Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

skoda fabia 1.2 TSI DSG

YANIV286
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כך אני מניח שעדיף לחפש פולו או סיאט TSI משנת 2010

מה עדיף מבחינת אמינות ירידת ערך, קראתי באתר סקירה על האיביזה והיא בלשון המעטה לא היתה מזהירה...

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם כך אני מניח שעדיף לחפש פולו או סיאט TSI משנת 2010

מה עדיף מבחינת אמינות ירידת ערך, קראתי באתר סקירה על האיביזה והיא בלשון המעטה לא היתה מזהירה...

בפולו ובאיביזה אין DSG?

שלא יהיו לך אשליות - אותה תיבה. אותם קלאצ'ים. אותו מכהטרוניק. מיוצר באותו המפעל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS האם לא כדאי לקנות פולו שנת 2010 גיר DSG אבל בלי הTSI הדגם עם ה 85 כ"ס?

הצלחתי להוריד משהי למחיר של 74000 ש"ח והוא עשה רק 20000 ק"מ.

האוטו נראה חדש לגמרי מה אני אגיד מאד מפתה,אבל עוד יותר מפתה לקחת את הTSI

פורסם

יניב, אתה חושב שהקישור למנוע הוא זה שגורם לגיר להיות אמין יותר? - ממש לא. אותו הגיר בדיוק, רק המנוע שונה (ובמקרה הזה, ה-TSI טוב פי 2000).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני בטוח שה TSI טוב פי אלף מהמנוע האטמוספרי הרגיל,

שאלת המיליון הדולר היא האם זה מצדיק את התוספת של כמעט 15000 ש"ח בשביל הטורבו?

אני נוסע רק 20 ק"מ ביום ככה שאני לא בטוח שהטורבו נחוץ לי רק בשביל לזנק מהר יותר ברמזור...

פורסם

שיקול שלך.

אני אישית הייתי בוחר ב-TSI, בכל מצב. הרבה יותר כוח זמין וחסכוני יותר :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני הזמנתי לי אחת חדשה מהחברה לפני שבועיים, TSI DSG למרות ההבדלים המשמעותיים במחיר.

נקודה נוספת שכדאי לקחת בחשבון הוא כל מבצעי המכירות שסקודה הוציאה לגרסת המנוע האטמוספרי באבזור הספורט ריסקה את המחירים של הרכב הזה לקרשים, כשתרצה למכור אותו....תצטרך להתאמץ למכור סוג של "אנדרדוג" בסדרת כלי הרכב הזו.

פורסם
אני הזמנתי לי אחת חדשה מהחברה לפני שבועיים, TSI DSG למרות ההבדלים המשמעותיים במחיר.

נקודה נוספת שכדאי לקחת בחשבון הוא כל מבצעי המכירות שסקודה הוציאה לגרסת המנוע האטמוספרי באבזור הספורט ריסקה את המחירים של הרכב הזה לקרשים, כשתרצה למכור אותו....תצטרך להתאמץ למכור סוג של "אנדרדוג" בסדרת כלי הרכב הזו.

כן אבל באותה מידה יצאו מבצעי מכירות גם לפולו האטמוספרי, שגם לפי השקפתך אמורה להוריד את המחיר של הפולו לקרשים

אז לא לקנות גם פולו?

אני חושב שדגמי ה TSI לא יפגעו משמעותית כתוצאה מכל מבצעי המכירות האלה

פורסם
כשתרצה למכור אותו....

אבוי לנו אם זה אחד השיקולים (אם לא ה-שיקול) המשמעותיים לקניית רכב :)

יש אנשים שקודם קונים (אחרי שיעורי בית מקיפים כמובן),נוסעים ברכב תקופה,נהנים,ואז מחליטים למכור.

כשתגיע העת למכור,אז מתחילים "לדאוג",כל רכב נמכר בסוף ;)

איך אומרים? כשנגיע לגשר - נחצה אותו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

השיקול הכי ישראלי הכי מוכר ולצערי, הכי מטומטם - רק שלא יגידו שאנחנו פראיירים.

לא סובל את המחלה הים תיכונית הזאת.

הרכב מוצא כן בעיניך?

עשית נסיעת מבחן והוא ענה לך על הצרכים לפחות?

יש לך את הכסף הדרוש בכדי לרכוש אותו?

אתה סבור שתוכל לתחזק אותו?

אז תקנה אותו כבר - למי אתה דופק חשבון? אתה חי פעם אחת!

ת-ה-נ-ה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כן אבל באותה מידה יצאו מבצעי מכירות גם לפולו האטמוספרי, שגם לפי השקפתך אמורה להוריד את המחיר של הפולו לקרשים

אז לא לקנות גם פולו?

אני חושב שדגמי ה TSI לא יפגעו משמעותית כתוצאה מכל מבצעי המכירות האלה

זה בדיוק מה שאני טוען....לקנות TSI בגלל שהוא לא נמצא בתוך אותה הנישה של המבצעים והדילים של המכונית במחיר לחמניה כמו הגרסא האטמוספרית.

יש אנשים שקנו רכב מסוים במחיר X ואחרי כמה חודשים היבואן החליט כנראה לחסל מלאי והוציא מבצע של מכונית במחיר של קציצה וגרם ללא מעט אנשים (אני מנחש) להפסיד הרבה כסף בשווי הרכב שלהם...פשוט נמחקו אלפים רבים של שקלים במחי יד.

הפולו לא הייתה אופציה מבחינתי כלל, עם מבצע או בלי מבצע, עם TSI ובלי TSI.

פורסם

השיקול הכי ישראלי הכי מוכר ולצערי, הכי מטומטם - רק שלא יגידו שאנחנו פראיירים.

לא סובל את המחלה הים תיכונית הזאת.

הרכב מוצא כן בעיניך?

עשית נסיעת מבחן והוא ענה לך על הצרכים לפחות?

יש לך את הכסף הדרוש בכדי לרכוש אותו?

אתה סבור שתוכל לתחזק אותו?

אז תקנה אותו כבר - למי אתה דופק חשבון? אתה חי פעם אחת!

ת-ה-נ-ה!

תמיד אבל תמיד יגידו לך שאתה פראייר......זה בגנום הישראלי, בדיוק כמו שכתבת.

מתוך עשרה אנשים שסיפרתי להם שקניתי רכב חדש 1 פרגן ו9 עיקמו את האף כאילו קניתי את הרכב על חשבונם.

לקחתי לעצמי כמה אפשרויות, בדקתי פידבקים, חרשתי את הפורום, שאלתי אנשים, ביקרתי בסוכנויות ועשיתי נסיעות מבחן.

מהפאביה הכי נהנתי ולכן בחרתי באופציה הזאת.

• תוכן חדש...