Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאבל דין תואם IX35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אני מעוניין לרכוש מערכת מולטימדיה וחשוב לי שתהיה תואמת לרכב שלי

האם זהו חיסרון ? או שמה ישנן מערכות טובות התואמות לאוטו שלי ?

האם אתם מכירים מערכות כאלו ?!

התקציב נע באיזור ה4.5k וחשוב שלמערכת תהיה אפשרות להגברה חיצונית,IGO8 וממשק בעיברית

קיבלתי הצעה על המערכת הזאת : http://radiowilliam.co.il/product_Details.aspx?productId=435&subCatId=48&mainCatId=3

כולל IGO8 ומצלמת רוורס במחיר של 4800 (אני מאמין שעוד אפשר להתמקח על המחיר )המכשיר של חבר BGA שעל פי דברי המוכר נחשבת למערכת איכותית מאוד .

מישהו מכיר את המערכת ?!

אשמח לקבל מספר דגמים :)

תודה

אלעד

פורסם

היי אלעד

תתחדש על הרכב

לגבי המערכת אומר זאת בקצרה אל תיגע !!

צרות צרות ועוד צרות

זבל סיני יותר מהקסקה

מומלץ להרכיב מתאם דשבורד ולבחור מערכת דאבל איכותית מאחד המותגים הידועים כמו פיוניר קנווד JVC וכנ"ל

1. מתאם הדש בורד עם מכשיר מותגי נראה יפה יותר ברכב

2. המכשיר המותגי עובד ונותן את כל מה שהיצרן מבטיח ויותר, הן מבחינת סאונד והן מבחינת BT והן מבחינת תפעול כל האופציות

3. ברכב חדש שסביר להניח שיילך איתך עוד מספר שנים אז תוספת של 1500-2000 ש"ח מעבר להוצאה של 4500 ש"ח זה לא נורא גבוה כדי לקנות שקט נפשי והנאה מהרכישה

4. מכשיר מותגי יעבור איתך לרכב הבא כשהמכשיר המקורי יחזור למקומו בזמן החלטה על מכירת הרכב

הדבר היחיד שבעצם יילך "לאיבוד" זה רק מתאם הדשבורד

בהצלחה בבחירה

לעוד פרטים אשמח לעזור בהמשך

דרור

פורסם

מבירור קטן של מתאם הדש בורד עולה קרוב ל800 ש"ח כולל מתאמי אנטנות

גם במידה והתקציב שלי יהיה 5K אני יצטרך לשים תמתאם כלומר 4.5K צד ..

על איזה מכשירים הייתה ממליץ לי ושיהיה IGO8 ממש בעיברית וכמובן שליטה מהרכב .

פורסם

לאח שלי יש את אותו רכב.

קנה מהיבואן התקנה של גיל קאר.

פיוניר 4200 כולל GPS ובלו.

מכשיר מעולה

גם אני קנתי אחד כזה לרכב שלי.

הבעייה אין עיברית

164880_1369619699477_1801269312_736157_5073573_n.jpg

פורסם

שאלה קטנה: באינטרנט מצאתי IGO8 להורדה ..האם ניתן לרכוש מכשיר ללא GPS אך תומך ולהוריד מהאינטרנט ולהוסיף את הGPS דרך כרטיס זיכרון !?

פורסם

מכשיר ללא GPS הוא ללא GPS מה ישנה אם תדחוף בו כרטיס של IGO

ונכון להיום רוב המכשירים שתומכים GPS מגיעים ונמכרים כולל תוכנה

דרור

פורסם
מכשיר ללא GPS הוא ללא GPS מה ישנה אם תדחוף בו כרטיס של IGO

ונכון להיום רוב המכשירים שתומכים GPS מגיעים ונמכרים כולל תוכנה

דרור

אז פה העיניין אם אני רוכש מכשיר שהוא תומך אך בלי GPS האם קיימת האפשרות הזאת של הוספת כרטיס ?!

