Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כרגע יש ברשותי מונו של Kicker מדגם KX600.1 וסאב CVR 12"

הוא בהחלט מספק אותי, אבל חשבתי להשתדרג קצת (ככה זה שהחידק מכה בך)

המחיר שהציעו לי על שניהם הוא 1300 ש"ח.

השאלה הראשונה שלי היא -

1. האם כדאי למכור במחיר כזה?

2. האם ניתן למצוא (גם יד 2) משהו שיתן לי עוד כמה דציבלים בתקציב של עד 1500 ש"ח?

תודה.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

מה "שמבאס" במונו הזה הוא שהוא לא יכול לרדת ל 1 אוהם, וגם 600-700RMS זה דיי גבולי. השאלה היא אם ניתן למצוא רכיבים טובים יותר בתקציב הנ"ל מאלו שיש לי עכשיו.

פורסם

אולי במחיר של 1500 שקל לכל רכיב, ועוד משומש אתה תוכל למצוא משהו הרבה יותר חזק, אבל בתקציב שלך אני בספק אם תמצא משהו יותר חזק ממה שכבר יש לך.

אתה לא צריך המון הספק, אתה רק צריך סאב יותר נציל. תשקול גם להחליף את התיבה, זה יכול לעשות לך הבדל של שמיים וארץ. לדעתי התיבות המומלצות מהיצרנים לא תמיד הכי טובים, ולא עונים על הדרישות שלנו.

עוד אופציה זה להוסיף עוד CVR בתיבה פתוחה גדולה יחסית מכוונת לאיזור ה34-35 הרץ יוסיף לך כמה דציבלים.

פורסם

התיבה שיש לי כרגע גדולה יחסית (60 ליטר) ופורט גדול, עושה המון רעש.

אני לא יכול לקנות עוד CVR כי עם הדגם שיש לי כבר (2 סלילים אני חושב) אפשר רק לעשות או 1 אוהם או 4 אוהם (במידה ואני קונה 2) ומו שאמרתי המונו שלי מסוגל לרדת רק עד 2 אוהם.

אופציה ב' - היא למכור רק את הסאב ב 500. השאלה מה אני יכול להביא במקום?

פורסם

תמכור רק את הסאב ב500, תוסיף עוד כמה ג'ובות ותקנה משהו טיפה יותר חזק, רציני.

אולי איזה סאב של גראונד זירו? אולי יש פה AA מסתובב למכירה. תחפש, אתה תמצא תאמין לי :)

פורסם

המגבר הזה לא חלש בכלל.

אם יש לך עכשיו CVR עם סלילכפול של 2 אום

אתה יכול להביא עוד אחד עם סליל כפול של 2 אום ולחבר כל סאב במקביל ואת שני הסאבים בטור ולקבל מהמגבר הספק מלא.

תבנה תיבה יפה וגדולה לשניהם.

אבל, אם בא לך להחליף סאב, תקשיב לדייב הוא יודע מה הוא אומר. :)

*** המלצה: ***

תדאג למצוא אלטרנטור שבעמידה מוציא לך לפחות 14.4 וולט. (אחד מחוזק שיתאים לרכב שלך זה יהיה מצוין!)

בעומס מלא לא יורד נמוך מידי, מצבר ג'ל\AGM מאוד מומלץ ויש לך בסביבות ה700RMS באוטו. המגבר הזה הוא אנדרייטד. אתה יכול להוציא ממנו יותר, ואז בעתיד גם אם תמכור אותו יהיה לך כבר חשמל משודרג ותוכל בשקט להביא מגבר חזק יותר.

נכון דייויד?? :lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

מה שנכון נכון. הדבר הכי חכם זה לוודא שמערכת החשמל בריאה וחזקה, ורק אז להתחיל לדחוף מגברים וסאבים.

זה כמו עם שיפורי ביצועים ברכב, אתה לא תחליף מנוע ותלביש עליו טורבו לפני ששדרגת ברקסים, בולמים וצמיגים. הגיון פשוט.

אבל לא צריך להשתגע כמוני וכמו כמה אחרים פה. מספיק שלושת הגדולים, ואולי מצבר AGM מאחורה, ואתה תהיה מסודר. וכבל חשמל ראשי עבה.

פורסם

האמת שאפילו עם ה CVR היחיד שיש לי עכשיו וגם שהאוטו מנוע יש קצת היבהובי אורות. ביררתי כבר לגברי מצברי ג'יל וכדומה - יקר מידי. וכן אני מודע לזה שהמגבר הזה מסוגל לתת יותר, תעודת הלידה טוענת שבסביבות ה 700+RMS אבל אין לי מושג לגבי עבודה שוטפת כמה כדאי באמת לסחוט אותו.

פורסם

תחכה קצת עם ההמצברי AGM, יכול להיות שיהיה פתרון טיפה יותר משתלם כלכלית למערכות הממוצעות יותר.

אבל בכל זאת תשדרג את שלושת הגדולים, אולי תנסה להחליף את המצבר הראשי שלך לאחד קצת יותר גדול לבנתיים.

פורסם
תחכה קצת עם ההמצברי AGM, יכול להיות שיהיה פתרון טיפה יותר משתלם כלכלית למערכות הממוצעות יותר.

אבל בכל זאת תשדרג את שלושת הגדולים, אולי תנסה להחליף את המצבר הראשי שלך לאחד קצת יותר גדול לבנתיים.

המצבר שלי ברכב מאוד גבולי, 46 אמפר לשעה. ולצערי המקום שם מאוד קטן ולא היה ניתן לקנות משהו חזק/ גדול יותר.

מעבר לזה החיווט אצלי ברכב הוא 4 גייג' של סאונד קווסט (אם זה משנה משהו).

בוריס, כן אני יודע שהמחיר יחסית טוב, אבל לא יודע אני עוד מתלבט. הרי גם אם אני אמכור אני אצטרך להוסיף עוד וזה אף פעם לא נגמר.

פורסם

ה CVR הצנוע שברשותי באמת הצליח להפחיד לא מעט אנשים, רוב הזמן הוא מאוד דומנניטי אצלי במערכת.

• תוכן חדש...