Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעלה על מונית לא על טוקטוק באיזור הקוואסן

אל תשאל את נהג המונית כמה זה לאיזור הפלנטיפ אלא שיפעיל מונה יצא לך באיזור ה-80 באט לנסיעה

בטוקטוק הם רוצים 150 באט

בקיצור תעלה רק על מונית ושיפעיל מונה הכי זול.

קשה באימונים קל בים

פורסם

ממליץ לעבור בצפון, אפשר לסגור את זה ב-3 ימים ויש הרבה מה לראות.

יש טיסה ישירה של Bangkok Airways מצ'אנגמאי לקוסמוי.

לקופנגן (החלק הכי כיף בטיול) כדאי להגיע לפחות שבוע לפני הפול מון. המסיבות יותר טובות לדעתי כי בפול מון עצמו מאוד מלא.

מלונות - רק בהדרין. עדיף ב sunrise, בצד השני החוף לא מיועד לרחצה וחבל ללכת (כולה 5 דקות אבל זה עדיין הליכה) כדי להכנס לים.

אני מאוד ממליץ על Palita Lodge. גם מבחינת מיקום (מפה) - קרוב להכול אבל עדיין מספיק רחוק כדי שאפשר יהיה לישון וגם הצוות ממש נחמד. קצת יותר יקר מהשאר.

להתרחק מקוקוהאט - גם יחסית רחוק מהמסיבות וגם מלא בערסים ישראלים. גם dropin לא משהו לדעתי.

בכל מקרה, לסגור הכול מהארץ, אחרי זה לא ישאר מקום. ל Palita אפשר להזמין באינטרנט.

יום אחרי הפול מון אפשר לשכור טרקטורון (תחפש את הטובים והחדשים, יש כאלו שמשכירים ח@א על גלגלים) ולעשות טיול מסביב האי.

אם בא לכם, אפשר לעשות קורס צלילה בקוטאו (שעה במעבורת בפנגן/סמוי). אפשר לסגור את זה ביומיים וגם המסיבות בערב לא רעות. עשיתי דרך Ban's והם מאוד טובים. יש להם גם מדריכים ישראלים.

עוד מידע על קופנגן: http://www.phangan.co.il

אפשר גם להזמין שם מלונות. האתר שייך לישראלית בשם מיכל שגרה שם ולפעמים יש לה דילים טובים. היא גם מקבלת Paypal.

בצד המערבי (פוקט) לא הייתי אבל הבנתי שזה בעיקר לזוגות. לדעתי אין הרבה מה לחפש שם.

את קוסמוי (בעיקר צ'אווינג) לא אהבתי - יותר מדי זונות ודיי מסריח ברחובות. לאמאי יותר בסדר אבל מיועדת בעיקר לזוגות.

בפאטייה יש בעיקר זונות. לא יודע אם יש דברים נוספים לראות.

בבנגקוק לנסוע רק במוניות ועל מונה (אלא אם אתה יודע כמה אמורים לקחת וסוגר מראש). הם אוהבים לדפוק תיירים.

אם הולכים ל"ארועים מפוקפקים" (פינג פונג שואו), לסגור מראש על הכול כולל מונית.

רוב התיירים לוקחים מלון בקאוואסאן (ממליץ על D&D, יש 2 - אחד מול השני. לכו על החדש יותר, המחיר זהה). דיי זול שם וזה גם קרוב להרבה דברים. אין צורך להזמין מראש כמו בקופנגן.

קניות - רק בבנגקוק. המחירים זולים יותר וחבל סתם לסחוב.

בגדים ומזכרות תקנו ב-MBK. יש הכול ובמחירים טובים.

מוצרי אלקטרוקניקה אפשר לקנות שם או בקניון (שברח לי השם שלו, תשאלו שם) שמוקדש למחשבים ואלקטורניקה.

תהנו.

פורסם

היי אני הייתי לפני 4 שנים בתאילנד

אני אתן את הכמה טיפים שלי :

1.יש בצפון טרקים רגליים וזה ממש כיף, היינו הישראלים היחידים והיו המון אנשים מעניינים מהעולם , מכיוון שהטרק לא קל זה סינון טבעי

לערסים ופרחות:)

2.בקופנגן בהדרין ביץ תעלו בזהירות עם הגיפ למיגדלור -יש משם נוף מדהים למפרץ!

3.אם יש לכם זמן תגיעו לאי קוטאו ליד קופנגן -שעה במעבורת ,אי בתולי בלי הרבה ישראלים ומומלץ מאוד למי שצולל!

4. בבנגקוק יש כרטיס מוזל ל מעבורת שעוברת בנהר שחוצה העיר- דרך נוספת ממולצת לראות את העיר מהנהר לאורך התחנות של

המעבורת.

• תוכן חדש...