Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני לא יודע אם זה סקופ או לא אבל אתמול נסעתי קצת רברס אחרי מבט בלוח שעונים וראיתי שהק"מ זז... :shock:

תמיד ידעתי שזה לא ככה...האם זה משהו בעוד רכבים???

חשבתי אולי אני קצת לא בסדר היום בדקתי בסופר לנסר ואכן לא זז...

אני לא אמכור את הרכב(ליסינג מהעבודה)אבל חשבו על מי שבא למכור לכם ואומר יש לי 100000 כולל רברס :lol:

משהו יודע שמע ראה?

צביקה

פורסם

כבל הספידומטר מחובר לגיר ואין שום סיבה שהוא לא יסתובב כשנוסעים רברס

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
חברה אני לא יודע אם זה סקופ או לא אבל אתמול נסעתי קצת רברס אחרי מבט בלוח שעונים וראיתי שהק"מ זז... :shock:

אני לא אמכור את הרכב(ליסינג מהעבודה)אבל חשבו על מי שבא למכור לכם ואומר יש לי 100000 כולל רברס :lol:

משהו יודע שמע ראה?

צביקה

זז קדימה או אחורה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כבל הספידומטר מחובר לגיר ואין שום סיבה שהוא לא יסתובב כשנוסעים רברס

מדובר ברכב ליסינג - לפיכך הוא חדש למדי - ומשכך המד מרחק (אודומטר) דיגיטלי , וזז עם הנסיעה ,גם ברוורס.

במכוניות הישנות (מערכת מכנית) , המונה לא היה זז בנסיעה ברוורס.

פורסם

משהו יודע שמע ראה?

צביקה

זז קדימה או אחורה?

מה אתה צוחק עלי? זאת הבדיחה החצי מצחיקה הידועה... :p

ולמי שכן יודע ז"א שכל רכב עם מד דיגיטלי יזוז גם בנסיעה ברברס?

(עכשיו אי אפשר לסוע ברברס כדי לשמור על ק"מ נמוך :cry: )

פורסם

:roll: למה לא?גם כשנוסעים ברוורס עוברים מרחק מסויים, לא?

כמה נסעת? ליתר בטחון סע שוב, הפעם 20-30 ק''מ רצופים ברוורס. :p

פורסם

בדקתי את העיניין עם רכבי הפרטי(יונדאי גטס)בעל מד מרחק אלקטרוני.צר לי לאכזבכם,הוא לא זז רוורס...חשבתי לחסוך קצת קילומטרז' :lol:

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם הוא זז בכלל...לפי מה שאמרו פה זה הכי נראה נכון שאם זה מכני הוא לא זז ואם דיגיטלי כן...

לא משנה אם הוא צריך או לא לזוז העובדה שבהרבה רכבים הוא לא זז בגלל המכני...בגלל זה הופתעתי שראיתי שכן זז

פורסם

עד לפני שנה היה ברשותי דייהסו אפלאוז 93 כאשר נסעתי רוורס הקילומטראז' אכן היה זז אחורנית במוסך נאמר לי זאת תקלה אך לא כדאי לתקנה!!!

פורסם
עד לפני שנה היה ברשותי דייהסו אפלאוז 93 כאשר נסעתי רוורס הקילומטראז' אכן היה זז אחורנית? במוסך נאמר לי זאת תקלה אך לא כדאי לתקנה!!!

חחח היית נוסע ככה יומיים היית מוריד כמה ק"מ אבל השאלה שלי לא על אחורנית חברה אלא בכלל...

משהו אמר לי שיש אפלאוז עם ק"מ נמוך יכול להיות שלך? 8)

פורסם

אגב נסיעה לאחור...

יש תקנה שאוסרת על נסיעה לאחור סתם!

זה ניקרא: "נסיעה לאחור שלא לצורך" WTF :?::!:

בקיצור, אם "דרדס-מנייק" יראה אותך נוסע לאחור יותר מידי הוא יכול "להשחיל" לך אחת כזו :shock:

זה כמו "נסיעה שלא בהתאם לתנאי הכביש", השאלה היא לדעתו של מי :lol:

בקיצור "the beauty is in the eye of the beholder"...

מוגש כחומר למחשבה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ראיתי פעם סרט שמישהו לקח רכב לא שלו ולאחר מכן ניסה להוריד את הקילומראז' שעשה ללא רשות:

הרים את הרכב באוויר, הכניס לרוורס ונתן לו לנסוע על ריק כמה זמן. ככה שלא צריך אשכרה לעשות את כל הנסיעות ברוורס למי שתכנן להוריד כך קילומטראז'.. :roll:

בקשר לסרט: בסוף אגב זה לא עבד, הרכב נפל מהג'ק ואז טס לתהום.. :idea:

פורסם
ראיתי פעם סרט שמישהו לקח רכב לא שלו ולאחר מכן ניסה להוריד את הקילומראז' שעשה ללא רשות:

הרים את הרכב באוויר, הכניס לרוורס ונתן לו לנסוע על ריק כמה זמן. ככה שלא צריך אשכרה לעשות את כל הנסיעות ברוורס למי שתכנן להוריד כך קילומטראז'.. :roll:

בקשר לסרט: בסוף אגב זה לא עבד, הרכב נפל מהג'ק ואז טס לתהום.. :idea:

קוראים לסרט הזה שמתי ברז למורה, ומדובר ביצירת מופת.

פורסם

אנשים הבנת הנקרא...

המנהלים שינו את הכותרת למד מרחק זז בנסיעה אחורנית...זאת לא הייתה הכותרת המקורית...ברור שזה לא אמור לזוז אחורנית אני מדבר שבנסיעה אחורנית הוא זז קדימה!

לא זז בנסיעה,אחורנית(זז אחורה) אלא זז בנסיעה אחורנית(זז קדימה)

אם משהו יודע על זה משהו כמו שענו לי בהתחלה אשמח לשמע...

צביקה

• תוכן חדש...