Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה באיתור רכב אספנות (ב.מ.וו E9)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את התמונות הללו בפורום לפני כמה חודשים, אבל חיפוש בפורום לא הניב תוצאות ואיני מוצא את השרשור המקורי.

בכל אופן, מישהו יודע אולי היכן נמצא הרכב או כיצד ליצור קשר עם הבעלים?

תודה מראש לכל מי שעוזר.

jnzndctbi0a0.jpg

BMW 3.0 CS.JPG

bmw 30 csHIDDEN.JPG

30csHIDDEN.JPG

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

מהתמונות אפשר להסיק שצולמו ליד מוסך ב.מ.וו.

אני ממליץ לך להתחיל בתחקור במוסכי ב.מ.וו שונים שידוע שיש להם זיקה לאספנות, למשל ציקי ביהוד, דכה ביפו, מוסך מרכז איילון בת"א ויש עוד כמה. רצוי להגיע פיזית ולנדנד ולא בטלפון. רצוי עם תמונה. יש הרבה שלא יודעים מה זה E9.

אני לא חושב שהתמונה צולמה אצל ציקי אבל אני יודע שיש לו חבר עם E9 בצבע כחול וציקי נוהג בה הרבה. יכול להיות שיהיה לו קצה חוט בשבילך.

תשאל גם בפורום ב.מ.וו באוטוספורט.

תשאל גם את שמוליק (s.b.m.w). יש לו כזו בימר והוא מתמצא בתחום.

בהצלחה.

פורסם

מכיר את הרכב ואת המוסך שהתמונה צולמה בו. הבעלים של המוסך הוא חבר טוב.

המוסך הוא מורשה ב.מ.וו בדרום.

הרכב במצב מדהים, כשראיתי אותו לראשונה הוקסמתי.

עד כמה שזכור לי הרכב לא למכירה, אך אוכל לבדוק לך מחר בבוקר.

פרטים נוספים לגבי דגם מדוייק שנתון וכו אתן אם הרכב יהיה למכירה.

פורסם

עשיתי בירור קטן, הרכב שבתמונה היא 3CSL, הגרסה עם מכסה המנוע והבגאז' מאלומניום. שנת 71.

מנוע 3 ליטר 6 צילינדר ישיר,הזרקה. גיר ידני 5 הילוכים של אלפינה.

הרכב הגיע ביבוא אישי לפני כ-15 שנה,לפני הגעתו עבר שיפוץ מקצועי בחול,לרמת הבורג.

הרכב לא למכירה.

לאותו בחור יש גם 745 שנת 82, טורבו מקורי!!

מנוע 3.5 ישר,עם טורבו מקורי,אוטומטית.

גם זו לא למכירה.

פורסם

אני מתקשה להאמין שדגם CSL מקורי התגלגל לארצנו הקטנה, אולם לעולם אי אפשר לדעת.

הספוילר הקדמי וכנפוני הניקל מתאימים (הגם שקל להשיג אותם כיום). הספוילר האחורי אמור להיות נפרד מהמכסה האחורי. הכיסאות הקדמיים אינם מתאימים (בדגם ה-CSL מדובר בכיסאות ספורט ייעודיים מדגם SCHEEL). גם הגיר ALPINE (ראשון למטה) אינו מקורי, שכן מקורו ב-E30 M3 האירופאית ובסדרה 6 האירופאית (E24).

בכל מקרה, מדובר בדגם יוצא מן הכלל, הסובל מבעיות חלודה נוראיות. הרכב הספציפי הזה נראה כבסיס טוב. אני מניח כי מי שמחזיק אותו יודע היטב מה יש לו ביד...

פורסם

99.9% שהיא CSI ולא CSL, בעצם 100%.

CSL היא מנוע 3.5 ליטר, יש לה פס שחור בצדדים עם כיתוב CSL ועוד הרבה תוספות קטנות שמבדילות אותה מהCSI.

ה-CSI בפני עצמה רכב מדהים, אבל זאת לא CSL.

הניקלים בצד זה של הגירסא מארה"ב, מה שאומר שהרכב יובא מארה"ב.

פורסם
99.9% שהיא CSI ולא CSL, בעצם 100%.

CSL היא מנוע 3.5 ליטר, יש לה פס שחור בצדדים עם כיתוב CSL ועוד הרבה תוספות קטנות שמבדילות אותה מהCSI.

ה-CSI בפני עצמה רכב מדהים, אבל זאת לא CSL.

הניקלים בצד זה של הגירסא מארה"ב, מה שאומר שהרכב יובא מארה"ב.

+1

גם אני לא חושב שזה CSL כהגדרתו. אאל"ט, הבמפרונים הקטנים שמחוברים לפגוש הקדמי גם מעידים על רכב שיועד לשוק האמריקאי (אם כי אני לא סגור על זה).

פורסם

הצדק איתכם,

זוהי לא CSL מקורית,אלה CS שכחלק מהשיפוץ המקיף שעברה ברגמיה הוחלפו חלקי מרכב לכאלו מאלומניום כמו שיש בCSL.

ישנם עוד כמה דברים שהוחלפו ע"מ להגיע לCSL.

• תוכן חדש...