Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני להתייעץ לגבי דו"ח שקיבלתי בדואר על מצלמת אור אדום.

קיבלתי קנס של 1000 שקלים ו10 נקודות, אני נהג חדש אבל לא נהג צעיר.

ברצוני לשאול כיצד 10 הנקודות ישפיעו עליי ?

תודה מראש,

פורסם

עבירת רמזור אדום לא נכללת ברשימת עבירות חמורות לנהג חדש, אשר גורמות למבחן עיוני\מעשי + שלילה + נהג חדש לשנתיים נוספות.

הנקודות נרשמות לחובתך, תשתדל מאוד לא לבצע עבירות נוספות.

מקווה שעניתי לשאלתך.

למידע נוסף:

http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/SPopulationsGuides/SDrivingCar/SDCDrivingLessons/SDCNewDriverRegulation/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הימנעות מעבירות חמורות – נהג חדש אשר הורשע בעבירת תנועה חמורה עלול להידרש לעמוד מחדש במבחן נהיגה עיוני ו/או מעשי ו/או בדיקה רפואית – לפי החלטת רשות הרישוי. עד שיעמוד בתנאים אלה רישיונו ישלל ולאחר מכן הוא ייחשב שוב כ"נהג חדש" למשך שנתיים נוספות.

בתוספת השלישית לפקודת התעבורה מצויה רשימת העבירות החמורות לנהג חדש, ביניהן: נהיגה ללא רישיון ; בתוקף, אי מתן זכות קדימה, נהיגה במהירות העולה על המותר, אי דיווח על תאונת דרכים, עקיפה שלא כחוק, נהיגה ללא מלווה, ביצוע עבירה שגרמה לתאונת דרכים בה נפגע אדם וביצוע עבירה שבית המשפט גזר עליה פסילת רישיון בפועל ל- 3 ומעלה.

תוספת שלישית:

(2) עבירה לפי תקנה 22 לתקנות התעבורה, תשכ"א-1961, לגבי אי-ציות נוהג רכב לרמזור ואי-מתן זכות קדימה, עבירה לפי תקנות 26(2), 47, 54 או 57 לתקנות האמורות, ועבירה לפי תקנה 144 לתקנות האמורות לגבי אי-הודעה על תאונת דרכים או אי-הגשת עזרה לנפגע בתאונת דרכים.

עבירת רמזור אדום כן ! נכללת ברשימת עבירות חמורות לנהג חדש

פורסם

קודם כל, מקווה שקרה בשוגג. רמזור אדום זה לא צחוק. אח”כ, משתתף בצערך. ולבסוף, צולמת ע”י גאטסו או ע”י מולטנובה?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מתנצל על הטעות - אכן העבירה נכללת ברשימת עבירות חמורות.

כמה זמן נשאר לך עד לסיום של "נהג חדש"?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פחות משנה מאז שאני נהג חדש, ואכן זה היה בטעות גמורה אני לא ילד.

מה זה אומר העובדה שזה כלול ברשימה ? מה יקרה לאחר תשלום הקנס ? מה יקרה ובמידה וחלילה תהיה עוד עבירה ?

תודה מראש,

פורסם
פחות משנה מאז שאני נהג חדש, ואכן זה היה בטעות גמורה אני לא ילד.

מה זה אומר העובדה שזה כלול ברשימה ? מה יקרה לאחר תשלום הקנס ? מה יקרה ובמידה וחלילה תהיה עוד עבירה ?

תודה מראש,

זאת אומרת שככל הנראה כשתרצה לחדש את הרישיון בתום תקופת הנהג חדש לרישיון נהג צעיר, תצטרך לעשות תיאוריה וטסט מחדש ולהיות נהג חדש שוב, למשך שנתיים נוספות.

כדי לנסות להמנע מכך, עקוב אחר הנאמר כאן ע"י ישה:

הטכניקה (לא צריכים לשם כך עדיין עו"ד )

כותב ושולח מכתב רשום ביום ה 29 לקבלת הדו"ח מבקש לבטל את הדו"ח.

תקבל תשובה שלילית (סביר להניח )עוד מספר חודשים.

אז שוב במכתב רשום ביום ה29 לקבלת התשובה השלילית, שולח בקשה להישפט.

תקבל זימון לעוד מספר חודשים, כבר חלפה לה השנה שלך.

לא חלפה התקופה של נהג חדש , בא לדיון הראשון הנקרא ישיבת הקראה. ( גם אותו ניתן לדחות ( מחלה, מילואים, נסיעה לחו"ל ))

גם אם לא נדחה , השופט שואל אותך מודה באשמה או לא , אתה עונה לא, ואז נקבע להוכחות בעוד מספר חודשים.

