Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פיג'ו 307 מודל 2006.

עברתי טסט לאחרונה ובמהלך הכנת הרכב לטסט לא יכולתי שלא לשים לב ולחשוש שהוא לא יעבור עקב מין עכירות כזאת בפנסים.

בסוף עבר, אבל בכל זאת אני רוצה לנקות את זה, גם כדי להיראות יותר טוב בכביש בחורף..

ברכב הקודם שלי, קליו B שנת 2001, קניתי ערכה לחידוש הפנסים שעבדה נהדר.

אני רוצה לנסות את מה שמופיע במדריך הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=375998

אבל אני לא יודע אם הפנסים של הרכב הם מפלסטיק או מזכוכית ומתאימים לביצוע החידוש הזה?

תודה,

שגיא

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

אין בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פלסטיק, אבל ממה שנתקלתי עד כה במודל שלך זה שקיימת עכירות לפנסים שמקורה מבפנים. מעולם לא בדקתי אם מדובר בליכלוך או עכירות פנימית שמקורה אינו ברור\ידוע לי. בדוק היטב מהיכן העכירות (עכירות חיצונית לרוב מאופיינת בפלסטיק שנהפך גס למגע ולא חלק לחלוטין).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האמת שזה אכן נראה כעכירות מהצד הפנימי יותר... אני אנסה לצלם ולצרף לכאן תמונה להתרשמות.

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם

הנה כמה תמונות שמהן אני מקווה שתצליחו להבין אם מדובר בעכירות פנימית או לא (זה רק על חלק מהפנס).

איציק, אשמח אם תענה לי על הדרך על הפרטית ששלחתי לך..

img20111028151336.th.jpgimg20111028151344.th.jpg img20111028151352.th.jpg img20111028151358.th.jpg img20111028151405.th.jpg

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם

לדעתי העכירות קיימת גם בחלק הפנימי וגם החלק החיצוני.

בחלק הפנימי יש מעין "ערפל" לבנבן כזה, בחלק החיצוני רואים מסביב לפנס סימנים של "שחיקה" או מעין קילוף כזה.

צריך לטפל קודם כל בעכירות החיצונית ובמידת הצורך לנסות, אולי, לשטוף את הפנס מבפנים (יש לפרק את הפנס, לשטוף אותו מבפנים ולייבש היטב - זה תהליך שלוקח זמן).

קח בחשבון שאין לדעת מה מצב הפנס מבפנים ושטיפה שלו היא הימור לפני החלפת הפנסים כי שטיפה כזו יכולה לחרב לחלוטין את הציפוי ניקל מבפנים. ע"מ לקבל תוצאות טובות יש לשטוף את הפנס מבפנים עם מים וקצת אקונומיקה (רק מים או רק מים עם סבון לא יועילו, מניסיון).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האמת שכבר השארתי את זה ככה, הן מחוסר מידע מספק על איפה בדיוק הבעיה, והן מחוסר זמן ועצבים לטפל בזה.

שיישאר ככה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

• תוכן חדש...