Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן סקסו VTR שנת 98 כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מודעה ביד 2 על הסקסו הזאת הבחור מבקש 15K אני מבין שישנם שני דגמים VTR\S ובכן האם כדאי להכנס לסיפור הזה של הרכב ?

איך הרכב מבחינת אמינות כמה שניתן מסיטרואן ובאחזקה שוטפת?

לא מצאתי משהו ספציפי ומעמיק על הרכב הזה בחיפושים אשמח להערות

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

הסקסו VRT\S היא אחותה של ה 106 XSI\GTI אם אני זוכר נכון.

הרכבים האלה לרוב עברו חיים לא קלים אצל ידיים של צעירים.

תוכל למצוא רכבים שמורים במועדונים כמו ה PSI אבל המחיר יהיה גבוהה.

הרכב "קארטינג" עם לוחית רישוי :) מהנה מאוד, יחסית קלה לשיפורים.

בדוק אותה בקפדנות רבה לפני הרכישה.

בהצלחה.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם

ה-VTR לעומת ה-VTS היא בעיקר מכונית סופר מיני שהתלבשה יפה.

בכל מקרה רכב כזה לא מודדים בפרמטרים של כדאי. כי ממש לא כדאי, כדאי יותר לקנות ג'אסטי או חופשי חודשי.

אם הרכב שמור הייתי הולך על זה.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה אבל כנראה שלא הייתי מספיק ברור ,אני מעוניין ברכב שייתן קצת SPICE לנהיגה ועם זאת יהיה נוח לנסוע משהו כמו 48 ק"מ כל יום ,כמובן חשוב לדעת לאן נכנסים בהיבט של עד כמה הרכב 'דורש' ורגיש מבחינתי הוא לא יראה את נס הרים כל שבת אבל הכל זאת בכל רכב שמור ככל שיהיה ישנן בעיות מוכרות כמו לדוגמא ב ZX ועוד .

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

בעיקרון בתור אחד שמאוד חשש מהכניסה לעולם הצרפתיות האלה.

אני יכול להגיד לך בוודאות, שאם הרכב טופל כמו שצריך, הוא אמין מאוד!

ליד ולק"מ כבר אין חשיבות, זה לא רכב משפחתי שאתה יכול לצפות ב 13 שנים על הכביש שיעבור רק 2 ידיים, מן הסתם שאופי הקונים יהיה ספורטיבי וצעיר ולכן הידיים גודלות.

לפי הפרטים היא נראית שמורה, אל תוותר על בדיקה, כמובן לפני זה נסיעה של לפחות 10 - 15 דק' על הרכב כדי לראות שהכל עובד כמו שצריך.

במידה ועבר בדיקה ונוסע טוב, הרווחת רכב שמתנהג גהינום!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

יחסית לרכב ספורטיבי מדובר ברכב זול לאחזקה,במידה וטופל כראוי. (מנוע 8 שסתומים 100 כ"ס)

חשוב לבדוק שימוש בנוזל קירור ולא מי ברז ובכלל לבדוק היטב הסטוריית טיפולים.

אם תטפל בו כמו שצריך לא תתאכזב.

יש משתמש בשם HERMAN שמחזיק רכב זהה כבר מספר שנים, תחפש שרשורים שלו על הרכב ותמצא הרבה מידע.

• תוכן חדש...