Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה לגבי המחיר של החלקים כי זה לא נשמע לי הגיוני.

במוסך רייך בני ברק רוצים על הגומיות האוטמות שמסביב לדלת "על גומיה אחת לפני מע"מ ועבודה אלף שקל"

אחרי זה יש לי גם משהו קטן במסרק ההגה בחניה כשמסובבים את ההגה כל הדרך לצד ימין שומעים טיקטוקים חלשים (לא ניתן לשמוע אותם אם יש יותר מידי רעש). כשבדקתי הם גם העבירו אותו טסט ואמרו שזה ממש גבולי בקיצר אחרי המחיר של הגומיות כבר לא שמעתי את המחירים שלהם. כ4 אלף ומשהו שקל לאחד חדש, כ3 אלף ומשהו לאחד משופץ בחו"ל וכ2 אלף ומשהו לאחד ששופץ בארץ.

אז בקיצר אני לא אבלבל לכם את הראש על מסרק ההגה ומה שזה אומר נתחיל מהפשוט, כמה עולה הגומיה האוטמת מסביב לדלתות ברכב?

כי אלף שקל לגומיה זה מחיר לא הגיוני שלא התעדכן שנים וכנראה מתאים לרכבים חדשים

תודה

פורסם

גומיה מקורית מסביב לדלת עולה הרבה מאוד .

ישנן גומיות תחליפיות לדלת אבל הן לא תתאמנה לכל משקוף .

אם למשקוף שלך יש זוית 90 מעלות הן לא יתאימו .

לך לפחח ותתיעץ איתו , גומיה תחליפית עולה 20 ש"ח למטר .

• תוכן חדש...