Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם להודיע לשכנים החדשים על שיפוץ מתקרב?

יגאל
שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים בהמשך לשרשור על סגירת המרפסת, אני אוטוטו מקבל מפתח ומתחיל שיפוץ די מאסיבי וכולל של כחודש.

אני לא מכיר אף אחד מהשכנים עדין.

האם כדאי לדעתכם לעבור בין השכנים ולהודיע על הרעש הצפוי? אולי פשוט לתלות שלט בכניסה?

מה דעתכם? אני פעם ראשונה קונה דירה ופעם ראשונה משפץ.

חוץ מזה - מישהו יכול לומר לי מהם השעות בהם מותר להרעיש ע"פ חוק?

מה אומר החוק על 2 עד 4 בצהריים, האם מ7 או 8 בבוקר ועד איזה שעה בערב?

אנחנו הולכים להזיז קירות ולפרק ריצוף בכל הבית ככה שיהיה לא מעט רעש (האמת שיהיה המון רעש :shock:)

תודה !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלט בלוח המודעות של הבניין המבשר את בוא השיפוץ יעבוד מעולה .

כמו כן ממליץ לך לנסות לברר מי הועד ולפתוח איתו בשיחה ולהודיע לו על כך באופן אישי .

לגבי איסור הרעש בעיקרון זה תלוי איפה אתה גר תברר מול המועצה \עירייה

רעש בין 14 ל 16 עדיף להפחית בשעות אלו אפשר לבצע דברים פחות מרעישים פינוי זבל צבע וכאלו.....

בהצלחה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הייתי שכן שלך הייתי מעדיף לשמוע על השיפוץ ממך אישית ולא משלט בחדר המדרגות. זה יוצר רושם הרבה יותר טוב לדעתי, וזה דבר חשוב כשעוברים לבית חדש.

בהצלחה בשיפוץ ותיהנה מהבית החדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי תודיע ותתנצל מראש, אחרת השכנים החדשים ישנאו אותך מהרגע הראשון. (בכל מקרה ישנאו אותך)

אין משהו יותר מרגיז/מרתיח מפטישון ב7 בבוקר בלי התראה מוקדמת לאורך חודשים בלי לדעת מתי זה מסתיים.

אין משהו מרגיז מבעל דירה שקנה דירה ומיד מתחיל לשפץ ולהרוס לך את החיים מדי בוקר .

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם כדאי לדעתכם לעבור בין השכנים ולהודיע על הרעש הצפוי? אולי פשוט לתלות שלט בכניסה?

יותר יעזור להתנצל על הרעש הצפוי. למרות שמותר לך להרעיש (במסגרת החוק) עדיף להביע צער על אי הנוחות שתגרם (ותגרם).

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאחר ואינך מכיר את הדיירים הייתי ממליץ לך לתלות שלט על לוח המודעות בבניין בו תודיע מראש ותתנצל על אי הנוחות שתגרם לדיירים.

במקביל הייתי הולך לועד הבית ומעדכן אותם אישית ומבקש שהם יודיעו את זה לשאר הדיירים.

מספיק מכובד לדעתי.

נ.ב

עדיין ישנאו אותך.

:twisted:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכתב אישי לכל אחד בתיבת הדואר שלו, ןמכיוון שאתה לא תהיה כל יום כל היום במקום בקש שאם יש תלונות שלא יהססו להתקשר אליך.

נסה לידע אותם גם במשך השיפוץ.

אין דין שיפוץ של יומיים כדין של שיפוץ של חודשים

תדאג להרעיש כמה שפחות בין שתיים לארבע ולא להתחיל להרעיש עד 8 בבוקר.

תדאג לנקיון חדר המדרגות / מעלית מדי יום וכן כי חומרי הגלם שמגיעים לא יגרמו לנזקים לרכוש המשותף לא יחסמו חניות וכו'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה שכנים יש בבניין?

האם זה סוג הבניינים שבהם השכנים בכלל אומרים שלום זה לזה, או סתם שכונת פועלים שבה אנשים לא מדברים ביניהם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר אני שיפצתי לפני מס' שנים,שמתי שלט שבועיים לפני ההתחלה שבהן הודעתי על שיפוץ מקיף וארוך,שאני מתנצל מראש על הרעש ושאני אשתדל כמה שאוכל לשמור על שעות המנוחה ועבודה בשעות מאוחרות וכמו כן הבנה של השכנים ,בנוסף פירסמתי את הטלפון שלי למידה ולמישהו תהיה תלונה או בעיה שנגרמה בגללי,את השלט שמתי גם בלוח מודעות של הבניין וגם על גבי הדלת כניסה שלי.

