Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מי שעבר את העניין משני הצדדים, אני ממליץ לך להודיע במודעה וכן באופן אישי, מסיבות שהעלו פה - להיות אנושי וכן לשמוע אם יש צרכים מיוחדים של השכנים. זה בניין קטן, אתה תעמוד בזה.

אל תשכח שהם האנשים שיגורו לידך בשנים הבאות.

gsi בדרך כלל בחור לעניין, אבל מהעיצת האחיתופל שלו כאן הייתי מתעלם לחלוטין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני שוב מציע לך לא להתיחס לאף אחד מהעצות שקיבלת פה מלבדי

דייר ששומע רעשי קונגו יכול להבין שדייר אחר משפץ גם אם לא קיבל הודעה מראש והזמנה לחנוכת בית

יודע מה, בא נתפשר שעל השיפוץ אל תודיע, אבל על החנוכת בית כן תודיע

בעצם מצד שני דייר יכול להבין שאם יש מוזיקה וריקודים אחרי שיפוץ אז סימן שיש חנוכת בית והוא לא הוזמן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האמת שאני עדיין לא החלטתי אם אתה צוחק או רציני בעצה שלך אבל גם אם זה זה או זה,להיות מנומס,לא הזיק לאף אחד,בטח לא מול אנשים שהוא לא מכיר בכלל,על פי הדרך שלך,גם להגיד בוקר טוב לשכן זה מיותר כי רואים שזה בוקר .

פורסם
על פי הדרך שלך,גם להגיד בוקר טוב לשכן זה מיותר כי רואים שזה בוקר .

יפה ! אז זה למה פה לא אומרים בוקר טוב כשבגרמניה כולם MORGEN MORGEN

פה אנשים פשוט מבינים לבד :lol:

בכל אופן, הדפסתי שלט ואתלה בערב וגם אדפוק בדלתות בהמשך השבוע.

תודה רבה.

פורסם

דייר ששומע רעשי קונגו יכול להבין שדייר אחר משפץ גם אם לא קיבל הודעה מראש והזמנה לחנוכת בית

בעצם מצד שני דייר יכול להבין שאם יש מוזיקה וריקודים אחרי שיפוץ אז סימן שיש חנוכת בית והוא לא הוזמן

דייר שידע תאריך סיום ושעות עבודה משוערות בכל יום, לפחות יוכל להתכוונן למשך התקופה.

למשל :כשהיה שיפוץ מתחתיי שמתי לב שמתחילים ב7:00 ממש רעש בלתי נסבל, ובתור בן אדם שרגיל לקום ב7:45-8:00 זה גרם לי להתעורר בבהלה וכל היום היה עקום , ואז יצרתי לעצמי הרגל של לצאת לעבודה קודם בתקופה הזו במקום להתחיל את היום עם כאב ראש.

כמו כן כשהבנתי שהשיפוץ יתארך ויכנס לתקופת בחינות, הלכתי ללמוד בספריה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כאשר אני שיפצתי לפני מס' שנים,שמתי שלט שבועיים לפני ההתחלה שבהן הודעתי על שיפוץ מקיף וארוך,שאני מתנצל מראש על הרעש ושאני אשתדל כמה שאוכל לשמור על שעות המנוחה ועבודה בשעות מאוחרות וכמו כן הבנה של השכנים ,בנוסף פירסמתי את הטלפון שלי למידה ולמישהו תהיה תלונה או בעיה שנגרמה בגללי,את השלט שמתי גם בלוח מודעות של הבניין וגם על גבי הדלת כניסה שלי.

אני חושב שזה עבד יפה והראה לשכנים שאני אדם רציני שלא בא לזלזל בהם וכן אדם מתחשב שניתן לדבר איתו במידה וישנה בעיה,זה גם גרם לי מינימום חיכוכים בזמן השיפוץ.

נ.ב

תמיד יהיה השכן שיהיו לו תלונות,קבל את זה בהבנה וכמו כן דאג בעצמך לשמירה על החוקים והבנה גם של הצד השני.

בהצלחה.

+1 גדול.

בדיוק כמוך גם אני נהגתי, וגם לי היה שכן צמוד שהיה חייב להתלונן בשביל לשחרר לחץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

פעם, כשהייתי אורך מסיבות בבית הרווקים שלי הייתי שם שלטים ומתנצל מראש.

זה עבד יפה. אפ פעם לא הזמינו לי משטרה למרות שחגגנו הרחק לתוך הלילה בפול ווליום.

אל אחת כמה וכמה רצוי לעשות את זה בבניין שאתה הולך להכנס אליו בתור בעל נכס.

שלט בלוח מודעות זה מספיק יפה ומכובד.

פורסם

שכחת להוסיף שההצעה שלך היא הכי טובה בגלל שהיא מגיע מאדם צנוע עם נסיון חיים ודרך ארץ, עם יכולת הבנה גבוהה של אינטראקציות אנושיות.

