Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו VS קיה ספיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שתי מכוניות,

מה שאני מחפש זה חיסכון, זריזות, שיהיה אוטו צעיר בקיצור..

הראשונה - פיאט פונטו S75 ידנית 1.3 שנת 95.

ק"מ 185,000

מצב מכני מעולה, קלאץ'+אגזוז+אלטרנטור+רצועת טיימינג+מיסב מותח הוחלפו לפנים חודשיים ברקסים קדמיים הוחלפו לפני שבועיים. אחרי שיפוץ גדול של ראש מנוע. אין מזגן.

השנייה - קיה ספיה GTX אוטו' 1.6 שנת 96.

ק"צ 190,000

אוטו שמוור במצב טוב, תוספות : הגה כוח,חלונות חשמל,קודן מערכב שמע ,אזעקה .. יש מזגן.

פורסם

אה... תשמע... תראה... תבין...

קיה ספיה שנת 95 במקרה היתה בבעלותנו במשך 5 שנים בהן התקלה היחידה שהיתה ברכב היתה בולם זעזועים שחטף בומבה כנראה וברח לו הנוזל.

700 שקלים וכל השאר היה החלפת בלמים בתדירות יחסית גבוהה למה שאנחנו זוכרים ממכוניות יפניות אבל אמינות - מוחלטת!!!

המזגן היה טוב מאוד.

הרכב מבחינתנו היה מספק בנוחות שלו וגם היה לנו מספיק מרווח - באותם השנים זה גם היה הסטנדרט.

אין ABS עד כמה שאני זוכר, אולי יש שתי כריות אוויר ולא יותר והאבזור בטיחות היחידי שהוסף ברכב הזה באותן שנים היו מוטות חיזוק בתוך הדלתות.

מבחינת דלק הרכב היה סביר בקושי אבל גם לא ממש זללן.

אבל

זריז?!? אה... לא! עגלה שבעליות של ואדי ערה זחלה לנו ב60 קמ"ש כשהיא היתה מתוחזקת ומלוקקת להפליא.

צעיר? - בוא נאמר לא רכב מכוער אבל גם אין בו שום דבר באמת יפה.

לסיכום - אחלה רכב רק חבל שלא שמו ליד מחזיק הכוסות שלו (לא זוכר אם יש בכלל) מתקן לשיניים תותבות.

אבל 2

אם יוצא לך במקרה למצוא קיה ספיה לאו 1.8 ליטר או יותר טוב - קיה שומה 1.8 ליטר - בן זונה של רכב, למעט דשבורדים שמתעקמים מחום השמש - אז, מקווה שיש לך חניה מקורה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אה... תשמע... תראה... תבין...

קיה ספיה שנת 95 במקרה היתה בבעלותנו במשך 5 שנים בהן התקלה היחידה שהיתה ברכב היתה בולם זעזועים שחטף בומבה כנראה וברח לו הנוזל.

700 שקלים וכל השאר היה החלפת בלמים בתדירות יחסית גבוהה למה שאנחנו זוכרים ממכוניות יפניות אבל אמינות - מוחלטת!!!

המזגן היה טוב מאוד.

הרכב מבחינתנו היה מספק בנוחות שלו וגם היה לנו מספיק מרווח - באותם השנים זה גם היה הסטנדרט.

אין ABS עד כמה שאני זוכר, אולי יש שתי כריות אוויר ולא יותר והאבזור בטיחות היחידי שהוסף ברכב הזה באותן שנים היו מוטות חיזוק בתוך הדלתות.

מבחינת דלק הרכב היה סביר בקושי אבל גם לא ממש זללן.

אבל

זריז?!? אה... לא! עגלה שבעליות של ואדי ערה זחלה לנו ב60 קמ"ש כשהיא היתה מתוחזקת ומלוקקת להפליא.

צעיר? - בוא נאמר לא רכב מכוער אבל גם אין בו שום דבר באמת יפה.

לסיכום - אחלה רכב רק חבל שלא שמו ליד מחזיק הכוסות שלו (לא זוכר אם יש בכלל) מתקן לשיניים תותבות.

אבל 2

אם יוצא לך במקרה למצוא קיה ספיה לאו 1.8 ליטר או יותר טוב - קיה שומה 1.8 ליטר - בן זונה של רכב, למעט דשבורדים שמתעקמים מחום השמש - אז, מקווה שיש לך חניה מקורה.

תודה על התגובה :)

חחחח קרעת אותי עם השיניים התותבות :-D

פורסם

אל תקנה רכב בלי צמיגים

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בלי מזגן אתה תלמד לקלל במגוון שפות.

למרות שיש לי פונטו שנת 98 שלא עושה בעיות בכלל - אני לא הייתי הולך על הפונטו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני לא חושב שבתקציב שלך אתה יכול להיות בררן לגבי מראה וחיסכון וביצועים.

קח את מה שנראה לך הכי שמור והכי מתוחזק - אחרת תיכנס לבור אדיר של הוצאות, שגם עוד 100 ש"ח לפה או לשם בהוצאות הדלק לא יזיזו לך במקרה כזה.

• תוכן חדש...