Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. בין זכרון לחיפה יש כל מיני חופים יפים, שניתן לראותם מכביש החוף. חלקם ממש תבוליים וחלקם נראים כנצמאים בתוך או ליד ישובים. איך מגיעים אליהם?

2. הייתי רוצה לקחת את הילד לסופ"ש בצימר על הים. מכיוון שגם האישה מגיעה זה צריך להיות צימר ברמה סבירה+. לא מחפש ג'קוזי אבל חייב להיות נקי ומסודר. יש לכם רעיון כלשהו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

1. קיימת שמורת טבע חוף דור-הבונים עם מסלול הליכה לאורך החוף. חפש באתר רשות הטבע והגנים.

2. בחוף דור יש חוף רחצה וסמוך אליו כפר נופש שמבחוץ נראה יפה, מעולם לא התארחתי בו (זה 20 דקות נסיעה מהבית, לא מצדיק לינה).

3. החופים מסוכנים מאוד לרחצה, הקפד לרחוץ רק בחוף מוכרז ובנוכחות מצילים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ישנתי בכפר הנופש בחוף דור. קיבוצי לטוב ולרע. פשוט מאוד, אבל נקי ומסודר.

היות ומדובר בסופ"ש, הודע להם שאתה שומר מצוות, כך תוכל לפנות את החדר בשעה מאוחרת יותר ביום שבת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

חוף נחשולים מומלץ פלוס,עשינו שם שבת.

אווירה מעולה,נוף פשוט מדהים ניראה לי אחד היפים שיש לנו בארץ היפה הזו,( יש מצוק עם צפיה לצפון אתה רואה את חיפה באופק ועם צפיה לדרום את ארובות חדרה)

יש סיור מודרך על המקדשים שהיו באזור,על המזגקקה של הברון רוטשילד,ארוחת בוקר מפנקת,שירות ויחס מצוין..ועלות של 650 ש״ח לזוג.(יותר זול מלעשות שבת בבית צוחק..)

פורסם

לי תמיד היה פטיש לצימרים על הכנרת. יש כאלו שאתה ממש עליה ולהתעורר לנוף כזה בצימר נשמע מדהים (עוד לא יצא לי לחוות.)

• תוכן חדש...