Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 1.4 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאור המבצע של צ׳מפיון הזמנתי את הרכב המדובר ובימים האחרונים אני שומע שמועות מדאיגות שהרכב הזה ׳עגלה׳ ולא אמין ועם תקלות אחרי שנה.

אשמח לקבל תגובה עניינית בנושא מאדם שיש לו את הרכב תקופה או שיודע עובדות בשטח כי שמועות הספיקו לי.

תודה רבה לעונים.

פורסם

אני לא יודע מי המקורות שעליהם אתה מתבסס, לאיביזה אין כל מחות כרוניות איכות ההרכבה מצוינת, הכל במקום לא מקרקש ולא מתפרק.

הרכב בפירוש לא עגלה , אני לא יודע מה הסטנדרטים שלך, הביצועים טובים מכל משפחתית 1.6 אוטומטית, למרות על הנייר לרכב יש רק 85 כ"ס.

תבצע נהיגת מבחן ותפסיק להקשיב לאנשים בעלי דעות קדומות, האיביזות לפני 20 שנה התפרקו כבר בחודש הראשון...

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אני לא מבין לאיזה רושם אתם מקבלים.

מנוע 1.4 בפירוש לא עגלה (בהשוואה למאזדה 3 ויונדאי I30 בגירסת הליסינג), מדובר ביחידת כח נמרצת, אני לא משווה אותו למנוע 1.2TSI אבל יחסית למנועי המתחרות המנוע גמיש ונעים.

יחידת הכח הזו נמכרת בפולו החדשה.

לגבי איכות יצור והרכבה, פולו איכותית יותר מהאיביזה הנמכרת במבצע (Reference) ,לדעתי דגם ה-SC של ה-IBIZA איכותי יותר.

התנהגות כביש של דגם ה-SC טובה מהרבה מדגם ה-Reference ומהופלו 1.4

הרכב שלי עבר כמעט 20K ק"מ בשנה וחצי האחרונות , הכל עובד לא מקרקש ולא מרעיש, הרכב בפירוש מנהנה לנהיגה, וכיום כמעט ולא ניתן למצוא רכבים מהנים,

אורן

[h=2][/h]

פורסם

אשמח אם תצרף לינקים מהפורום שמדברים על האיביזה החדשה כרכב בעייתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק רוצה להגיד שיש לנו במשפחה קורדובה שקנינו חדשה ב 2007 ועד היום עם 130000 ק"מ אין בה אפילו קירקוש אחד...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לבקשתכם, זהו האשכול:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=403772

אני מפנה אתכם לתגובתו של Tzvika-Pick:

"אני הייתי מתרחק מהסיאט. בקרוב יעלה לאתר מבחן דרך שעשינו לרכב (בגרסה אחרת, אבל עדיין) והוא לא הרשים אותנו בלשון המעטה.

לדעתי אתה יכול ללכת על הקליאו בראש שקט. או לחזור צעד אחד אחורה, לרכבי המינים הידניים והזולים (מי אמר שברולט ספארק?)."

פורסם
אני לא יודע מי המקורות שעליהם אתה מתבסס, לאיביזה אין כל מחות כרוניות איכות ההרכבה מצוינת, הכל במקום לא מקרקש ולא מתפרק.

הרכב בפירוש לא עגלה , אני לא יודע מה הסטנדרטים שלך, הביצועים טובים מכל משפחתית 1.6 אוטומטית, למרות על הנייר לרכב יש רק 85 כ"ס.

תבצע נהיגת מבחן ותפסיק להקשיב לאנשים בעלי דעות קדומות, האיביזות לפני 20 שנה התפרקו כבר בחודש הראשון...

אורן

למה לא מקרקש? בטח ובטח שמקרקש....מעצבן קצת הייתי אומר.

פורסם
גם אני קיבלתי רושם דומה, זה מפוסטים כאן בפורום שבקרוב תהיה כתבה על הרכב והביקורת מאד לא מחמיאה.

הביקורת היחידה היא באופן תפקוד גיר ה-DSG, "רעש הממסרים" קיים בסדרת יצור מסוימת ברכבים עם גיר DSG בלבד.

לא צריך להתרגש מכל שטות.

[h=2][/h]

פורסם

לי יש איביזה 1.2 SC, ואני נהנה מכל רגע.

נכון שלעומת הפולו הפלסטיקה מבפנים פחות מרשימה, אך למרות זאת איכות ההרכבה הינה ללא דופי והתחושה הכללית (שלי לפחות) כשאני נכנס לרכב היא של איכות גבוהה ונוחות. לגבי הכוח של המנוע בגרסת 1.4 הרגילה - אל תצפה לטיל בליסטי.

יהיה נכון להשוואת את התמורה למחיר שאתה מקבל, ליחידות ההנעה של המתחרות באותו טווח מחיר - פיג'ו 206+, קליאו, וכו'...

ולא למנועים של רכבי ליסיניג משפחתיים... מדובר בקטגוריה שונה.

.I Rock, There For I Am

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...