Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני עוד חודשיים משתחרר מהצבא, אני ואח שלי רוצים ליקנות רכב צעירים קטן בסביבות ה20K

חשבנו על 2 אופציות : ההצ'בק או המיצובישי קולט

עכשיו, קראתי וחיפשתי מידע על הרכבים ולא הצלחתי להבין דבר אחד:

נכון חלק טוענים שה-2 רכבים האלה ספציפית ישנים, ושחוקים אז השאלה שלי האם זה באמת שווה ליקנות רכב כזה.

כולם אומרים לי לא ליקנות רכבים ישנים(שנת 2000 ומטה נניח) אבל ההצב'ק והקולט הם רק מתחת לשנת 2000, אז אני פוחד שאם אני אקנה רכב מתחת לשנת 2000 אז אני כל הזמן אצטרך להקחת אותו למוסך לטיפולים וכ'ו....

יש אפשרות שאני אקנה אחד מ2 הרכבים האלה, סביבות שנת 96-98 ב20K-25K אחרי יישור קו, ביטוח וכל שאר הדברים שצריכים לעשות, וזה באמת ישתלם לי?

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי :]

תודה

פורסם

במחיר הזה אתה קונה פונטו ספייס שנת 2004, אוטו עם 4 כוכבי בטיחות, מודרני, חסכוני, נוח, אוטו שממש יכול להראות כמו אוטו חדש אם הוא במצב טוב.

לעומת זאת קולט\סיוויק יהיו דפוקות ומגעילות עם רמת בטיחות של קרטון ממונע ויצרכו דלק כמו שאוטו משפחתי בן 15 צורך..

עכשיו תגיד אתה אם זה משתלם.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני לא ממש יודע מה אתה מוצא בסיוויק ובקולט הישנות האלה...

ב25 אלף שקל-שזה תקציב מאוד יפה לרכב אפשר לרכוש מכוניות הרבה יותר מודרניות עם קילומטראז' נמוך יותר..

כמו כן הצריכת דלק של הרכבים האלה גבוהה(לא בדקתי אבל זה הגיוני ביותר) ועלויות ביטוח יקרות יותר

תחשבו על רכב יותר מודרני

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
שלום, אני עוד חודשיים משתחרר מהצבא, אני ואח שלי רוצים ליקנות רכב צעירים קטן בסביבות ה20K

חשבנו על 2 אופציות : ההצ'בק או המיצובישי קולט

עכשיו, קראתי וחיפשתי מידע על הרכבים ולא הצלחתי להבין דבר אחד:

נכון חלק טוענים שה-2 רכבים האלה ספציפית ישנים, ושחוקים אז השאלה שלי האם זה באמת שווה ליקנות רכב כזה.

כולם אומרים לי לא ליקנות רכבים ישנים(שנת 2000 ומטה נניח) אבל ההצב'ק והקולט הם רק מתחת לשנת 2000, אז אני פוחד שאם אני אקנה רכב מתחת לשנת 2000 אז אני כל הזמן אצטרך להקחת אותו למוסך לטיפולים וכ'ו....

יש אפשרות שאני אקנה אחד מ2 הרכבים האלה, סביבות שנת 96-98 ב20K-25K אחרי יישור קו, ביטוח וכל שאר הדברים שצריכים לעשות, וזה באמת ישתלם לי?

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי :]

אם תמצא רכב שמור מתחת ליד 7, תודיע לי.

מדובר ברכב שמיועד לצעירים נלהבים וככזה יהיה מצבם של רוב אלה שתמצא. בנוסף, אחזקה שוטפת של הונדה סיוויק ממש לא זולה והקולט היא דלקהוליסטית ידועה.

תחפש רכב קטן ידני (206 מנוע 1.6) שתהנה ממנו הרבה יותר.

פורסם

בקיצור אתם אומרים לרדת מהקולט/הצ'בק אני מבין....

אני פשוט נדלקתי עליהם כי הן ניראות טוב ופוזה אז... :]

אין סיכוי לימצוא קולט/הצ'בק שמורות בימיינו?

פורסם

לא בהכרח.

לי יש מיצובישי קולט שנת 99, אני יד שלישית והאוטו נמצא ברשותי כ-3 שנים.

בלי עין הרע, עד היום עשיתי רק טיפולים כנדרש, שום דבר מעבר לזה.

מה שכן, האוטו לא חסכוני במיוחד.

פורסם

בואו אני אגיד לכם תאמת, אני רוצה הצ'בק/קולט בגלל הפוזה של הרכב.... לא יותר מזה

לא משנה איזה רכב אני אקנה אני אוטומתית קונה מגבר + סאבוופר לרכב... פשוט חשבתי שזה מתלבש בול על ההצ'בק או הקולט :]

פורסם

בתור אחד שהחזיק שנה+ מיצובישי קולט 94'.

אפשר לרכוש אחת במחיר זול, אני מציע שתקח את המראה הישן, כי המנוע שם יותר חזק, 113 כ"ס במקור לעומת 90 של שנת 97.

הרכב זריז יחסית, אפשר נניח לרכוש אותו בעלות של 10-15 אלף, המלצה שלי תחפש אחת עם היד והקמ הכי נמוכים, עם טסט להרבה זמן ואפילו שנראית לא משהו אל תדע, פחחות וצבע זה דבר אחרון שצריך להפריע.

ברגע שתמצא אחת שמורה, ישאר לך מספיק עודף לתחזק ולעשות אותה יפייפיה.

תחזוקה מאוד זולה!! צריכת דלק לא נוראית בכלל, לגרסה הידנית כמובן, ואני הייתי מבסוט.

ההאצ'בק זה רכב שיגמור לך את כל התקציב, ולא תקבל משהו מיוחד שאין בקולט. ואלה רכבים שבאמת יהיה קשה למצוא שמורה במחיר הגון.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

כולה 2 מכוניות מכוערות(דעתי האישית)...

ואין סיבה לקנות מכונית בשביל פוזה

אני חושב שעדיף לקנות יונדאי גטס משנתון חדש מאשר מיצובישי או הונדה בנות 15

הרי גם ככה אתה תמכור אותו תוך איזה שנתיים שלוש כי הוא יבלה במוסך או יימאס עליך לנהוג בגרוטאה

תשקול לקנות אוטו אחר והכי טוב זה לעבוד קצת ולחסוך עוד כמה אלפים...זה יקדם אותך :)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...