Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין בשווארמה. פונטו HGT 2002 / גולף 2000?

ocblack
שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב חברים,

אני מעוניין לרכוש רכב ודיי צריך המלצות מאנשים שמבינים קצת (הרבה) יותר ממני,

אני חייל צעיר שלצערי הלוק החיצוני הוא פרמטר שמשפיע מאוד, ושני הרכבים הנ"ל קורצים לי,

השאלה היא מי עדיפה?

א. מהי צריכת הדלק?

ב. אמינות

ג. יוקר חלקים / חלפים / טיפולים

או בקיצור מי תעשה אותי מאושר מבלי לקרוע לי את הכיס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ציינת מה הנפח של הגולף?,גיר?

בקשר לחיסכון ולמחיר חלקים זה בטוח לטובת הפונטו, באמינות אין לי תשובה ברורה.

לי מבחינה מכאנית טפו טפו לא היו בעיות עד היום (גולף יותר מ3 שנים אצלי) אבל הדגם שלי יחסית נדיר

1.8 ידנית אבל בעיות חשמל קורות לא אגיד שבלי הפסקה כמו שאוהבים לומר פה בפורום מתנגדי הוואג אבל קורות ושוב זה יחסי כי הרכב שנת 99 ולדעתי זה בלאי סביר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תקרא לזה "מוכן להתפשר" אז כן, למען האמת לא משנה לי הנפח כי אני נוסע רגוע ושליו,

העדיפות הגבוהה היא על הדגם האמין / האיכותי / בעל עלות אחזקה נמוכה יותר ואני עם תקציב של 25+/-

אגב, יכול להיות שהבנתי נכון וה2.0 שותה פחות מה1.6?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקשר לתקציב אני לא יודע איך אתה מתכנן להכניס שם גולף שנת 00, מעבר לזה כן אם מדובר בגרסאות האוטו׳ אז הייתי ממליץ לך ללכת על נפח 2.0, לא יודע אם זה מדוייק להגיד שהיא יותר חסכונית אבל בעקבות שידוך מנוע יחסית חלש לגוף כבד ותיבה אוטומטית הצריכה דיי קרובה לגרסא החזקה יותר ככה שעדיף לקבל ביצועים יותר טובים בצריכה דומה.

בכל מקרה תחפש פה בפורום על גולף, המלצה פה אחד אם עדיין לא עשה הבעלים הקודם להתקין קולר חיצוני לגיר.

אבל עדיפות לגיר ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל מקרה תחפש פה בפורום על גולף, המלצה פה אחד אם עדיין לא עשה הבעלים הקודם להתקין קולר חיצוני לגיר.

לא ירדתי לסוף דעתך.. "קולר חיצוני לגיר" מהו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רדיאטור קירור נפרד לגיר, שאינו קשור למערכת הקירור של המנוע, יותר אמין, ובתקווה שהגיר יאריך חיים יותר.

הגירים האוטומטיים של האירופאיות משום מה לא מסתגל לחום של ארצינו.

אבל שוב בהמלצה חמה גם מתוך נקודה של חיסכון וגם של הנאה בנהיגה, קח ידני:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כעקרון, אם יש לך פונטו וגולף במצב מכאני דומה, תצפה לעלויות נמוכות יותר בפונטו. סביר להניח שהיא גם תהיה בעלת ניחוח ספורטיבי יותר.

51 קג"מ :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...