף לקנות באיביי בוודאות יהיה יותר זול.

תחפש שם תמצא הכל

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

יש חיבור AUX בI30 אז מה הבעיה? תקנה כבל PL-PL:

228.jpg

תחבר צד אחד לAUX של המערכת והצד השני לIPHONE ותהנה. לא אמור לעלות מעל 20 שקל

פורסם

אני מצטרף לשאלה של פותח השרשור, יותר נוח שהמערכת שולטת ואפשר להעביר שירים מההגה.

ה-I30 שלי נרכשה משומשת ולכן לא קיבלתי כבל. שאלתי באופיס דיפו והם לא הבינו למה אני מתכוון

אשמח אם מישהו יוכל לעזור, תודה.

פורסם

לא. אם אני זוכר נכון אז בקטלוג ראיתי כבר שמתחבר גם ל-USB וגם ל-AUX ומשם לאייפון/אייפוד.

ניסיתי לחבר עם הכבל הלבן גם אייפון וגם אייפוד, הם כאילו מנסים להיטען ומתחברים ומתנתקים כמה פעמים עד שבסוף מופיע ארור על הצג ונגמר הסיפור.

משיחה עם בעל ולוסטר בפורום הוא אמר שמחברים עם הכבל הרגיל של האייפון, אולי הם שינו משהו בדגמים החדשים יותר.

פורסם
אני מצטרף לשאלה של פותח השרשור, יותר נוח שהמערכת שולטת ואפשר להעביר שירים מההגה.

ה-I30 שלי נרכשה משומשת ולכן לא קיבלתי כבל. שאלתי באופיס דיפו והם לא הבינו למה אני מתכוון

אשמח אם מישהו יוכל לעזור, תודה.

היי,

מצאתי תכבל בebay ב10$, מקווה שהוא יעבוד אבל שווה תניסיון.

אני הזמנתי- לינק למוצר.

פורסם
היי,

מצאתי תכבל בebay ב10$, מקווה שהוא יעבוד אבל שווה תניסיון.

אני הזמנתי- לינק למוצר.

כזה כבל היה בשימוש בi30CW של ההורים שלי כשנהגתי עליה עם האייפוד שיש לי (ענתיקה, דור 4) והוא עבד בסדר גמור.

וזה לא מגיע עם הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אין אפשרות לקנות משהו בארץ?

יש, כבל מקורי ממוסך מורשה של יונדאי ב400 ש"ח אחרי הנחה:-D .

חכה כמה ימים אני יעדכן עם הכבל עובד ותחסוך לך כמה שקלים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קבלתי תכבל, אז ככה:

בעיקרון הכבל עובד אבל ישנם כמה בעיות שלדעתי כבר עדיף להשתמש בכבל aux פשוט.

ברגע שחיברת את הכבל הוא פשוט מתחיל להשמיע תמוסיקה מהמקום האחרון שהפסקת.

בנוסך הוא מאפשר לך להעביר שירים לא אומנים- לדוגמא- בפעם האחרונה שהשתמשת באייפוד שמעת pearl jam אתה תקוע על pearl jam.

לא ניתן להשתמש באייפוד מהמכשיר אלא רק מההגה וכמו שכבר ציינתי לא ניתן להעביר אמנים.

הכבל קצר באורך 15-20 ס"מ.

ולסיום ברגע שחיברתי את הכבל הוא קפץ ישירות לאייפוד ואני בכלל משתמש בגוגל מיוזיק.

היתרון היחיד זה שרשום לך על הצג מה מתנגן.

לסיכום- אני חוזר לaux יותר נוח לי אותו.:cry:

פורסם

אצלי יש תקייה אחת והכל בתוכה אז זה דווקא יתאים לי.

ואני חושב שהשליטה מהמערכת עצמה זה הרבה יותר נוח מאשר מהמכשיר.

• תוכן חדש...