Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפז שהמלצתי עליו הוא נוזל ורוד מסוג OAT (אורגני) ומוגדר כ- LLC (לונג לייף).

הפרסטון הוא נוזל על בסיס מרכיבים אחרים שלא מתאימים לרכב, ובנוסף מנסיון אישי הוא לא כזה טוב כמו שתופסים ממנו.

פורסם

אני יכול להעיד מניסיון אישי כי הפרסטון מתאים לאלמרה שכן אני מחזיק אלמרה פרפקט ומזה מס' שנים, כשאני מחליף נוזל קירור אני תמיד ממלא פרסטון ומעולם לא היו איתו בעיות.

פורסם

גם אם תשתין לתוך הרדיאטור ולא יקרה כלום זה לא אומר שהפיפי שלך תואם למפרט היצרן.

אני מקווה שהבנת למה התכוונתי.

הנוזל של פרסטון לא מתאים לרכב הזה. מעבר לכך מהנסיון האישי שלי הוא לא כ"כ טוב.

ישנם סוגים שונים של נוזלי קירור עם חומצות מונעות קורוזיה מסוגים שונים, חלק מההשפעות של נוזל לא מתאים הם "אכילת" אטמים, כשל במשאבת מים, ריאקציה עם המתכת וכו'.

זה לא מחייב שישר את תבחין בזה אבל לאורך זמן זה עלול לגרום לבעיה.

פורסם

פז לא פז, אני כבר כמה שנים טובות שם נוזל ירוק של VALEO, בין הנוזלים היותר טובים שקיימים בשוק, לא מתחמם ולא נעליים, אצלי הרכב במצב טוב, גלון מחזיק לי הרבה מאוד זמן, אם אני לא טועה יותר משנה גם.

פורסם

זה שאתם שמים את זה זה לא אומר שזה מתאים הוא מחפש את הנוזל שהכי קרוב למקורי ומה שמתאים לרכב.

הנוזלים של ולווליין מעולים, אם הנוזל לרכבים אסייתים מתאים לניסאן אז לך על זה זאת חברה מעולה עם מוצרים טובים.

פורסם

בניגוד למה שכתבו כאן קודם יש נוזל מקורי של ניסאן במוסכים המורשים

זהו אותו נוזל ששמים במפעל ואין טוב ממנו

לא רק זה אלא שימוש בנוזל אחר יגרום לצרות וזאת מנסיון מר ויקר

פורסם
בניגוד למה שכתבו כאן קודם יש נוזל מקורי של ניסאן במוסכים המורשים

זהו אותו נוזל ששמים במפעל ואין טוב ממנו

לא רק זה אלא שימוש בנוזל אחר יגרום לצרות וזאת מנסיון מר ויקר

ומה אתה אומר על זה שבהילוך שישי בבאר יעקב שמים של פז? גם הנוזל של וולוולין לא מתאים אם כך לניסן? למרות שהוא עומד בסטנדרתים של ניסן?

פורסם
ומה אתה אומר על זה שבהילוך שישי בבאר יעקב שמים של פז? גם הנוזל של וולוולין לא מתאים אם כך לניסן? למרות שהוא עומד בסטנדרתים של ניסן?

הנוזל של פז הוא רק לרנו.

פורסם

הרכב היה בבעלות ליסינג, "ניוקופל" לפי מה שאני יודע ניוקופל לא השתמשו בחלקים מקוריים, לכן גם הנוזל קירור שהם החליפו בעת הטיפולים הוא גם לא היה מקורי, אני יודע שכרגע יש נוזל קירור של zerex של וולוולין בבקבוק הלבן, לא יודע אם רק מילאו ממנו או שכל המערכת היא עם הנוזל קירור הזה, פשוט המיכל שלו היה לי בתא מטען כאשר רכשתי את הרכב.

השאלה שלי, האם זה משנה כרגע אם אני אשים נוזל מקורי אחרי שכבר 9 שנים הרכב על הכביש, אני מניח שבשנה השניה שלו כבר החליפו את הנוזל שבא מהיצרן, והחליפו לנוזל שאין לי מושג מה הוא בכלל, זה ישנה משהו עכשיו?

תודה רבה.

• תוכן חדש...