Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד כמה שאלות על PS3

bar72
שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם אפשר לחבר אליו את ה- EYETOY של PS2 ולהעלות משחקי EYETOY מתאימים?

האם אפשר לנגן דרכו מוזיקה ב- CD רגילים? צרובים (עותקים חוקיים, לא לדאוג)? האם חובה להעביר שירים דרך הטלוויזיה או שאפשר גם לא להפעילה ובכ"ז לנגן CD?

האם מנגן DVD מולטיזון או רק זון מסוים?

האם קורא DVD צרובים לסרטים (עותקים חוקיים, לא לדאוג)?

האם קורא DIVX וכו' + כתוביות דרך USB?

תודה :-)

OFFTOPIC לדריש ו- GSI:

PS3 = פלייסטיישן 3 ;-)

EYETOY = הדבר הזה שמיקרוסופט חיקו ב- XBOXKINECT וכולם התפעלו

וכו'

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא חושב שאפשר לחבר את הEYETOY מהPS2.

בכל מקרה, משחקי PS2 לא נתמכים בדגמים האחרונים וגם הקודמים. מספר דגמים מהראשונים שיצאו תמכו ברמת החומרה במשחקי PS2 אך מהר מאוד ביטלו זאת עקב יקור עלויות יצור. שמתי לב שבדגמים מסויימים מאוחרים יותר, הייתה תמיכה תוכנתית חלקית למשחקי PS2 אך גם היא בוטלה מהר מאוד וחבל.

טבלה ברורה ניתן לראות בויקיפדיה:http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3

לPS3 אין הגנת אזורים במשחקים (להוציא הרחבות, שהבנתי, שאם קנית משחק מאיזור מסויים תצטרך לקנות את ההרחבה מאותו האיזור) לגבי ניגון סרטים, אז יש למכשיר הגנה והוא ינגן רק את הסרטים מהאיזור שממנו קנית את המכשיר. זה לגבי סרטי DVD. לרוב סרטי הBR אין בינתיים הגנות, אם אני לא טועה, לכן כרגע זה לא רלוונטי.

CD רגילים גם צרובים עובדים בהחלט. יש למכשיר חיבור אופטי, אז אני מניח שאתה לא חייב את הטלויזיה.

גם DIVX הוא קורא בלי בעיות. לפחות לא שהיו לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח שהבנתי אם ה- PS3 קורא סרטים דרך חיבור USB. אני אחדד את השאלה:

האם PS3 PAL יכול להחליף את ה- DVD שהיה קורא סרטי DVD PAL, וכן סרטים דרך USB (סרטי ה- DIVX או MP4 וכתוביות SRT), וגם את ה- CD פלייר? כלומר הדבר היחיד שהוא לא יקרא זה סרטי DVD מאזורים אחרים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח שהבנתי אם ה- PS3 קורא סרטים דרך חיבור USB. אני אחדד את השאלה:

האם PS3 PAL יכול להחליף את ה- DVD שהיה קורא סרטי DVD PAL, וכן סרטים דרך USB (סרטי ה- DIVX או MP4 וכתוביות SRT), וגם את ה- CD פלייר? כלומר הדבר היחיד שהוא לא יקרא זה סרטי DVD מאזורים אחרים?

מהUSB, אצלי הוא לא קורא אותם. לא יכול להגיד אם זה בכלל או אולי יש איזו דרך לאפשר לו כן לקרוא.

DVD הוא קורא בלי שום בעיה, DIVX כולל כתוביות. והן גם לגבי CD, קורא בלי בעיה.

טוב הצלחת לסקרן אותי, אז עשיתי חיפוש מהיר בגוגל: http://forums.digitalspy.co.uk/showthread.php?t=956778

אז כן הוא קורא גם סרטים מהUSB רק משום מה ללא כתוביות כרגע. אני מניח שגם את זה ניתן לסדר. כי סרטים מהDVD הוא קורא לי עם כתוביות.

