Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת גוססת ברכב (אימפרזה 2001) והגיע הזמן להחליף , הבעיה היא שאני לא מבין כלום ברמקולים ומערכות לרכב ואני לא רוצה לזרוק כסף סתם.

אני מוכן להשקיע על זוג רמקולים מקסימום של 500 שקל אלא אם כן יש משהו שיחרוג מהתקציב אבל באמת באמת שווה את זה.

ואני גם רוצה להחליף את הרדיו דיסק עצמו לרדיו דיסק שתומך בUSB וAUX ( תקציב נפרד , עדיף כמה שיותר זול :) )

תודה לעוזרים.

ועכשיו לכמה שאלות (לא חובה לענות לעצלנים):

איזה חברה נחשבת לאיכותית ושווה לבחון את המוצרים שלה?

האם צריך להוסיף גם סאבוואפר בשביל באמת להנות מהסאונד של הרמקולים , או שזה יחסית שולי ?

והאם צריך להוסיף עוד זוג רמקולים בשביל סראונד גם קדימה וגם אחורה או שרק אחד מהצדדים מספיק?

פורסם

הוספת סאב וופר זה בהחלט לא דבר שולי , והיא מוסיפה המון לאיכות השמע שברכב. בדרך כלל נהוג להתקין זוג קומפוננט מקדימה +סאב וופר בלי רמקולים אחוריים.

בכל אופן על מנת להוסיף סאב וופר אתה חייב להתקין מגבר דבר שיעלה כסף( התקנה +המגבר עצמו). ניתן להגיע לתוצאה טוב גם על ידי התקנת 4 רמקולים נצילים +רדיודיסק איכותי (כמובן לא אותה תוצאה), בסופו של דבר הכל עניין של כמה אתה מוכן להשקיע בזה.

פורסם

כפי שאמרתי , אני לא מבין בזה כל כך , מה נהוג להשקיע כדי שהסאונד יהיה ברמה טובה (לא חייב הטופ של הטופ) ?

פורסם
HU חדש+קומפ' קדימה+סאב+מגבר

מצטער על הבורות , אבל זה מה HU ?

ושאמרתי להשקיע התכוונתי תקציבית.

פורסם

תקרא את הFAQ בנעוץ.

HU זה רדיו דיסק.

אני לא יודע מה מספק אותך, אתה יכול לשים רכיבים סינים וזה יספיק לך, אבל לאחד אחר זה לא יספיק בכלל.

פורסם
תקרא את הFAQ בנעוץ.

HU זה רדיו דיסק.

אני לא יודע מה מספק אותך, אתה יכול לשים רכיבים סינים וזה יספיק לך, אבל לאחד אחר זה לא יספיק בכלל.

אותי מספק סאונד חזק (לא ממש חזק , אני לא פריק של ווליום ) , ובאס טוב, זהו... אני לא רוצה משהו fancy או משהו עם הצלילים הכי חדים בעולם.

עכשיו החברה שאני מעדיף את המוצרים שלה היא JBL (יש לי דילים) אז אם אפשר להציע מוצרים שלה בתקציב שלי אני אשמח.

ועוד שאלה קטנה, אני יכול לשים סאבוואפר ורמקולים ללא מגבר ? זאת אומרת ישירות לחבר את שניהם לHU ?

• תוכן חדש...