Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמי הוא יוסי.יש לי ארגז של חלפים לאופנוע באנגליה שמחכה למשלוח,רציתי לקבל המלצה על חברה שמתעסקת בשילוח בין לאומי לארץ בצורה אמינה וזולה ומהירה וללא טרטורים של המצאת מסמכים ממשרד התחבורה.

פורסם

כל חברת שילוח שתבחר , במידה והחלקים עונים על ההגדרה של חלפים הנדרש עבורם אישור , תדרש להציג אישורים של משרד התחבורה , ולכן תדרש לכתת רגליך למשרד התחבורה ....

אפשרות אחרת במידה והארגז לא גדול מדי, והערך עד 200 $ להביא אותו במזוודה בטיסה , .......

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אישורים זה לא קשור לחברת הובלה אלה אם יש חומרים מסוכנים במשלוח, זה יהיה קשור לעמיל מכס והוא ידרוש ממך להביא אישור יבוא ממשרד התחבורה בשביל לשחרר את החלקים בזה רק אתה מתעסק כלומר בעל הטובין.

טל

פורסם

אם בכל מקרה אני יתבקש להביא אישור ממשרד התחבורה על חלקים למנוע ולמזלג הקידמי, אז אין לי סיבה טובה להעזר בחברות השילוח.

ואני למעשה מנסה למצוא חברת שילוח עם עמילי מכס משלהם שלמישהוא היה לו נסיון טוב איתם, והוא לא הוצרך לספק אישור ממשרד התחבורה.(חברת שילוח מביאה מארצות הברית חלקים ולא קימת לי שום בעיה מבחינת אישורים)

פורסם

אין חיה כזאת אף עמיל מכס לא יצהיר ברשימון יבוא אל משהו שבפועל לא נכון, אתה גם תמלא אצלו תצהיר מה מכיל המשלוח אחרת הוא לא ישחרר לך אותו.

במידה ויהיה בדיקה פיזית של המשלוח שלך ע"י המכס והתצהיר שלך לא נכון אתה תקבל קנס ולא בטוח שישחררו לך אותו.

טל

פורסם
אין חיה כזאת אף עמיל מכס לא יצהיר ברשימון יבוא אל משהו שבפועל לא נכון, אתה גם תמלא אצלו תצהיר מה מכיל המשלוח אחרת הוא לא ישחרר לך אותו.

במידה ויהיה בדיקה פיזית של המשלוח שלך ע"י המכס והתצהיר שלך לא נכון אתה תקבל קנס ולא בטוח שישחררו לך אותו.

טל

אני מצטער אם הבנת אותי לא נכון,התצהיר הוא על חלקי רכב בלבד ,אין פה שום נסיון לרמות!!!

פשוט מאוד ביבוא מארצות הברית עם החברה שאני עובד(כן יש חיה כזאת), אני לא נדרש להמציא איזה שהוא אישור!

טוב נחזור לשאלה שלי ,למי יש ניסיון עם חברת שילוח מאנגליה לארץ??

פורסם

אני אחזור ואסביר לך,

הצורך באישור ממשרד התחבורה לא קשור בחברת השילוח אלא במה אתה משלח.

לדוגמא אם תביא מדבקות לרכב , פלאגים , חלקי גומי ועוד רשימה של חלקים , לא תידרש לאישור ממשרד התחבורה ,

אם תביא חלקים כמו בלמים , וחלקים , תדרש להביא אישור ממשרד התחבורה..

את האישור תדרש להביא באופן עצמאי , העמיל הוא עמיל מכס ולא עמיל משרד התחבורה .....

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני במקרה עובד בתחום:

לחברת השילוח אין עניין לטרטר אותך סתם, היא חייבת למלא אחר נהלים וחוקים שקיימים בכל הנוגע ליבוא ויצוא שמוגדרים בארץ.

תאמין לי, שבמחינת משלח, כל מסמך/אישור/או קבלת היתר מיוחד בכל הנוגע לטובין, הם כאב ראש לא קטן.

• תוכן חדש...