Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

תמיד רציתי לקנות אימפרזה טורבו...וסוף סוף אני יכול, אבל רק לדגם הראשוני שלה..

והייתי רוצה לדעת את התכונות של האימפרזה הראשונה, איזה דגמים יש ומה המחיר הכי זול שיכול להיות לה..

ואם היא שווה את המחיר..

תודה מראש..

If this car is being driven safely, call the cops - it's been stolen!

פורסם

כן...נראה לי שנת 95..אם אני לא טועה זה המודל הראשון של האימפרזה טורבו..

ותקציב בסביבות ה-45 אלף.

פורסם

הסיכוי שלך למצוא אחת משנת 95-96 שלא עברה שאסי..(4325 פעמים לפחות :lol: )

הוא 0.001%. :roll:

בהצלחה.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

אם התקציב שלך הוא 45K ואתה רוצה כמה שיותר זול, חשבון הדלק ישבור אותך אחרי חודשים. בנוסף כפי שצינו לפני קשה עד בלתי אפשרי למצוא רכבים משנת 95 (אפילו במצב גרוע מאוד) בקושי יש כאלו. אם תמצא אחת, הסיכוי שהיא גם תהיה במצב טוב + שיבקשו עליה רק מחירון, יהיה נמוך מאוד. אם הרכב יהיה במצב מעולה ירצו יותר. (אבל גם ככה לא תמצא לדעתי) אם תמצא אחת במצב גרוע יחסית במחיר זול, היא תדרוש תחזוקה יקרה מאוד, קלאצ', מערכת ההנעה הכפולה ו1001 דברים אחרים שיהיו יקרים מאוד.

לגבי מידע על הדור הראשון תעשה חיפושים שמתיחסים לGT (הדגם שנמכר עד שנת 00) ודומה יחסית לזה שנמכר ב95, אם כי יש הבדלים, כי הרכב עבר 2 מתיחות פנים קלות מ95 ל 99.

לדעתי תוותר כרגע על החלום ותמשיך לחסוך.

גיא

פורסם

גיא...תודה על המידע...

פעם ראשונה שאני באמת חושב לוותר על החלום....

יש לך אולי איזה הצעה של רכב בסביבות המחיר כמו של הטורבו ושיגרום לי להנות כמו האוטו הזה..?

פורסם
גיא...תודה על המידע...

פעם ראשונה שאני באמת חושב לוותר על החלום....

יש לך אולי איזה הצעה של רכב בסביבות המחיר כמו של הטורבו ושיגרום לי להנות כמו האוטו הזה..?

לא אמין כמותו .. אבל בהחלט חזק כמותו אם לא יותר..

לאנצ'יה תמא טורבו , נמכרת בד"כ מתחת למחירון (35 לשנת 94) , מספיק צ'יפ קטן ואתה עומד עם אימפרזה משופרת :) (כן .. מניסיון :) )

ועוד ישאר לך עודף למשחקים \ תיקונים אם יהיה - מה שבטוח , לא תיקונים כמו באימפרזה טורבו , בשום מצב !

אוטו נוח יותר כמובן :)

בהצלחה.

• תוכן חדש...