Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הוצע לי במוסך להתקין צלחות בלם חליפיות והומלץ לא להתפשר על רפידות/דיסקיות למשל שהן כן יהיו מקוריות.

לדבריהם אף אחד לא לוקח צלחות מקוריות כי הן יקרות משמעותית וכי החליפיות לא פחות טובות והחליפיות אמנם ללא החותמת של מיצובישי, אך מאושרות ע"י היבואן.

מה דעתכם בעניין?

תודה

פורסם

ישנם יצרני צלחות חליפיות ברמה גבוהה כמו: brembo, trw, pilenga וכו'.

וישנם סיניים כמו foster, green וכו'.

לפי דעתי הסיניות לא שוות ולא ברמה של המקורי או היצרנים שכתבתי למעלה וכדאי להתרחק מהם.

פורסם

בדר"כ ניתן לראות את שם היצרן על הצלחת, מנסיון בלמים מקוריים (צלחות+רפידות) מחזיקים יותר זמן ובדר"כ גם לא תשמע שריקות.

בכל זאת אם אתה הולך על חליפי תקנה של יצרנים מוכרים כמו שכתבתי לך וגם אז תבדוק אם ההפרש משמעותי מהמקורי.

פורסם
בדר"כ ניתן לראות את שם היצרן על הצלחת, מנסיון בלמים מקוריים (צלחות+רפידות) מחזיקים יותר זמן ובדר"כ גם לא תשמע שריקות.

בכל זאת אם אתה הולך על חליפי תקנה של יצרנים מוכרים כמו שכתבתי לך וגם אז תבדוק אם ההפרש משמעותי מהמקורי.

האם תוכל לומר לי באיזה מקום על הצלחת אני יכול למצוא את שם היצרן, אם בכלל ?

פורסם
יש לי ניסיון טוב עם צלחות בלימה חליפיות תוצרת סין של FOOSTER בכמה רכבים ואני יכול להגיד שאין איתם בעיה.

יש לי נסיון עם הצלחות של פוסטר בעשרות רכבים, אין איתם בעיות אבל:

1.הם לא מחזיקות כמו מקוריות או איטלקיות.

2.מכל הצלחות שראיתי, פיצוצים בצלחת, גלים גדולים ועיוותים ראיתי רק בצלחות הסיניות.

פורסם

אני ממליץ מאוד על צלחות תחליפיות של חברת BRECO תוצרת איטליה.

למעשה, מדובר במותג של חברת BREMBO העולמית , רק במחירים יותר נוחים .

http://www.brembo.com/en/il-gruppo/Marchi-del-gruppo/Pages/default.aspx

מוסך מורשה יכול לפי הסכמתך להרכיב גם צלחות סיניות זולות.

תבקש לראות את האריזה של הצלחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש לי נסיון עם הצלחות של פוסטר בעשרות רכבים, אין איתם בעיות אבל:

1.הם לא מחזיקות כמו מקוריות או איטלקיות.

2.מכל הצלחות שראיתי, פיצוצים בצלחת, גלים גדולים ועיוותים ראיתי רק בצלחות הסיניות.

אין מה להשוות בין מקוריות לסיניות, למשל אפשר לראות את ההבדל מיד כאשר חורטים אותם, הצלחות הסיניות במחרטה כמו חמאה לעומת מקוריות.

• תוכן חדש...