Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל פעם שאני רואה דיון שכזה, קשה להימלט מהשאלה המאוד מטרידה: אם זה מה שהאויר עושה לצבע, מענין מה הוא עושה לריאות שלנו. האמת ? פחד !!

+1

זה כבר פתרון בר יישום , לא זול זה בטוח , אני משער שרכב שלם יעלה בין 3000-4000 ש״ח אבל נשמע מעניין...

יותר בכיוון 10,000 ש"ח.

לדעתי אין לך קייס, אין לך ברירה אלא לעשות פלסטלינה כל תקופה כדי להוציא את הנשורת הזו שננעצת בצבע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקום עבודתי הקודם גם הייתה לי את הבעיה הזו. אצלנו מי שהקפיד לשטוף את הרכב לפחות פעם בשבוע לא הופיעה אצלו הבעייה. אני מאלה שלא טורחים לשטוף את האוטו ואצלי הופיעה ה "חלודה". המלצתי בהתאם לכך, תעשה ניקוי יסודי ולאחר מכן שטוף את האוטו פעם בשבוע לפחות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מצחיק שמה שמשנה לך זה הצבע של הרכב בזמן שאתה נושם את הזבל החומצי הזה.

לדעתי התביעה צריכה להיות נגד התחנת והיא צריכה להיות יצוגית, של כל התושבים שסובלים מהתופעה הזאת.

אם זה נזק של 4000 ש"ח בממוצע לכל בעל רכב. נגיד יש 20,000 בעלי רכבים. תכפיל ב 4K ותקבל תביעה של 80 מיליון ש"ח.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הציפוי שמדברים עליו כאן מסופק בארץ ע"י חברת Sunfilm ועל פניו אמור להגן מהמפגע.

http://www.sunfilm1.co.il/Heb-3-0.htm

אם זה מספיק טוב לרכבי יוקרה זה כנראה גם בסדר לגולף.

בהחלט גם בסדר לגולף.

אני וויתרתי על גג, מכסה מנוע ודלת תא המטען. אתה לא יכול לוותר על חלקים אלו, שמקבלים את רוב הלכלוך. אצלי השיקול היה שפשופים ושריטות. ציפוי חלקים אלו יקפיץ את המחיר בהרבה.

בכל מקרה, כיום, אחרי כמעט שנה וחצי עם הציפוי, אני ממליץ על הציפוי ובהחלט שהייתי עושה אותו גם היום.

ובנושא השרשור, אני לא שמאי ולא צבעי, אבל נראה לי שהמפגע הוא חיצוני ולא קשור לאיכות הצבע. לא במקרה ניתנת אחריות ארוכה על איכות הצבע, מה גם שמכלולים שלמים עוברים תהליך של טיפול נגד חלודה לפני הצביעה.

פורסם
מצחיק שמה שמשנה לך זה הצבע של הרכב בזמן שאתה נושם את הזבל החומצי הזה.

לדעתי התביעה צריכה להיות נגד התחנת והיא צריכה להיות יצוגית, של כל התושבים שסובלים מהתופעה הזאת.

אם זה נזק של 4000 ש"ח בממוצע לכל בעל רכב. נגיד יש 20,000 בעלי רכבים. תכפיל ב 4K ותקבל תביעה של 80 מיליון ש"ח.

אני מעריך שיהיה קשה מאוד להוכיח את הקשר הנסיבתי בין תחנת הכוח לבין הפגמים בצבע הרכב. יותר קל לדעתי יהיה לתבוע את כלל תושבי ישראל על הנוהג הבזוי של פתיחת דלתות על רכבים סמוכים :-D

פורסם

אני רוצה לשתף גם בבעיה שלי.

בפח של הבגאז׳ , טמבון אחורי ומראות איתות יש קילופים של לכה / צבע .

אני לא גר ליד תחנת כוח או מפעל ולכן תמוהה שברכב בן 11 חודשים יופיעו סימנים כאלו , אומנם קשה לראות אותם אבל זה מעצבן ומקומם שברכב חדש צריך להיות תופעה מעצבנת כזאת.

יכול להיות שהבעיה בסוג הצבע של היצרן ?

• תוכן חדש...