פורסם

אם אתה מתכוון לזה שאתה מתכונן לרכוש מכשיר עם יחידת GPS אינטגרלית אבל בלי הכרטיס אז התשובה היא כן

אתה יכול להשיג תוכנת IGO שמתאימה לסוג המכשיר שרכשת (ישנם מספר מעבדים ומספר סוגי תוכנות שמתאימות כל אחת למכשיר אחר) בדרך לא חוקית

ז"א הורדות מהרשת או העתקה או מה שזה לא יהיה

אני לא יכול לעזור בזה כי אני אישית מוכר תוכנות חוקיות ברישיון בלבד

שים לב ישנם מכשירים שמצהירים שהם תומכי GPS אבל יחידת GPS לא בנוייה בתוכם וההגדרה "תומך" מתכוונת בעצם לכך שאתה צריך לרכוש את יחידת ה GPS ולחברה בפלאג לתחת של המכשיר

אז שים לב כי במקרה הזה כרטיס לא ייתן לך כלום כי זה פשוט לא יעבוד ובמקרים כאלה יחידות ה GPS נמכרות עם התוכנה החוקית בתוך פונקציית המחיר

ישנה עוד דרך לדעת וזאת אם יש לך שני סלוטים של SD כשבאחד מהם כתוב SD ובשני GPS בקדמת המכשיר, זה אומר שבעצם יחידת ה GPS בנוייה כחלק אינטגרלי מהמכשיר

אבל בסוף להוציא IX35 ולהתקשקש עם מכשירים סיניים ותוכנות פרוצות ללא אפשרות עדכון נשמע לא חיובי

ממליץ לשקול רכישת פלסטיק מתאם ומכשיר איכותי וחוקי

בכל אופן במה שתחליט שיהיה בהצלחה

דרור

פורסם
אם אתה מתכוון לזה שאתה מתכונן לרכוש מכשיר עם יחידת GPS אינטגרלית אבל בלי הכרטיס אז התשובה היא כן

אתה יכול להשיג תוכנת IGO שמתאימה לסוג המכשיר שרכשת (ישנם מספר מעבדים ומספר סוגי תוכנות שמתאימות כל אחת למכשיר אחר) בדרך לא חוקית

ז"א הורדות מהרשת או העתקה או מה שזה לא יהיה

אני לא יכול לעזור בזה כי אני אישית מוכר תוכנות חוקיות ברישיון בלבד

שים לב ישנם מכשירים שמצהירים שהם תומכי GPS אבל יחידת GPS לא בנוייה בתוכם וההגדרה "תומך" מתכוונת בעצם לכך שאתה צריך לרכוש את יחידת ה GPS ולחברה בפלאג לתחת של המכשיר

אז שים לב כי במקרה הזה כרטיס לא ייתן לך כלום כי זה פשוט לא יעבוד ובמקרים כאלה יחידות ה GPS נמכרות עם התוכנה החוקית בתוך פונקציית המחיר

ישנה עוד דרך לדעת וזאת אם יש לך שני סלוטים של SD כשבאחד מהם כתוב SD ובשני GPS בקדמת המכשיר, זה אומר שבעצם יחידת ה GPS בנוייה כחלק אינטגרלי מהמכשיר

אבל בסוף להוציא IX35 ולהתקשקש עם מכשירים סיניים ותוכנות פרוצות ללא אפשרות עדכון נשמע לא חיובי

ממליץ לשקול רכישת פלסטיק מתאם ומכשיר איכותי וחוקי

בכל אופן במה שתחליט שיהיה בהצלחה

דרור

תודה על התשובה העמוקה שנתת לי .אקח את דבריו לצומת ליבי.

אז לעיניינו על הGPS אפשר לוותר כי יש לי כבר GPSשל mio שגם בו אני משתמש לעיתים רחוקות .

איזה דאבל דין היית ממליץ לי עד 3000 ללא gps ?(אך חשוב שיכלול בלוטוס ואפשרות חיוג מהמסך !)