כאן כבר חלפה התקופה של הנהג החדש.

ואז אתה מגיע עם התובע להסכמה שתודה ותשלם את הקנס המקורי, וכך יצאת בזול.

בהצלחה.

פורסם

אני לא בגיל של נהג צעיר, נשמע לי קצת מוזר שיתנו לי לנהוג מעל שנה ואז ישללו ידרשו ממני טסט ותאוריה מחדש...

מישהו יכול להפריך או לאמת טענה זו ?

תודה מראש,

פורסם

בדרך כלל הנהג יקבל לביתו הודעה כי ר.נ שלו מוכפל לעוד שנתיים כנהג חדש, אין טסט ואין מבחן תאוריה בתנאי שזו תהייה העברה היחידה שלו.

לגבי ההמלצה לגשת למשפט- לדעתי היא שגויה היות ומי שבסופו של יום יעמוד מול הדוכן הוא אותו נהג ולא ממליצי הפורום, כך שלדעתי צריך לשקול בכובד ראש המלצות ללכת למשפט, מה גם שהמדיניות העכשיות היא החמרה, מי יודע מה יהיה בעוד שנתיים כשהנהג יעמוד בשלב ההוכחות, בואו ולא נשכח כי הנהג צולם במצלמת רמזור, כך שביזבוז זמן שיפוטי יקר יהיה לצננים בעני בימ"ש.

פורסם
אני לא בגיל של נהג צעיר, נשמע לי קצת מוזר שיתנו לי לנהוג מעל שנה ואז ישללו ידרשו ממני טסט ותאוריה מחדש...

מישהו יכול להפריך או לאמת טענה זו ?

תודה מראש,

לא מוזר בכלל - רשויות האכיפה (ומשרד הרישוי?) פועלות במידת הדין.

האם אתה מוגדר כ"נהג חדש" או הינך נהג חדש על הכביש?

לפי תאריך הלידה בפרופיל הפורום שלך אינך מוגדר כ"נהג חדש".

פורסם

נעשה קצת סדר

נהג חדש לא קשור לגיל של הנהג אלא לוותק שיש לו את רשיון הנהיגה

יכול אדם להיות בגיל 40 לדוגמה ולהיות נהג חדש.

הענישה אינה כוללת שלילה, אלא מעבר של קורס כזה או אחר ולפעמים גם תיאוריה מחדש ובמקרים קיצוניים גם טסט מעשי.

אם אינך מבצע את המוטל עליך תוך תקופת זמן מסויימת אז מפעילים עליך שלילה

הכל תלות במספר הנקודות שצברת .

ולגבי הטכניקה שמישהו בשם misheu העלה בשמי

עובדת גם עובדת ,ואתה לא מגיע לשלב ההוכחות אלא סוגר את הפינה עם התובע עוד לפני כן.

עליך להגיע למצב בו תקופת הנהג החדש תסתיים לפני שהעבירה עליה אתה נאשם תסתיים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תיקונים קוסמטיים קטנים-

השיטה של misheu עבר זמנה, התובעים והשופטים מכירים ויודעים על כל תרגילי הדחייה, קשה מאד לעבוד על תובע/שופט הרואים בסביבות 40 דיונים ליום עבודה.

הנהג יבזבז לפחות 3 ימי עבודה-

הראשון -בכדי לתאם זמן ואח"כ לגשת למח' התביעות המשטרתית הרלוונתית ע"מ לצלם את החומר

השני- שלב ראשון במשפט שנקרא "הקראה" זה הדיון הראשון שבו כופר הנהג באישום ומבקש להישפט, השופט קובע מועד לדיון.

השלישי- יום המשפט עצמו שנקרא "הוכחות", בשלב זה, לפני המשפט עצמו, יכול הנהג הנאשם לדבר עם התובע ולנסות לקבל עיסקת טיעון (תלוי בעברו התעבורתי),

רק להשכלה כללית- המשפט יכול להיות בעוד מאה שנה, הנהג נאשם על משהו שעשה אז ולא היום במשפט, כך ששיטת הדחיה אינה רלונטית מכוון ששופטים לפי תאריך העברה.

שוב אני מזכיר לחברי הפורום- הנכבד הנהג צולם במצלמת רמזור- עדות חותכת שאינה משתמעת לשני פנים, חבל על זמנו, כספו וזמן בימ"ש היקר, עצתי לאותו נהג היא "שלם- תלמד לקח - ותהיה נהג יותר טוב עם תפיק לקחים"

פורסם

חברים נכנסתם לדיון שלא שאלתי עליו, איך הגעתם למשפט ? סה"כ שאלתי לאחר שאשלם את הקנס האם ישנם עוד השלכות עתידיות ?

• תוכן חדש...