Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב אספנות מרוסיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הייתי רוצה לשאול מה התהליך של יבוא רכב שנחשב לאספנות מברית המועצות ..?

מה התהליך שאני צריך לעבור כדי לקנות את הרכב ברוסיה ולהביאו לישראל עד קבל רשיון רכב .

חשבתי לעשות מתנה לרגל יום הולדת סבי ולהביא לו את הרכב הראשון שהיה לו ברוסיה ZAZ 968M.

לדעתי יכול לצאת אחלה מתנת יום הולדת מה דעתכם

כי ממה שהצלחתי לברר ZAZ במצב טוב לא אמור לעלות יותר מ1000$ ואפילו הרבה מפחות יכול להסתכם בכמה מאות דולרים ..

עכשיו כאן דרושה העזרה שלכם ידוע לכם כמה יכול לצאת כול התענוג פלוס מינוס של היבוא כולל הכול .

אני זוכר שגיא 127 התעניין בזה פעם ביבוא של הדגם הנל יש איזה פוסט בנושא ?

תודה על העזרה

פורסם

לדעתי התהליך זה לכל יבוא רכב אספנות מכל מקום בעולם. אתה צריך את הטייטל של הרכב. תמונות שלו לא יזיקו

את כל תהליכי הבירוקרתיה הקשורים. למצא חברת שילוח אמינה

ולהוציא אותו מרוסיה רק אחרי שתקבל את רשיון היבוא.

פורסם

אכן: יבוא זה יבוא, אין כל הבדל בתהליכים מכל מדינה שיש לנו יחסים רגילים איתה. אתה חייב ניירות של האוטו, צילומים (בעיקר שמראים שההגה בצד השמאל- חובה!!!), יש את הטפסים הרגילים שצריך למלא בשביל הבקשת רישיון היבוא- ובהצלחה! תיקח בחשבון שבפחות מ-20 אלף שקל "כולל"- אין בכלל סיכוי שתצא, והייתי עדין! תבדוק מחירי השילוח! אלא אם (וזה יהיה מגניב- אם יצליח!!!8))- תיקנה שם את האוטו ותביא אותו לכאן בנסיעה, אבל לא בטוח שהוא יגיע...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אמנם רצונך הוא כבודך, אבל אני שואל למה? מכונית נחותה וגרועה בכל היבט; פיל לבן, עונש אמיתי.

שים לב להנחיות ברורות בכללי הפורום ביחס לגודל האותיות

מנהלי הפורום

פורסם
אמנם רצונך הוא כבודך, אבל אני שואל למה? מכונית נחותה וגרועה בכל היבט; פיל לבן, עונש אמיתי.

האיש כתב למה ? כבד רצונו .

fiat tipo - כתב :

" חשבתי לעשות מתנה לרגל יום הולדת סבי ולהביא לו את הרכב הראשון שהיה לו ברוסיה ZAZ 968M."

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

שאלה כ"כ מיותרת בפורום שהנושא שלו הוא רכבי אספנות..

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

מישהו שאל אז העניןן הוא רגשי נטו .. רכב ראשון של סבי ברוסיה

נסתה קצת מהנושא שלי עם טיזר מה שאפשר לעשות עם קצת שיגעון ויידים טובות ZAZ

ולGLUK

עם זה באמת יכול להגיע ל20K אז זה מצויין

התכנון היה ליצור קשר עם קרובי משפחה מצד דודה שלי במוסקבה

לטוס לשם למה ימים לטיול לחפש ZAZ במצב טוב לרכוש אותו שם ביחד עם קצת חלקי חילוף שצריך בשבילו

ולחזור לישראל אולי אפילו באוניה עם זה אפשרי

פורסם
שאלה כ"כ מיותרת בפורום שהנושא שלו הוא רכבי אספנות..

לא מיותרת בכלל כשמדובר באדם אחר (מישהו שאל לדעתו? אולי הוא בכלל לא מעוניין?). מי שרוצה לרכוש לעצמו את הזוועה הזו ולהתקע איתה כנראה לנצח - שיבושם לו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא רשם שזו מתנה לסבא שלו, שתזכיר לו את ימי צעירותו ברוסיה.

בשבילך הרכב הזה הוא זוועה, בשביל סבא שלו זה משהו אהוב מן העבר.

לא בטוח שיתקע איתה כאן לדורי דורות. אין כאלה מכוניות בארץ ולדעתי היא תהייה דיי מבוקשת בגלל נדירותה.

גם סוסיתא זה רכב "זוועה", ולא מעט אנשים רוצים אחת כי זה נוסטלגיה בשבילם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...