Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 נבלות גנבו לחבר את הפלאפון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כותרת, שני בחורים גנבו לחבר ולעמיתה מעבודתו את הפלאפון.

היופי בעניין שהכל מצולם במצלמות האבטחה.

הוגשה תלונה במשטרה.

מדובר באייפון 4 (שכאב הלב הוא שהוא נקנה מחול ככה שלא ניתן לסגור אותו לשיחות) וגלקסי.

יש הבנה מלאה שהישועה לא תגיע מהמשטרה.

מה ניתן בכל זאת לעשות? אני רוצה לפרסם את הסרטון בכמה שיותר מקומות!

בכלבוטק נגיד תמיד מפרסמים בסוף כל פרק סירטון של גנב כזה או אחר, מהאתר שלהם איי אפשר להבין עם מי ניתן לדבר.

רעיונות?

פורסם

לפני חודש פורסם מקרה שנגנב אייפון לחייל,

מה עשה אותו חייל? החייל היה חכם, לפני הוא התקין אפליקציה שברגע

שמקישים סיסמא לא נכונה - הוא מקבל את התמונה של מי שניסה להקיש למייל + צירוף מיקום שלו.

אותו אחד קיבל המון תמונות, בחר 2 שבהן אפשר לזהות את הגנב הכי טוב,

והחל לפרסם בכל רחבי הרשת (זה פשוט הגיע לכל חור, היה את זה כמעט לכל אחד בפייס. אולי מישהו מפה אפילו יזהה את התמונה מהכתבה, כולם נירתמו למשימה ושיתפו את התמונה) ואכן הגנב נתפס לאחר פחות משבוע אם אני זוכר נכון, האיפון הושב לבעליו.

היתה גם כתבה בעמוד האחורי בידיעות אחרונות.

הכתבה:

http://www.holesinthenet.co.il/archives/30051

המסקנה מהסיפור הזה: להתקין כבר עכשיו על האיפונים שלכם ואנדרואדים שלכם את האפליקציה שמוזכרת בכתבה.

אז תנסה לפרסם את הסירטון פשוט בכל חור, ותבחר 2/3 תמונות בהן הגנב ניראה הכי טוב כמה שיותר קל לזיהוי - ותחכה בסבלנות.

אני עם נוקיה 3100, אף אחד לא טורח לגנוב לי אותו :-P

פורסם

מכיר, אחלה אפליקציה חוץ מהצורך המעצבן בלהקיש קוד כל פעם.

אצלי באייפון אני פשוט יכול להיכנס לאתר ולראות את המיקום המדוייק שלו.

מהסרטון אפשר בוודאות להוציא תמונות יותר טובות של השנים מאשר מה שהבחור בלינק פירסם.

האמת שאפילו אין דרישה לאייפון בחזרה, הבושה של השניים מפורסמים כנגנבים תספיק לנו בהחלט.

פורסם

לא רוצה לנפץ לך את האגו על הבושה, אבל לגנבים אין בושה

כל עוד הם לא צריכים לשלם מכספם/זמנם על הנעשה מצידם גם שתקרין להם את סרט הגניבה בערב משפחתי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המסקנה מהסיפור הזה: להתקין כבר עכשיו על האיפונים שלכם ואנדרואדים שלכם את האפליקציה שמוזכרת בכתבה.

רעיון טוב, רק שאני לא מוצא את הגרסה המלאה בחינם (הגונב מתופסי גנבים פטור?)

עריכה: מצאתי, תהנו

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לאנדרואיד יש אפליקציה שנקראת TASKER, אפשר להכניס לה כל דבר שאתם רוצים שיקרה בצורה אוטומטית עם טריגר כזה או אחר.

באפליקציה הזאת הכנסתי חוק שברגע שאני מקבל לטלפון עצמו מילה מסומיימת דרך SMS, המכשיר מיד מתחבר לאינטרנט פלוס GPS, ושולח לי נתונים חזרה על המקום שהוא נמצא בו. אפשר כמובן להכניס עוד כל מיני פעולות (כמו לנעול את המכשיר עם צורך בסיסמה כדי לפתוח, או הפעלה של אפליקציה שמוחקת את כל הזיכרון למשל) שיקרו בקבלת אותה המילה דרך SMS. ובנוסף לזה יש לי אפשרות דרך HTC לנעול את המכשיר ולעשות העברת שיחות פלוס SMS לכל מספר אחר שאני ארצה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...