פורסם

במקרה אני ועד בית בבניין בן 21 משפחות ואני מיודד עם כל אחד מהשכנים ואצלנו עושים שיפוצים ומסיבות ואני עשיתי 2 שיפוצים ולא נספרו החינגות

כל עוד עומדים בזמני הרעש/מנוחה לא אמורה להיות שום בעיה או עניין ואינטרקציה בין הדיירים

השלטים היחידים שמוצבים אצלנו בלוח המודעות הם ברכות חג שמח/לידה/נישואים של הדיירים או פרסום ענייני ועד ולא התייפיפות נפש כגון עורך מסיבה או שיפוצים

ותתפלא אני מיודד וחי בהרמוניה עם כל הדיירים ודבר ראשון פונים אלי גם לעניינים שלא קשורים ישירות לוועד הבית אלא כתוצאה מנוחות שיחה וידע ליעוץ מולי

לכן אני ממליץ לכותב להתעלם מעצותכם האובר-לקקניות לאנשים שהוא בכלל מכיר וזה לא אמור להשפיע על המשך היחסים בין השכנים

זה לא שהוא מנתק אותם מהמיים או חשמל, סך הכל עושה רעש שכל דייר בבית משותף צריך לקחת בחשבון שמתישהו דייר אחר ישפץ או יחגוג

פורסם

ונגיד לרגע שהם אובר לקקניות , עדיין אין רע בהם ואולי יש בהם רק טוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
במקרה אני ועד בית בבניין בן 21 משפחות ואני מיודד עם כל אחד מהשכנים ואצלנו עושים שיפוצים ומסיבות ואני עשיתי 2 שיפוצים ולא נספרו החינגות

כל עוד עומדים בזמני הרעש/מנוחה לא אמורה להיות שום בעיה או עניין ואינטרקציה בין הדיירים

לכן אני ממליץ לכותב להתעלם מעצותכם האובר-לקקניות לאנשים שהוא בכלל מכיר וזה לא אמור להשפיע על המשך היחסים בין השכנים

זה לא שהוא מנתק אותם מהמיים או חשמל, סך הכל עושה רעש שכל דייר בבית משותף צריך לקחת בחשבון שמתישהו דייר אחר ישפץ או יחגוג

אני אפקפק בעדות עצמית של מי שלא מבין את ההבדל בין לאמר "אני לא חושב שיש טעם להודיע מראש", לבין לבטל בנחרצות עצות הגיוניות וסבירות של אחרים רק בגלל שהוא פועל אחרת.

נכון, הוא לא עושה שום דבר אסור, ולכן הוא לא מבקש רשות מאיש וגם לא מלקק כי הוא לא צריך דבר בתמורה, הוא רק מיידע על פעולה שיש לה השפעה על חיי היום יום של אנשים שהוא אמור לחלוק איתם את מרחב המחיה.

פורסם

השלטים היחידים שמוצבים אצלנו בלוח המודעות הם ברכות חג שמח/לידה/נישואים של הדיירים או פרסום ענייני ועד ולא התייפיפות נפש כגון עורך מסיבה או שיפוצים

ותתפלא אני מיודד וחי בהרמוניה עם כל הדיירים ודבר ראשון פונים אלי גם לעניינים שלא קשורים ישירות לוועד הבית אלא כתוצאה מנוחות שיחה וידע ליעוץ מולי

אתה דווקא נשמע לפי התגובות שלך בפורום כבחור פיקח ולכן אני ממש לא מבין אותך,מן הסתם כל עוד אתה עומד בחוק,לאף אחד אין זכות להיתלונן או לתת לך קנס אבל יש בחיים מילה פעוטה ,לא מזיקה ואף עוזרת לא מעט פעמיים וקוראים לה "פוליטיקה",בנוסף אתה טוען שזאת התייפיפות נפש,אני טוען שזה נימוסים בסיסיים.אם אתה מתעקש שלא להבין את זה ,כנראה יש לזה סיבה.

פורסם

שורה תחתונה, לא מוצא צורך/נימוסים בלהודיע לשכנים על שיפוץ ולא מוצא בחוסר הודעה מראש איזושהיא פגיעה בשכנות טובה יותר ממה שהשיפוץ עצמו יכול לגרור

טוב זה לא יכול לעשות לא למשפץ ולא לשכנים, כי הרי הם לא ממש יחשבו אצ הטיול שלהם בחול שיחפוף לתקופת השיפוץ

רע זה כן יכול לעשות למשפץ, יבואו אליו מראש בטענות וגם אם יחרוג מהתקופה שהודיע אז שוב יצוצו שאלות כלפיו,

זה סתם יגרום לשכנים לחטרנות יתר

פורסם

שורה תחתונה שלי,זכותך לא למצוא צורך בלהודיע מראש,זה שתודיע מן הסתם לא יהפוך אותך לצדיק יותר ממה שאתה אבל להזיק זה לא יזיק לאף אחד,מי שבאופיו מתלונן סדרתי או חטטן סדרתי,ימצא את הסיבה בכל מקרה אם הודעת מראש או לא,השאר יראו בזה דבר חיובי ואינטרקציות חיוביות עם שכנים זה לא רע אף פעם.תקופה מוגדרת מראש לשיפוץ בכל מקרה זה לא חכם להגדיר.

• תוכן חדש...