Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אחרי העבודה בדרך הציע הציעה לי חבר ליסוע איתו לעשות סיבוב בכמה מגרשי רכב, אמרתי לו יאללה למה לא, ויצאנו לדרך מכיוון אריאל לפ''ת ואמרנו סתם נעבור כמה מגרשים כאשר לא ידוע לו איזה רכב בא לו והוא מגיע עם ראש פתוח.

הסתובבנו בפ''ת בין המגרשים השונים, האמתי היותר קטנים והפחות מוכרים אך זה שידובר עליו פה יש לו שלושה סניפים בארץ לפי מיטב הבנתי.

הגענו למגרש מסויים וראינו כמה רכבים שנת 2008 שיש להם תיקוני צבע שיביישו ילד בן 15 בשיעור מלאכה!

עברנו עוד מגרש והגענו למה שציינתי מעט למעלה, ראינו כמה רכבים ופתאום חבר שלי נדלק על סוזוקי ג'מיני שבדיוק נכנס למגרש, מפה לשם הוא יצא עם אחד הסוכני מכירות לסיבוב על הרכב, למרות שזה בכלל בכלל לא היה הכיוון וחזר מפסוט עד השמיים ומאוהב ברכב (2008 אוטומט). אני מתחיל להסתכל על הרכב, בעין חדה אני מבחין בכך שהפגוש מעט סדוק וכבר עם חומר פחחים, הרשת בפגוש נצבעה בטעות בתיקון זול בפגוש, בפנס יש רווחים שונים בין שני הכנפיים לגוף הרכב והפנס באותו הצד יושב מעט שונה מהצד הימני, ז''א הרכב כנראה עבר איזה תאונונת פעם. כמובן נאמר שהכל יסודר לפני המכירה.

המנוע היה נקי ויבש וחוץ מזה הרכב נראה סביר + (תלוי בציפיה משנת 2008).

הגענו ליד של הרכב שהיא יד ראשונה מליסינג, ויש לו 120 אלף ק''מ!

הרכב שהגענו לעשות איתו טרייד אין הוא רנו מגאן 2002 אוטומט עם 131 אלף ק''מ אמיתיים.

הגענו למשרד ומה הסוכן אומר? הם רוצים על הרכב 75 אלף ש''ח או בטרייד אין על הרנו 64 אלף ש''ח, איפה ההורדה על ליסינג ואיפה הק''מ ההזוי?

איך שישבנו במשרד וחבר שלי בנושא הזה דיי פתי, אמרתי אני חייב להכנס ליד שתיים ומה אני רואה? רכבים פרטיים (לא ליסינג ולא נעליים) עם חצי מהק''מ הזה (60 +-) באותו המחיר כמו שרוצים במגרש! שאלתי את הסוכן איפה ההורדה על הליסינג ומה זה הק''מ הגבוה הזה והוא ענה לי ברוגז שמה שיש ביד שתיים זה בטח עם ק''מ מזוייף ושבמגרש זה תחת פיקוח כבד ואין מצב ושהכל סופר אמין וכו' וכו'.... מסכן כנראה ממש הרגיש שאני הורס לו עסקה בטוחה כי מבחינת החבר לרשום במקום זכרון דברים.

התפתח ויכוח עדין ביני לבין הסוכן ובסופו של דבר עזבנו את המקום.

הייתי בטוח שאני פתי כשמדובר בקניית רכב ורימו אותי איזה פעם אבל מסתבר שיש הרבה יותר גרועים ממני שעליהם כל מיני סוכנים יודעים לעשות כסף וכסף טוב!

אז הגענו למסקנה שעדיף למכור את הרנו בזול כי מסתבר שהשוק שלה גמור ולקנות ג'מיני פרטי או ממגרש נורמלי!

כאשר הגעתי עם החבר הביתה נכנסנו אליי ועשינו סקר קטן ביד שתיים לבדוק מחירים ונתונים ואז הוא הבין שממש ניסו לדפוק אותו.

אגב סוכן המכירות יודע לסבן היטב ולהראות שהמגרש הוא כולו טוב עוד שניה היו גם מספרים לנו שהם מפסידים על העסקה כסף!

ראו הוזהרתם!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני לא כל כך מבין, מה מיוחד ראית במגרש הזה?

הגעת לשם עם מגאן 2002 (רכב מת מבחינת השוק).

אני לא יודע, בכמה תצליח למכור אותו לבדך, אבל זה יהיה רחוק מאוד מהמחירון , שגם ככה נמוך.

