Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנייה פשוט מרגיזה בהרצליה ב'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מה שלומכם!:-)

לפני כמה ימים צילמתי את התמונה הזאת בשכונת הרצליה ב' ליד מכון הכושר דינאמיק שבהרצליה.:shock:

במטרה להדגיש עד כמה הדבר מרגיז, מסביב לצמד חמד הזה היה שפע של חנייה חינם- ואני מדבר על מגרש חנייה ריק לגמריי המיועד לכ-60 מקומות חנייה לטובת "בריכת נורדאו" אשר רוקנו בשבוע שעבר בגלל שהחורף בפתח.

ולמרות העובדה ששני אלה יכלו להחנות ישר, באלכסון או על שתי, שלוש או ארבע חניות בבת אחת- במה הם בחרו?

ניחשתם נכון! להחנות אחד בתוך השני ואפילו לא לטרוח להזיז את הרכב שלא לדבר על להשאיר פתק התנצלות עם פרטים.

נ.ב. סביר להניח שרק אחד מהם הוא המטומטם והשני הזיל דמעות, אבל מכיוון שאני לא יודע מי זה מי, מבחינתי שניהם מטומטמים :brickwall:

הנה תמונה:

299226_2294395351845_1007903194_2624881_163534227_n.jpg

זמין 8)

פורסם

מהמר על הקורולה...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

קרה לי פעם אחת בעבודה שמישהו החליט שבא לו לחנות צמוד אלי,

נאלצתי להיכנס לרכב דרך מושב הנוסע.

אין צורך להזכיר כמה זה הרגיז אותי.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

מילא לפגוע ולברוח בלי להשאיר פרטים,אבל ככה להשאיר את הרכב כשהבעלים יכול לראות את הרכב הפוגע:?:

כזה ביטחון עוד לא ראיתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טיפשים, לא נבין לא נדע(חוץ מטיפשים אחרים הם אוהבים אחד את השני כמו שבט שבט הטיפשים)

גם פעם מישהו חנה מאוד מאוד צמוד אלי כנארה הרכב שלי חירמן אותו ובגלל שהוא טיפש משבט הטיפשים הוא חשב שאולי יהיה זיווג של סובארו וVW מה שלא יצא בסוף והחליט להחנות כל כך צמוד אלי שאפילו לפתוח את הדלת לא יכלתי והייתי צריך להיכנס דרך מושב הנוסע.

כמובן שחיכתי לאותו חבר בשבט המפורסם יותר משעה וחצי שלא הגיע(אולי ראה אותי מחכה לא היה קשה להבחין מה כוונותי לאותו חבר בשבט המפורסם)ואחרי תרגילי אקרובטיקה קטנים נסעתי משם עם הרבה מאוד עצבים שגם כמעט גרמו לריב בהמשך הנסיעה, להירגע לא הצד החזק שלי.

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

או שעדיף לא להחנות בכלל,לך תדע על מי תיפול,אולי הוא יתנכל לרכב שלך. במיוחד כשיש לך חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...