מקווה שעזרתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם אפשר לחבר אליו את ה- EYETOY של PS2 ולהעלות משחקי EYETOY מתאימים?

האם אפשר לנגן דרכו מוזיקה ב- CD רגילים? צרובים (עותקים חוקיים, לא לדאוג)? האם חובה להעביר שירים דרך הטלוויזיה או שאפשר גם לא להפעילה ובכ"ז לנגן CD?

האם מנגן DVD מולטיזון או רק זון מסוים?

האם קורא DVD צרובים לסרטים (עותקים חוקיים, לא לדאוג)?

האם קורא DIVX וכו' + כתוביות דרך USB?

תודה :-)

OFFTOPIC לדריש ו- GSI:

PS3 = פלייסטיישן 3 ;-)

EYETOY = הדבר הזה שמיקרוסופט חיקו ב- XBOXKINECT וכולם התפעלו

וכו'

א. EYETOY - גם אם אפשר - לא רלוונטי - הדגמים מעבר לשנה הראשונה של הPS3 כבר לא תומכים במשחקי PS2. את הEYETOY החליף הPS EYE - שהוא חלק מערכת הMOVE (למרות שאפשר לקנות גם לבד).

ב. אפשר לנגן בו דיסקים צרובים , MP3ים , DVDים צרובים ומה שבא לך צרוב - חוץ ממשחקים. יש שלט של הבלוריי שמתאים לתפעל את הPS3 כמו מערכת סטיראו / DVD רגיל.

ג. DVD - הוא מנגן רק ZONE מסוים. לסרטי בלו ריי - רובם אמנם יוצאים ללא הגנה - אבל בהחלט יש סרטים עם הגנה איזורית (יש אתרים שגם העלתי בעצמי לפורום שמציינים פר סרט אם הוא נעול או מוגן) - כבכ"א הסרטים באיזור שלנו מאוד זולים יחסית אם מזמינים באינטרנט.

ד. קורא DVD צרובים , חבל על העיינית.

ה. קורא DIVX , לא קורא MKV , לא קורא SUB/SRT נפרדים (אבל כן - אם הם מאוחדים לתוך הקובץ DIVX). קורה USB - אבל מפורמט לFAT32

הפיתרון הנורמאלי למדיה הוא להתקין על המחשב PS3 MEDIA CENTER ולשתף תיקיות ואז הPS3 קורא הכל עם כתוביות וללא צורך להעביר / לצרוב / לפרמט / להעתיק ושאר דברים שמבזבזים את הזמן.

בתור נגן מדיה ד"א הוא נגן באיכות לא פחות ממדהימה , גם לDVD, גם לבלוריי וגם לקבצים מהאינטרנט.

UP SCALING שלו פשוט מעולה והוא תומך בכל הפורמטים הכי מעודכנים (כולל תלת מימד 1080P24 יחד עם סאונד 7.1 TRUE HD , אפילו על HDMI 1.3C - שלמיטב ידיעתי - הנגן היחיד שמצליח לעשות את זה כרגע)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עושה ה24P הזה בכלל? יש הגדרה כזאת אצלי בסטרימר, הטלויזיה תומכת בזה, ואני מבין שהטלויזיה עוברת לקצב רענון של 24 פריימים לשניה, אבל אני לא רואה הבדל בתמונה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1080P24 אומר שקצב הפריימים הוא 24 פריימים.

התקן הזה (שהוא נחות ל1080P רגיל שהוא בד"כ 50 או 60) הוא התקן שבו מצולמים סרטי קולנוע וסדרות.

(נגיד משחקים וסרטים ביתיים נראים יותר "חלק" לרוב כי הם מצולמים / מרונדרים ביותר פריימים).

