Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קודם כל שבוע טוב לכולם ועכשיו לעסק המערכת! חשוב לי להודות לאדם יקר שעזר לי מאוד ועדיין עוזר לי ישראל ג'וניור אדם משכמו ומעלה חבר והכי חשוב בעל מקצוע מעולה! תודה לך איש יקר!

את עיקר ההתקנה אני ביצעתי ולצערי אין לי תמונות של זה, אלא רק את מה שנעשה ע"י ישראל ברכב.

אני מקווה שמחר יהיה לי יותר זמן פנוי ואני אצלם קצת תמונות של התוצר הסופי.

המערכת מורכבת מ:

HU קלריון 785

סט קידמי:

וופרים אסנדנט אודיו האבוק 7"

מידים היבריד אודיו L3

טוויטרים גם הם של היבריד אודיו L1PRO

סאב של אסנדנט אודיו האבוק 12"

מגברים:

סאנדאון 50.4 לטוויטרים ולמידים

רוקפורד 325.2 לוופרים

סאנדאון 1500D לסאב

חיווט של רוקפורד וחלק חסר שם (כבלי מתח)

זה עיקר הדברים ועכשיו לתמונות תהנו:)

IMG_5279.jpg

IMG_5283.jpg

IMG_5284.jpg

IMG_5285.jpg

IMG_5286.jpg

IMG_5288.jpg

IMG_5289.jpg

IMG_5290.jpg

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה נשמע גיא?

לא את היונדאי מכרתי מזמן.. עכשיו יש לי מיציבושי קולט.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

אלו כל התמונות שיש כרגע, נכון לעכשיו המערכת עדיין לא עובדת אני עדיין מחכה לקורות שכרגע אצל ישראל אני מקווה שעד סופ"ש הבא אני יסיים את כל ההתקנה סופית ונתחיל קצת כיוונים..

ושוב אני רוצה לומר תודה לישראל על האווירה הטובה והשירות המעולה!

IMG_5335.jpg

IMG_5337.jpg

IMG_5338.jpg

פורסם

תתחדש!

המצבר הזה יעשה לך רק טוב :-)

אין ספק. בכלל שישראל ג'וניור, לפני שהוא בכלל מתקין, הוא אדם משכמו ומעלה. ומתקין- אחד הטובים בארץ.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

קודם כל תתחדש,וישראל שיחקת אותה התקנה ברמה גבוהה מאוד כרגיל :wink: .

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

יפה, איזה מערכת פצצה

לי היה

L1 רגיל

L4

האבוק 7

אאורה סאונד סדרה 5 NS10

ההאבוק מאוד דומה לאאורה רק ה-ר-ב-ה יותר חזק

יש לך פצצה של מערכת!

בחרת במתקין נהדר.

רכב עם לוק ספורטיבי

איזה כיף!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...