Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול להמשיך ולהחליף עם הזרקס הירוק, אם היה ברכב נוזל "חרא", כמו אלו המדוללים בצבע ומים אז ברור שהיה משנה אם היית עובר לנוזל אחר.

אם תמשיך עם הנוזל של וולוליין אתה אמור להחליף אותו כל שנתיים.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה, אם ככה מדוע לא לקנות את המוצר הבא?:

http://www.valvoline.co.il/ZerexDEX-COOLAntifreezeCoolant

הוא עם אותו מפרט זהה. לא מכיל סליקטים ולא מכיל אמינו.

בדיוק כמו שמקורי של ניסן.

"Genuine Nissan radiator coolant (L248SP) has advanced formulation for aluminum and cast iron engine parts. This Nissan radiator contains no amines, no silicates, which may harm water pump seals, or borates that may cause aluminum corrosion and pitting which would cause your radiator to malfunction quicker"

פורסם
אחלה, אם ככה מדוע לא לקנות את המוצר הבא?:

http://www.valvoline.co.il/ZerexDEX-COOLAntifreezeCoolant

הוא עם אותו מפרט זהה. לא מכיל סליקטים ולא מכיל אמינו.

בדיוק כמו שמקורי של ניסן.

"Genuine Nissan radiator coolant (L248SP) has advanced formulation for aluminum and cast iron engine parts. This Nissan radiator contains no amines, no silicates, which may harm water pump seals, or borates that may cause aluminum corrosion and pitting which would cause your radiator to malfunction quicker"

במידה והנוזל של חברת VALVOLINE עומד בדרישות ובמפרטים של ניסן אינני רואה שום סיבה לא לרכוש את הנוזל.

האם בדקת את המחיר של שני הנוזלים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אני זוכר נכון המוצר של וולוולין עולה 70 ש"ח לגלון 4 ליטר, הנוזל של ניסן עונה 190 ש"ח ל-5 ליטר.

במערכת של אלמרה יש 6.5 ליטר.

הבדל של שמיים וארץ!

דנידין-

אם ככה מדוע היצרן מציע גם שווה ערך? מהו השווה ערך הזה לעזאזל?

חיפשתי כבר בכל אתר באינטרנט ולא מצאתי תשובה.

ותאמין לי אני כבר חודש כל יום חופש על זה ברשת.

ראיתי אפישלו שהנוזל של הונדה והטויוטה שווה ערך לניסן, והרבה בחוץ לארץ מציעים לשים את הנוזל של ההונדה בניסן.

פורסם

חבר יקר, קיימים בשוק מספר רב של סוגי נוזלי קירור לרכב תחת שמות שונים ומשונים אשר מתאימים למספר רב של רכבים. בסופו של יום מי שמייצר עבורם את נוזל הקירור הינו ייצרן בודד או שניים.

לדוגמא הייצרן BASF מייצר עבור רוב ייצרני הרכב האירופאי את נוזל הקירור ובין היתר מוכר את הנוזל לשוק החופשי ולא רק לייצרן הרכב.

הנוזל של חברת VALVOLINE מצויין ומתאים לרכב שלך בול מבחינת המפרט הבסיסי. אם קיים הבדל באחוז מסויים בתוספים הדבר לא יגרום שום נזק למערכת הקירור של הרכב שלך.

סע לשלום וסוגר כבר את הפינה.

איזה כייף לי :)

פורסם

רוב השמנים ואם אני לא טועה גם נוזלי הקירור המקוריים לרכבים היפנים מיוצרים ע"י חברת Idemitsu.

משיטוט בפורומים שונים ראיתי שכמעט כל הנוזלי הקירור לרכב יפנים דומים אם לא שווים לגמרי.

פורסם

פותח השרשור רוצה בסך הכל רוצה לדעת מדוע חייב רק מקורי אם יש עוד אלטרנטיבות אחרות זהות.

בסופו של דבר החלטתי ששבוע הבא אני ארכוש את הנוזל המקורי, מקס' הלכו 100 ש"ח הפרש בערך לכפרה.

• תוכן חדש...