Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת צמיגים חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רק החלפתי לגאנטים ואני מחפש לרכוש צמיגים חדשים וטריים.

מידה: 205/55/16R

שיהיה צמיג ספורטיבי חצי קלאץ, כלומר לא משהו שנשחק מהר ולא משהו רגיל מידי.

צמיג אם אחיזה כשצריך אבל לא למסלול מירוצים.

רצוי צמיג עם דופן ישר (שיהיה יפה).

עצות כלשהן?

Honda Civic Mugen RR

פורסם

מצתרף לבקשה במידה זו, דרושה פשרה טובה לשילוב של אחיזה נוחות וצריכת דלק.

ומאיפה במרכז הארץ מומלץ לרכוש סט כזה ? התקציב בסביבות 2500 ש"ח.

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

התעללות מינמלית!

בלי דריפפטים למינהם ,בלי סיבובי גלגלים מופרזים.

פה ושם האצות.סיבובי גלגל קטנטנים בפתיחות.

Honda Civic Mugen RR

פורסם

רמת תרכובת (Treadwear) של 280 זה לא כזה רך. בהנחה שדופן הצמיג קשיחה מספיק (והבנתי שהיא לא...) השחיקה לא נראית לי אסון, כתלות באופי השימוש - טכניקת נהיגה ופעולות תחזוקה. אגב, עכשיו אני נוכח שזהו צמיג כיווני סימטרי שניתן להצליבו, והדבר מן הסתם יעזור בצמצום השחיקה.

תזכור שלצמיג ספורטיבי יש חסרונות מהותיים ביומיום: גומי רך גם מתייבש מהר יותר, אבל מעבר לכך יש לו תלות גדולה יותר בטמפרטורת העבודה שלו, ובתנאים של נהיגה רגילה ואיכות סלילה ישראלית טיפוסית - הוא לא תמיד יפגין ביצועים מיוחדים, וגם נטייתו לאבדן אחיזה תהיה מאוד חדה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן אני מבין שהספקת להתעדכן מהשרשור שלי ;)

סך הכל אני מאוד מרוצה מהצמיג,אצלי ברכב הוא שיפר פלאים את רמת האחיזה ביחס לצמיגים הקודמים(בריג׳סטון טורנזה,שאגב,עולים 200-300 שקל יותר!)

הדופן שלו באמת רכה אבל כל עוד לא מתעללים בהם על בסיס יומי הם ישרדו הרבה זמן ואין לך מה לדאוג.

פורסם
חן אני מבין שהספקת להתעדכן מהשרשור שלי ;)

סך הכל אני מאוד מרוצה מהצמיג,אצלי ברכב הוא שיפר פלאים את רמת האחיזה ביחס לצמיגים הקודמים(בריג׳סטון טורנזה,שאגב,עולים 200-300 שקל יותר!)

הדופן שלו באמת רכה אבל כל עוד לא מתעללים בהם על בסיס יומי הם ישרדו הרבה זמן ואין לך מה לדאוג.

גם לי יש טורנזה על ההונדה סיויק 07 שלי.

מה אתה אומר מומלץ להחליף ל T1R? וכמה עולה ה S.DRIVE ששמעתי עליו הרבה יותר דברים טובים?

Honda Civic Mugen RR

פורסם

אין לי ניסיון על הS.Drive אבל שמעתי עליהם רק דברים טובים!

הם יותר יקרים מהטויו לפי מה שאני יודע.

סט הבא אני אנסה אותם.

לגבי הטויו,שוב,צמיג מעולה ואם כמו שאתה אומר אתה לא מתגרזן יותר מידי הם ישמרו מעולה.

פורסם

MUGEN,

אתה נכנס ללינקים המצורפים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...