אני חושב שזה עבד יפה והראה לשכנים שאני אדם רציני שלא בא לזלזל בהם וכן אדם מתחשב שניתן לדבר איתו במידה וישנה בעיה,זה גם גרם לי מינימום חיכוכים בזמן השיפוץ.

נ.ב

תמיד יהיה השכן שיהיו לו תלונות,קבל את זה בהבנה וכמו כן דאג בעצמך לשמירה על החוקים והבנה גם של הצד השני.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה שכנים יש בבניין?

שישה דיירים, 2 בכל קומה, אני בקומה האמצעית.

הועד הוא השכן ממול, איחל לי בהצלחה. הוא היחיד שנתקלתי בו בינתיים.

תודה על התגובות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהרכב כזה מצומצם אכן הייתי שומר על מגע אישי, כפי שישה הציע. כדאי לעשות זאת שבוע-שבועיים מראש,

כך שתספיק להתייחס לבקשות וטענות שעשויות לעלות (משפחות עם תינוקות, אנשים שעובדים בלילות וישנים בבוקר וכיו"ב).

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן תחלק להם גם אטמי אזניים בתיבות דואר..

למה להוריע להם בכלל?

זה לא משהוא שצריך להתכונן אליו

זה לא משהוא שאתה אמור בכלל לשתף

זה לא משהוא שתגובתם או ידיעתם תשפיע על השיפוץ שלך

אתה לא אמור לעמוד בשום קריטריון מבחינת השכנים מלבד שעות המנוחה המקובלות

ולהיפך, זה רק יגרור חתרנות וסקרנות מצידם לשאול ולהתעניין אודות תחום מחייתך הפרטי

מה גם שיכול להיות שהנודניק השכונתי גר ממש תחתיך ויחליט לשלוח אליך כל הזמן פקחים  

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלט יהיה מעולה,כמו כן תדאג באופן אישי, שחדר המדרגות \ מעלית וכל השמטח הציבורי כולל חניה וכו יהיו נקיים כל יום בסוף יום העבודה של הפועלים.

אני חושב שזה הרבה יותר מרגיז מהרעש

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון שלי, בהחלט עוזר להודיע מראש, רק אל תתחייב מראש על חודש, לא נתקלתי בשיפוץ שנגמר בזמן.

מעבר להודעה, חשוב מאוד לשמור על הנקיון בשטחים הציבוריים.

אם הקבלן לא מקפיד לנקות את הלובי ומהעלית מאבק שיפוץ, למצוא מישהו שכן יעשה זאת. לא צריך ספונג'ה כל יום, אבל כן לטאטא ולנגב את הסימנים של ידיים מאובקות מהמעלית.

השכנים מתחתינו שיפצו לפני שנה ומעבר למודעה במעלית עברו דירה דירה והתנצלו אישית יחד עם זר פרחים.

זה אומנם היה זר מהשפוטים של הסופר, אבל בהחלט מחווה מרשימה, אם כי הכרחית.

הודעה במעלית היתה מספיקה, הודעה אישית מדלת לדלת בהחלט הוסיפה, הפרחים אולי היו קצת הגזמה. אבל הם היו זוג עם תינוק וכנראה היו רגישים להשפעות רעש על השכנים.

לעומתם, השכנים ממול ממש עכשיו סיימו שיפוץ. לא נתלתה הודעה, אנחנו ידענו מראש בגלל הקרבה אבל אין לי מושג אם שכנים אחרים ידעו.

אבל בלי קשר להודעה הם הצליחו להרגיז רבים.

הלובי של הקומה היה מאובק למשך חודשים. ביום הראשון הם תפסו את המעלית לאורך כל היום ומלאו את הלובי בחפצים שונים וחסמו את היציאה מהחניה.

אם יש דרך לא לעשות שיפוץ, זו דוגמה טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן תחלק להם גם אטמי אזניים בתיבות דואר..

למה להוריע להם בכלל?

זה לא משהוא שצריך להתכונן אליו

זה לא משהוא שאתה אמור בכלל לשתף

זה לא משהוא שתגובתם או ידיעתם תשפיע על השיפוץ שלך

אתה לא אמור לעמוד בשום קריטריון מבחינת השכנים מלבד שעות המנוחה המקובלות

ולהיפך, זה רק יגרור חתרנות וסקרנות מצידם לשאול ולהתעניין אודות תחום מחייתך הפרטי

מה גם שיכול להיות שהנודניק השכונתי גר ממש תחתיך ויחליט לשלוח אליך כל הזמן פקחים  

אתה צודק,הכי טוב להיות מנ%^ק,דרך בדוקה להתחיל ברגל ימין את החיים המשותפים עם השותפים לבניין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...