Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עשיתי חיפוש באתר ומצאתי פירוקיה בשם "המאגר" שקיימת בא.תעשיה ראשל"צ,

בדיוק חזרתי מסיבוב מהמקום אבל לא מצאתי את הפירוקיה :p

אני מתאר לעצמי שעברתי שם כמה פעמים ולא שמתי לב אולי כי חשוך אבל עדיין, גם לא מצאתי כתובת נורמלית באינטרנט, בכל מקום רשום פשוט "המאגר כתובת שמוטקין בנימין" אני מגיע לאזור ויש המון שמוטקין בנימין שם, אלא אם כן סגרו את המקום?

אני מחפש בקלית רוורס למיצובישי סופר לנסר 97 שמישהו החליט "לנתק" לי מאוטו.

אם מישהו מכיר איפה אני אוכל למצוא את החלק הנ"ל אני אשמח לעזרה (דרוש לטסט).

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

חבל שלא הרמת טלפון לעסק והיו מסבירים לך.

בכל אופן יש לך גם מפה:

http://www.t.co.il/Business/Card-221569.html

למרות שהיא לא הכי מדויקת אבל למיטב זכרוני יש הכוונה למאגר.

בכל אופן שאתה מגיע לנקודה שמוסמנת במפה המצורפת אתה לוקח ימינה מרחוב בנימין שמוטקין

לכמו דרך שלא סלולה הכי טוב, נוסע משהו כמו קילומטר והגעת.

לפני המאגר יש את האחים יזדי שגם הם מחזיקים רכבים מתאונות.

שניהם נמצאים בצד שמאל.

ממליץ לנסוע לאט כי יש גם פסי האטה לא הכי נראים לעין.

חן

פורסם

צודק זו היתה הטעות שלי :p

הגעתי בדיוק לאיזור ולא ראיתי שום דבר, המפה מובילה עד לנקודה ומשם אני פונה ימינה לכיוון הדרך הלא סלולה? לא שמתי לב לשלט או משהו כזה...גם לא נכנסתי שם בדרך כמו שתיארת פשוט המשכתי על הכביש (כי אי אפשר לעצור על הכביש הזה בצד) עד שעשיתי סיבוב נוסף באיזור ולא מצאתי שום פירוקייה, אז חזרתי לבית...

שוב תודה על העזרה. :)

Opel Adam S 2017

פורסם

קרוב אבל לא,

אמנם שם נמצא המגרש אבל שם לא תוכל לרכוש חלפים,

במקום לפנות ימינה אתה צריך לפנות שמאלה (על יד טיב טעם אם אני לא טועה) למתחם שנקרא OTO

שם יש מוסך וגם חנות גדולה של תוספות לרכב ושם גם תוכל להזמין את החלק המבוקש,הם עושים הזמנה מהמגרש וזה מגיע אליהם

לדלפק ושם גם אתה משלם אם החלק מתאים לך.

המקום לא נראה כמו פירוקיה אלא כמתחם גדול.

פורסם

היום עברתי שם, שירות היה מצויין ומהיר, החלק הגיע אלי במחיר זול מאוד את האמת 100 ש"ח עם אחרית לשלושה חודשים (בקלית רוורס של מיצובישי סופר לנסר 97).

תודה!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...