Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
סע למוסך ויחזקו או יחליפו את החלק.

גם במזדה 3 זה קורה.

+1

לפותח השרשור: ההתפלות היתה בגלל הכותרת הבומבסטית, לא ראיתי שום דבר מתפרק.

פורסם

גם אצלי בוולוו זה קרה, קוראים לזה "השמש הארצישראלית"

אני לא מתרגש,חיזוק או החלפה של הפלסטיק הנחוץ ונגמר הסיפור.

רק שתדע בשמש בתוך הרכב יש כ 40 או אפילו50 מעלות אז זה הגיוני שפלסטיק זול יקבל עוות כלשהו.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אני קיבלתי את הפאביה עם פלסטיק שעושה רעש בנסיעה, אחרי בקשה מאוד מנומסת מהיבואן הפלסטיק הוחלף בחדש ומאז הכל דבש. קורה...

פנה ליבואן ואני מאמין שהכל יהיה בסדר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

פספסת את הקטע שאני מרים את כל החלק?

כשאני מדמיין מתפרק אני מתאר לעצמי משהו יותר רציני מהנראה בסרט, בכל מקרה הרכב עדיין באחריות, אז תיגש למוסך ועליו לסדר לך את זה.

פורסם

חביבי זה קיים גם במזדה 3\6\5 שעולות גם פי 3 מהרכב שלך.

שלא נדבר על מיצובישי.

זה צורת ההרכבה (לגו) שפשוט...מתפרקת מתישהו.

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל בפנדה שלי עם 40 אלף ק"מ ו6 שנים של שמש, שום פלסטיק לא נופל או מתרופף לו :lol:

(חוץ מהסכי שמש שמשומה הברגים שלהם היו רופפים לגמריי כשקיבלתי את האוטו :roll: )

גם בפיקנטו של אמא שלי שום דבר לא מתפרק אבל זה מאותו נהגת שמכרה לי אוטו בן 6 עם 35 אלף ק"מ.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
איזו הקצנה בכותרת מינימום נשאר עם הסרן ביד ....:roll:

בסך הכול פלסטית מסגרת משוחרר .

כתבתי התחילה להתפרק וזה בדיוק מה שהראתי בסרטון. אין שום הקצנה בכותרת. הכותרת תואמת למוצג בסרטון.

פורסם

אני הייתי בודק גם אם במסגרת "התקנה מקומית" כלשהי החלק הספיציפי פורק ולא הוחזר למקומו כראוי, הרי מתקין ישראלי שמחזיר חלקים למקום עוד לא נמצא.

פורסם

אם לדעתכם העבודה שאני יכול לפרק חלק שלם ברכב חדש בקלות שפותחים מכסה תא כפפות מבדרת אין לי מה להגיד יותר.

הדרמה שאתה עושה מחתיכת פלסטיק משוחררת מאוד מבדרת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בסך הכל קליפס משוחר או שבור. אני מפרק במרצדס את הפלסטיק באזור ידית ההילוכים בחצי מהמאץ שהיה דרוש לך ללחוץ על הפלסטיק כדי לשמוע תקתוקים.

פורסם

סליחה,

זהו בהחלט מקרה בודד. לפי הכותרת צפיתי לראות את הדשבורד מחוץ לרכב...

הרכב שלי בן 6 חודשים (כמעט) ו-8600 ק"מ ואין לי ציוץ ברכב.

הסיבה לדעתי נעוצה בהתקנת אביזרים בישראל - מפרקים והורסים, ולא קשור בכלל לחום ולשמש הישראלית.

לך למוסך כדי לסדר את זה, זה בטח קליפס או בורג שנשכח בחוץ.

בהצלחה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...