Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנכה מוקצה מקום חניה , כדי שישתמש בו ,ולא כדי לשמור חניה לרכב נוסף של קרובי הנכה.

חניה שלא במקום המוקצה לו היא שימוש לרעה בזכות שהוקנתה לו , ויש מקום להתלונן , במידה והדבר נעשה באופן שיטתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

eurica!!!

תצלם את הרכב שחונה בחניית הנכים (לא הרכב של הנכה, כמובן) ותשלח את התמונה לעירייה ומשטרת תנועה. לדעתי זו עבירה די חמורה, והמבצע אותה יזכה בקנס לא קטן.

אמיר - אתה לא מכיר מספיק את נהלי ביטוח לאומי. נכות של אדם נקבעת בעיקר על ע"י הביטוח הלאומי ולכן, באם זכה לקבל חנייה נכים (להבדיל מתו נכה), משמעות הדבר שיש לו הגבלה בתנועה, וככלל הוא יקבל את החנייה הקרובה לביתו. באם יתעורר חשד שאין הוא מוגבל בתנועתו, מיוזמתו - תתחיל חקירה וההמשך ידוע.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
eurica!!!

תצלם את הרכב שחונה בחניית הנכים (לא הרכב של הנכה, כמובן) ותשלח את התמונה לעירייה ומשטרת תנועה. לדעתי זו עבירה די חמורה, והמבצע אותה יזכה בקנס לא קטן.

אהבתי - ומחזק.

חניית הנכים הוקצתה לרכב הנכה בלבד, הנכה יכול לחנות היכן שהוא רוצה אבל אין לו שום רשות להעביר את החניה לרכב אחר.

זו עבירה שדינה 1,000 ש"ח קנס.

פורסם
eurica!!!

לא הבנת במדויק - המצב הזה לא קורה. ברגע שמגיעה חברה, הנכה מעבירה את רכבה מחניה רגילה ברחוב אל חנית הנכים המוקצית לה (שהיתה ריקה עד עתה), וכך מיד מתפנה מקום ברחוב לטובת חברה.

פורסם
לנכה מוקצה מקום חניה , כדי שישתמש בו ,ולא כדי לשמור חניה לרכב נוסף של קרובי הנכה.

חניה שלא במקום המוקצה לו היא שימוש לרעה בזכות שהוקנתה לו , ויש מקום להתלונן , במידה והדבר נעשה באופן שיטתי.

ישה,

יש מקום להתלונן, אבל זה על הקרח. יש כאן לכל היותר טעם לפגם.

יש מספיק סיבות לקנוס נכים על עבירות חניה, ולא ראיתי שרשויות מקפידות על כך.

הידעת שנכה חייב לחנות במקום חניה מוסדר (כחול לבן) כל עוד המרחק אינו עולה על X מטרים מהיעד. לא פעם ולא פעמיים ראיתי נכה החונה באיסור בצד אחד של הכביש ומשבש תנועה, בעוד בצד השני של הכביש יש שפע מקומות חניה פנויים ומותרים לכל אורך היום.

לנכה אסור לחנות בתחנת אוטובוס, גם לא לרגע. אם אין מקום אחר, שיחנה במקום מרוחק.

זה רק חלק מהדברים היותר חשובים לאכיפה שלא מתבצע.

fatboy,

אני מכיר את נוהלי הביטוח לאומי בענין זה. אולי לא כמו פקידי הביטוח לאומי אבל מספיק בשביל לדעת איפה החלמאות ואיפה ההתעללות.

אני חוזר ואומר לך שוב - נכה בכסא גלגלים ממונע, יכול לחנות גם 300 מ"ר מהבית ולנסוע עם הכסא עד הבית. אף אחד לא ישלול לו את נכותו המובהקת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני תופס את הנכה הזו מסביר לה כי אני עומד להתלונן כנגדה אם תמשיך במעלליה, מראה לה מספר תמונות להוכחה טענותי, אני מאמין כי זה יפסיק את המנהג הנפסד.

גם נכה וגם מקפצת בקלילות מהבית לרכב כדי להזיז אותו מהחניה לחניה השמורה וחוזר חלילה.

מניח כי לא תרצה להסתבך ולתת הסברים, מהחשש , גם אם הרשויות לא יטפלו בכך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...