הסיבה שהתקן הזה קיים וחשוב מתחלקת ל2:

מבחינת התלת מימד בגלל הצמצום ברוחב פס הזה (הוא למעשה מקביל לרוחב פס של 1080i) אפשר להעביר סריקה פרוגרסיבית (24 פריימים אמיתיים) וסאונד בHD יחד עם תלת מימד (כלומר פי 2 פריימים - סה"כ 48 - פחות מ1080i עדיין כן ?) על HDMI בתקן 1.3

(וזה הגבול העליון של החיבור ד"א)

מבחינת סטרימר וטלוויזיה - זה שככה המכשירים לא "מעגלים" את הפריימים מבחינת טיימינג - כלומר 24 פריימים משודרים לשניה ולא 50 או 60 שהם לא כפולות של 24 ואז צריך לנגן חלק מהפריימים יותר זמן ולא ב"אורך" הנכון.

מה שיוצר כל מני קפיצות ומראה לא טבעי של תנועה למי שיודע מה לחפש בעין.

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליביו - שאלה להבהרה.

מה שאתה אומר זה, שמשום של- PS3 יש WIFI, הוא בעצם קורא קבצים מתוך ספריה על המחשב שלי?

האם צריך תוכנה מיוחדת לשם זה? האם היא עולה בנוסף?

האם משנה שהמחשב שלי בכלל מחובר קווית (כלומר עם כבל) לראוטר ולא אלחוטי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הPS3 תומך בתקן של שיתוף שנקרא DNLA.

זאת אומרת שאתה יכול להתקין כל dnla סרבר חינמי או בתשלום על המחשב (אפילו Windows Media Player יודע לעשות את זה , גרוע אבל עושה).

מתוך אלו - יש אחד שמעודכן ונבנה במיוחד לפלייסטיישן - וחינמי - PS3 Media Server:

http://www.ps3mediaserver.org/

מתקינים, בוחרים תיקיות לשיתוף וזהו.

אם המחשב סביר (core2Duo ומעלה) אין גם צורך יותר להתעסק אי פעם עם המרות , העתקות ומה לא.

כל מה שצריך זה שהם יהיו באותה רשת.

ברוב הראוטרים הביתיים הרשת האלחוטית והקווית הן אותה רשת.

אם לא אתה צריך לחפש אופציה לBridge ביניהן בראוטר (ב99% מהם שהם לא מוגדרים ככה מראש - זה אמור ליהיות קיים).

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הPS3 הוא גם סטרימר לא רע בכלל (מעולה באיכות , בינוני קצת בסידור התוכן ובצורך בקידוד בצד המחשב של חלק מהדברים - נעשה אוטומטית אבל עדיין...)

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליביו המון תודה על המידע.

התקנתי את התוכנה והרצתי סרט מהנייד, עכשיו ממה שקראתי בתוכנה, בעייתי להריץ על הרשת האלחוטית סרט באיכות HD לקונסולה. האם יש אפשרות אחרת לחיבור, מלבד חיבור חוטי וחיבור דרך רשת החשמל באמצעות מתאמים? הרי הקונסולה לא תומכת בתקן N.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך חיבור G נורמאלי - עד 720P כולל אמור לזרום לך לא רע.

אני חיברתי חוטית כשהשתמשתי בה כסטרימר.

(כיום אני עם בוקסי שמחובר בwifi n בתור הסטרימר הביתי שלי)

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרשתות אלחוטיות יש תקנים שונים לפי המהירות שהן מספקות.

http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11#802.11a

בגדול G זה רוב הראוטרים הפשוטים כבר בימינו - מהירות של 54 מגה ביט על ערוץ בודד.

N זה רוב הראוטרים החדשים יותר והמכשירים החדשים יותר (PS3 לצערינו בא רק עם g) - במהירות של 150 מגהביט לערוץ , ולרוב אפשר לנצל לפחות 2 ערוצים. (חלק מהתחנות כמו הAirPort Extreme של אפל - אפילו 4 ערוצים למהירות של 600 מגהביט).

המהירות בפועל ד"א היא נמוכה בהרבה מהתיאורתית לפי הפרוטוקול.

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...