Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בקלות ראש בכביש 431. צריך ייעוץ

שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום. חבר שלי נסע בכביש 431, עקף מהשוליים, עקף מכוניות מימין ושמאל בלי לאותת.

כמובן שהוא גם נסע מעל למותר אבל לשוטר לא היה איך למדוד את זה לכן הוא קבע על סעיף של נהיגה בקלות ראש.

השוטר היה במאזדה 6 לבנה ואמר לחבר שלי לעצור בצד.

השוטר הביא לחבר שלי הזמנה לדין אבל בלי שלילה.

שאלתי כאן אם מישהו יכול להעריך את העונש שהוא יקבל בבית המשפט?

ואם אפשר המלצה על עורך דין טוב שיכול לטפל במקרים כאלה. תודה רבה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה באמת חושב שמישהו פה הולך למליץ לאדם שעוקף מהשוליים איך להפחית את עונשו?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העבר התעבורתי שלו "נקי"?

הכל תלוי בשופט/ת לגבי גזר הדין.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זאת אומרת "נהג חדש אבל לא חידש רשיון"? הבחור נהג ללא רשיון תקף?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העבר נקי. הוא כבר לא נהג חדש, אבל הוא לא חידש את הרישיון עדיין.

כמה זמן רשיון הנהיגה שלו לא בתוקף?

*אם תוכל ליצור קשר עם החבר ולשאול (כי זה באמת מסקרן אותי), איך מגיעים למצב שבו עוקפים מהשולים בכביש 431?

הכביש מאוד מאוד רחב, 3 נתיבים לכל כיוון, והתנועה בו תמיד דלילה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה קטנה: אני יכול לבצע עבירת מהירות בה אני נוסע אך ורק בנתיב אחד, לשוטר אין דרך למדוד את המהירות שלי - האם הוא יכול לתת לי דו"ח על קלות ראש (או כל סעיף אחר)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה "סעיף אחר"? שוטר יכול לתת לך דו"ח אם עברת על חוק מסויים. אם עברת באור אדום, שוטר יכול לתת לך דו"ח על אי-ציות לאור אדום, לא על משהו אחר.

"נהיגה בקלות ראש" זה ג'וקר שהשוטר משתמש בו כאשר אין לו סעיף ספציפי שבו הוא יכול להשתמש כדי להאשים את הנהג.

הוא חייב לפרט בנסיבות המקרה מה בדיוק הנהג עשה שגרם לו (לשוטר) להאשים אותו בנהיגה בקלות ראש.

זאת גם הסיבה שלעבירה הזאת אין ברירת קנס - בהתאם לנסיבות וחומר הראיות השופט מחליט מהו העונש ההולם את חומרת מעשהו של הנהג, אם בכלל.

ומילה אישית בתור אחראי הפורום המשפטי:

כמו רבים מכם, גם לי קשה לומר שאני חש סימפטיה כלפי הנהג נשוא השרשור. עדיין, יש לזכור שמטרת הפורום הזה היא מתן ייעוץ משפטי, לא העברת סדרת חינוך לנהגים סוררים.

אם אינכם חשים בנוח עם המקרה המתואר פה ואינכם רוצים לעזור לנהג - זה יותר מבסדר גמור. רק בבקשה, חסכו מאיתנו את כל האיחולים והטפות המוסר.

תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשוטר יש מגוון של סעיפי אישום ספציפיים כנגד נהג .

ויש לו 2 סעיפים בהם הוא משתמש כאשר אין לו סעיף אישום מדוייק , ושניהם סובייקטיביים :

האחד נהיגה בחוסר זהירות הענישה קנס 500 ש"ח + 6 נקודות

השני נהיגה בקלות ראש הענישה תלויייה בשופט כי מדובר בהזמנה לדין. + 6 נקודות.

אין פסילה מינהלית בשני הסעיפים הללו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עבירת נהיגה בקלות ראש (סעיף 62) - חובת פסילה ל-3 חודשים מינימום.

אולם רשאי בית המשפט, בנסיבות מיוחדות שיפרט בפסק הדין, להורות על פסילה לתקופה קצרה יותר.

עם זאת, ניתן להגיע להסדר טיעון ולהמיר לדוגמא את הסעיף אישום הקיים ל-"נהיגה בחוסר זהירות".

לגבי עורכי דין, ידועים לי שניים מהפורום: אסף שמיר, ליאור ליברמן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עבירת נהיגה בקלות ראש (סעיף 62) - חובת פסילה ל-3 חודשים מינימום.

אולם רשאי בית המשפט, בנסיבות מיוחדות שיפרט בפסק הדין, להורות על פסילה לתקופה קצרה יותר.

עם זאת, ניתן להגיע להסדר טיעון ולהמיר לדוגמא את הסעיף אישום הקיים ל-"נהיגה בחוסר זהירות".

לגבי עורכי דין, ידועים לי שניים מהפורום: אסף שמיר, ליאור ליברמן

טעות בידיך

אין שלילה במקרה הזה כיוון שלא הייתה כאן תאונה בה נפגע אדם או ניזוק רכוש

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן צדקת, אין חובת פסילה.

לפי פקודת תעבורה 38:

הורשע אדם

(2) על עבירה מן המפורטות בתוספת השניה, שגרמה לתאונת דרכים בה נחבל אדם או ניזוק רכוש;

דינו - בנוסף לכל עונש אחר - פסילה מקבל או מהחזיק רשיון נהיגה לתקופה שלא תפחת משלושה חדשים.

אם באמת התיאור של העבירות שביצע הנהג הן כה חמורות הממחישות את הנהיגה הרשלנית, תוך זלזול בחוקי התנועה

וסכנה לכלל הציבור המשתמשים בדרך - השופט בהחלט יפסול את רשיונו. וזאת בנוסף לקנס והנק'.

דוגמא: לנאשם הורשע בעבירה של נהיגה בקלות ראש, בכך שהסיע על ברכיו ילד כבן שנתיים, עבירה בניגוד לסעיף 62(2) לפקודת התעבורה, ונגזרו עליו העונשים הבאים:

פסילת רישיון בפועל לתקופה של חודשיים, פסילת רישיון על תנאי למשך 3 חודשים למשך שנתיים וקנס בסך 1000 ₪.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר כתבתי אין פסילה התכוונתי לפסילה חובה

מה ייתן השופט , מקווה שיותר מהשלילה המינימאלית

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שמצחיק, שלנהגים חדשים שוללים את הרישיון במקום במקרה שהם מסיעים מעל ל2 נוסעים (אפילו אם הם נוסעים במהירות 90 כחוק, בצורה מתורבתת ורגועה), ולעומת זאת, לנהגים שעוקפים משוליים שזה אחד הדברים הכי ברברי והכי מחורבן שאפשר לעשות כשאתה נוהג, לא מקבלים שלילה במקום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשוטר יש מגוון של סעיפי אישום ספציפיים כנגד נהג .

ויש לו 2 סעיפים בהם הוא משתמש כאשר אין לו סעיף אישום מדוייק , ושניהם סובייקטיביים :

האחד נהיגה בחוסר זהירות הענישה קנס 500 ש"ח + 6 נקודות

השני נהיגה בקלות ראש הענישה תלויייה בשופט כי מדובר בהזמנה לדין. + 6 נקודות.

אין פסילה מינהלית בשני הסעיפים הללו.

איזה מן דבר זה ששוטר יכול לתת לך דו"ח על "נהיגה בקלות ראש" אולי אפילו בלי שום סיבה חמורה מידי ולקבל עונש יחסית קשה (בכל זאת, משפט שבו קשה להוכיח דעה של שוטר)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...