המגרש רוצה להיות בטוח שהוא יצליח למכור את הרכב הזה ברווח, לכן זאת ההצעה שקיבלת מהם ( 11 אלף ש"ח הורדה בטרייד אין).

אני לא יודע, מה עשיתם במגרשי סוחרים, אולי היה לכם משעמם?

אתה בפורום מ 2003, לא ראית מספיק סיפורים על מגרשי סוחרים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא הצלחתי להבין על מה המהומה :roll:

כל אחד יכול לבקש על רכב שבבעלותו איזה סכום שהוא רוצה (בין אם זה אדם פרטי או סוחר רכב).

אם המחיר לא מתאים לך תעשה פרסה, ושלום על ישראל...

נ.ב לא מזמן נתקלתי באדם פרטי שמוכר פאסאט סטנדרטית לחלוטין ב75 אלף ש"ח כשמחירון הרכב כ-40 אלף ש"ח פחות או יותר.

אולי גם עליו נפתח שרשור...?

פורסם

אני מכיר את הנושא! החבר לא יודע שאני חובב רכבים ושאני מכיר מעט את הנושא, אני בחיים לא הייתי מתקרב למקומות האלה והוא כן, כנראה אם לא אני אז גם היה רוכש מהם רכב במיטב כספו וחושב שיצא עם מציאה.

המחיר שהוא מצפה לקבל על המגאן הוא כבר דיי נמוך בהתאם לשוק.

השיטת סיבון שלהם כלפי אנשים שלא מבינים בזה היא פשע, כמו כן חוויה ראשונה שלי בנושא ומאוד הופתעתי שזה עובד ברמה הזאת.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

התאכזבתי מהסיפור שלך,

חשבת מרגש רכב,כבר ראיתי בדימיוני איך ההגימני הזה מורכב מאיזה 4 פיאט אונו,וגלגלים מפלסטיק וניירת מעוקלת כי הרכב היה שייך לפני שנה לשגריר איסלנד.

Porsche 944 turbo

פורסם

אתה טוען זה מצב טוב אה?

כל רכב שהיה לי היה מאדם פרטי אבל ושום רכב שראיתי בחיים לא ניסו לסבן אותי ככה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תשמע,

היו בפורום עשרות (אולי מאות) מקרים של נפילות בקניית רכבים :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=158230

אני מבין שעד עכשיו התייחסת לזה כמו לספרות בדיונית.

היום ראית חלק קטן מהעסק בעיינים שלך.

כמו שאומרים ברוסית - עדיף פעם אחת לראות, מאשר 100 פעמים לשמוע.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוא אני אספר לך איך אני יצאתי פראייר בעסקה עם מגרש .

נתקלתי ב307SW באחד המגרשים.

רכב בן 3 מליסינג עם 60 אלף קמ

הסוחר סיפר לי סיפורים למכביר הציג לי בדיקה שהם עשו והרכב פיקס

הסוחר גם סיפר שהרכב הזה ירד בחודש אחד ב 15 אלף שח וזה בטח טעות שתתוקן חודש אחרי

אני כמובן לא אכלתי את הסיפורים שלו וגם כשהציע לי שובר מוזל לבדיקה במכון הבדיקה הקרוב אליו סרבתי בנימוס.

הבדיקה יצאה מצויינת ותואמת את הבדיקה שלו .

מחיר הרכב היה קצת מעבר לתקציב והסוחר טיפל בעניין המימון בצורה יעילה וחלקה.

הרכב היה אצלי שלוש שנים עשיתי איתו עוד 60 אלף קמ , שני טיפולים שגרתיים (הרכב הזה עושה טיפול אחת ל30 אלף) ובעיה בקויל שעלה משהו כמו אלף שח זה כל ההוצאות שהיו על הרכב .

נ.ב.

מחיר המחירון של הרכב עלה כמעט ב 10 אלף שח תוך חודשיים.

מכרתי את הרכב לקונה הראשון , הורדתי מהמחיר משהו 8000 .

קניתי את הרכב ב 74 מכרתי אחרי שלוש שנים ב 59

פורסם

אולי הוא התכוון ל "פראייר"...

פורסם

קראתי את הפוסט וחיכיתי לפאנצ', שלא הגיע. זכותו של המגרש לדרוש איזה מחיר שהוא רוצה. לא היה כאן מעשה רמאות או סיבון כלשהו.

הכותרת סתם מנופחת ויוצרת רושם כאילו מדובר בתרמית המאה.

• תוכן חדש...