Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני שבוע כריזמה 2003 , 140km , בהנעה שאני מסובב מפתח ומאחר בטעות בשחרור ,אז שומעים רעש של שחיקה, (כמו כל רכב מיושן )במידה וכל פעם שהניע רכב בצורה כזאת אפשר להרוס גלגל תנופה וגם זר שיניים כך אמר לי מוסכניק ממוסך מורשה , המוסכניק אמר לי שהוא אינו יודע אם יש בדגם רכב זה מנגנון בסוויץ שמונע שחיקה זאת ! (המנגנון אמור למנוע עבודה נוספת של הסטרטר)מה שקרה ברכב זה שנשחקו חלקים שציינתי והוחלפו בעלות 1500 שח , (בקילומטרז 98 אלף) ,

באותו יום של התיקון עשו גם טיפול לגיר . ויתכן ששוב עשו טעות שלא החליפו סולנואיד בטיפול גיר

כי בבוקר הגיר מושך הילוך ראשון באיחור ומגיע ל ל 3 אלף סל"ד ומחליף הילוך לשני , ללא מכה ,(רק פעם אחת יש איחור) , בשיחה עם המוסכניק הוא אמר שיתכן ומדובר בסולנואיד , כמה שאלות :

, אם לא תוקן המנגנון של הסוויץ כדי למנוע שחיקה של חלקים שציינתי , יתכן ומאז הגלגל התנופה

+זר השיניים נשחקו שוב בגלל שלא תיקנו את המנגנון ההנעה?

, האם האחריות על תיקון המנגנון שלא בוצע וגם בטיפול גיר ושלא החליפו סולנואיד שאמור להיות חלק מטיפול הגיר?

בעלת הרכב הקודם ככל הנראה לא הקפידה לבדוק שהחליפו את המנגנון ,כי בטח לא ידעה , וגם כן לא מופיע בחשבונית שהמנגנון תוקן אם בכלל קיים ברכב זה מנגנון , במידה והמנגנון קיים , האם האחריות על תיקון המנגנון וגם הסלונואיד ?

אמור להיות באחריותם של המוסך המורשה ?

מה דעתכם בעיניין?

פורסם

אני בעלים של רכב זהה לשלך.

דעותיי:

א. אתה לא יודע להניע רכב חביבי. אתה אמור לדעת מתי לשחרר את הסוויץ' כדי לא לגרום לרעש הנוראי שבסוף אכן יהרוס לך את הסוויץ'.

ב. ברכב יש תיבה אוטומטית "לומדת", כלומר היא לומדת את פעולותיו של הנהג ואמורה להעביר הילוכים בצורה שבה הנהג נוהג אחרי ההנעה. גם אצלי יש בתחילת נסיעה משיכה של ההילוך הראשון וזה תקין. שים לב שכשהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה, ההעברות שבתיבה חלקות.

אם אתה לא מרגיש "מכות", החלקות קלאץ' וחבריהם, הכל בסדר עם הרכב. תהנה!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

טל תודה , בעיניין ההנעה , רשמתי בהודעה קודמת שהחליפו גלגל תנופה וגם זר שיניים , לפי מה שאתה אומר אז שככל הניראה בעלת הרכב הקודמת לא ידעה להניע רכב ? איחרה ?

מה בקשר למנגנון המונע שחיקה, קיים ברכב זה ?

בקשר לגיר , הבנתי שהוא לומד את אופי הנהיגה , אבל אדם שעובד במוסך מורשה מיצובישי ,אמר לי שזה לא אמור להיות כך .

פורסם

כמו שהגבתי גם בפרטי, תמסור ד"ש לאותו אדם ממני :) יודע מה? נניח וזאת תקלה. בהנחה וזאת התקלה היחידה שאתה מרגיש, אין לי ספק שאתה לא תעשה בגללה שיפוץ ב-4000 ש"ח.

רוצה להיות יותר רגוע? תחליף שמן גיר ורצוי גם פילטר. כמובן שלפני זה תבדוק אם השמן אדמדם ולא שחור - אם הוא אכן כזה, זה טוב!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...