פורסם

עד 3000 ש"ח ניתן לרכוש פיוניר כולל BT

כמובן של היבואן המקורי עם אחריות מלאה

בפחות מזה נניח בין 1500-2000 יש המון אופציות של מכשירים סיניים של כל מיני יבואנים שהיום פה ומחר מייבאים חומר לתבלון טחינה ירושלמית אסלי

לכן ברמת ה 1500-2000 אני מתעסק עם מכשירים מבית ניפון שלפחות מבחינת שירות ואחריות אני בטוח במאת האחוזים

כמו כן מכשירי הניפון מתוכנתים לעבוד בשפה העברית (גם בתפעול וגם בסנכרון מול הפלאפון)

כמו כן ניפון כיבואן דואג לייצר מכשירים מתוקתקים והוא מקפיד באופן אישי על שיפורים ושדרוגים כל הזמן ומול המפעלים עצמם

אבל בסוף הפיוניר לוקח

דרור

פורסם
עד 3000 ש"ח ניתן לרכוש פיוניר כולל BT

כמובן של היבואן המקורי עם אחריות מלאה

בפחות מזה נניח בין 1500-2000 יש המון אופציות של מכשירים סיניים של כל מיני יבואנים שהיום פה ומחר מייבאים חומר לתבלון טחינה ירושלמית אסלי

לכן ברמת ה 1500-2000 אני מתעסק עם מכשירים מבית ניפון שלפחות מבחינת שירות ואחריות אני בטוח במאת האחוזים

כמו כן מכשירי הניפון מתוכנתים לעבוד בשפה העברית (גם בתפעול וגם בסנכרון מול הפלאפון)

כמו כן ניפון כיבואן דואג לייצר מכשירים מתוקתקים והוא מקפיד באופן אישי על שיפורים ושדרוגים כל הזמן ומול המפעלים עצמם

אבל בסוף הפיוניר לוקח

דרור

אפרופו פיוניר האם ה4250 יתן תמורה מלאה למחיר? בעיקר שארצה לשדרג את הסאונד בעתיד

האם ישנם אפשרויות יותר משתלמות מה4250 ?!

סיני לא בא בחשבון :):)

פורסם

לא רואה הרבה הבדל בסאונד בין ה 4250 ל 3250

בטח שלא במקרה של השארת רמקולים מקוריים ברכב

אני גם לא רואה איך יש מצב ל 4250 כולל מע"מ עם אחריות וחשבונית במחיר של 3000 ש"ח

אבל בגדול 4250 אחד מהמכשירים הטובים שיש

כמובן שאציין שהוא עדיין לא תומך עברית

אני יודע שעובדים על זה ואין לי מושג עם מדובר על שבועות או חודשים עד לפיתרון השפה

דרור

פורסם
לא רואה הרבה הבדל בסאונד בין ה 4250 ל 3250

בטח שלא במקרה של השארת רמקולים מקוריים ברכב

אני גם לא רואה איך יש מצב ל 4250 כולל מע"מ עם אחריות וחשבונית במחיר של 3000 ש"ח

אבל בגדול 4250 אחד מהמכשירים הטובים שיש

כמובן שאציין שהוא עדיין לא תומך עברית

אני יודע שעובדים על זה ואין לי מושג עם מדובר על שבועות או חודשים עד לפיתרון השפה

דרור

דרך רדיו ווילאם בבאר שבע שהם היבואנים אני מקבל את המכשיר ב2850 בלי GPS וכמובן אחריות (היבואן הרישמי של פיוניר בבאר שבע) ...

איך הגעת ל4250ש"ח ?!

פורסם

אני לא הגעתי לכלום

אני רשמתי לך שאני לא רואה מצב לקבל 4250 (פיוניר) כולל מע"מ ב 3000 ש"ח

זו הייתה הכוונה

תקרא את ההודעה שלי שוב ותראה זאת

קשה לי להאמין שתקבל את ה 4250 פיוניר במחיר של 3000 ש"ח ואם אתה מקבל במחיר הזה אז אני ממליץ לרכוש אותו מראובן ברדיו ויליאם

לי זה נשמע הזוי

או שהוא בסרטים או שהוא אוהב אותך קצת יותר מדי ומוכן להפסיד כסף בשבילך

בכל אופן אם זה אמיתי אז בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...