Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא בכוונה אמנם, אבל יש פה הטעייה...

אחד מחפש רפד

גיא מצביע על תרד עם רפד בפורום אבל...ההסתייגות מן הרפד נמחקה בשעתו (ולכן גיא אפילו לא אומר משפט סתמי כמו "יש המערערים על ההמלצה")

כך שהגינות בפירסום אין כאן!

יתרה מזאת כל מי שעשה חיפוש למילה רפד- הוטעה

:evil: .

אתה מודע לגודל הפורום?

ידוע לך כמה מנהלים יש באתר שיכול להיות שביצעו את המחיקה? (שים לב טעית בנקודה הזו לא אני מחקתי לך את ההודעה, אם כי לפי צורת הכתיבה אני לא מתפלא שהיא נמחקה)

אתה באמת חושב שאני אזכור כל דיון שנמחקה בו הודעה גם אם הוא לפני 4 חודשים?

מה יש לערער על ההמלצה? בגלל שמקום Y יותר זול ממקום X זה הופך אותו אוטומטית לטוב יותר או פחות? אין פה מה להתריע למנהלי הפורום, אתה מוזמן להגיב בצורה הגיונית ואז גם הודעתך לא תימחק כמו בפעם הקודמת.

אין שום קשר בין הפורום, או ביני אישית לבין הרפד בראשון, אני אפילו לא יודע איפה המקום הזה נמצא. העלתי את ההמלצה בגלל שחבר פורום שאני מכיר אישית היה מרוצה מהעבודה ומהמחיר (הוא, לא אני). + גם אם היה מדובר בחבר פורום שאיני מכיר אישית הייתי מעלה את הקישור מכיוון שמדובר בהמלצה של מישהו ואני מניח שאנשים לא ממליצים סתם.

כפי שכבר אמרתי קודם, יש לך מקום אחר להמליץ? נשמח לשמוע, ולקבל כמה שיותר פרטים. כמו ששמר אמר לא מדובר בחובה ללכת למקום זה או אחר מדובר בהמלצה. אני מניח שמטרתו של פותח השירשור הוא לקבל כמה מקומות וקבל מהם הצעות מחיר לגבי העבודה אותה הוא צריך לבצע.

אין פה שום קונספירציה זדונית נגד או בעד רפדיה מסויימת. אין לי מושג מאיפה כל הכעס על הנושא.

גיא.

פורסם

חבל שלא צילמתי עבודה שהם ביצעו באותו זמן לג'יפ, עם ריפוד קטיפה כל-כך-אמריקאי.

בכל אופן, גש למקומות שהומלצו וקבל הצעת מחיר.

בהצלחה!

אני ממליצה לך ללכת לרון קאר בהרצליה פיתוח! הוא מאוד מקצועי!

מקצועיים מאוד והמחירים סטרטוספריים בהתאם.

המקום שביצעתי בו את העבודה מציע פשרה טובה של עבודה סבירה במחיר מציאה, לדעתי הענווה.

דניאל

MCS 2008

• תוכן חדש...