Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריי לפורום הנכבד,

ראשית תודה על החיזוקים ! , בזכות התגובות החמות שלכם אני צובר כוחות ומתמודד עם עוולות מכאיבות כאלה ואחרות.

המוסכניק הוא קולגה וידיד שלי , שאלתי אותו מדוע החליף את ההגה שהיה תקין ? , שאלתי אותו גם מדוע לא החליף "על הדרך"גם את תיבת ההילוכים האוטומטית שגם היא נרטבה משמן ההגה שדלף מהצינור ? , הוא הסביר לי שעשה זאת בשביל הפרנסה והוא גם שקל זאת היטב (הכוונה שלו היא שהחלפת ההגה בחינם למרות שבטופס הבדיקה לא רשומה הנזילה מההגה לא תגרום לי שום בעיה ולשום טענות מהלקוח) , הוא לא נתן לי תשובה לשאלה שלי "מדוע לא החליף גם את הגיר האוטומטי".

בהחלט ספרתי לו על פסק הדין והוא הביע צער עמוק.

השופט שמע את ההתבכיינות של הלקוח וגם שכנע את השופט שהרכב שהוא רכש היה פגום והפגם בהגה שהוא חלק בטיחותי חשוב מוכיח זאת ואם הוא היה יודע זאת מראש הוא לא היה רוכש את המכונית הזו.

לדורון , לצערי אני מאוד עסוק ולכן אני מופיע ונעלם בפורום החשוב הזה המקבץ אנשים טובים ויקרים יועדי-דבר בכלהקשור בכלי רכב.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...