Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש הבא אני מקבל מכונית, כנראה פיאט ספייס 2006

השאלה שלי היא שלפי מה שהבנתי במכוניות הקטנות הרמקולים לא משהו בכלל... כמה תעלה לי התקנת מערכת חדשה? יותר מ2000 ? מחפש איכות סבירה.

פורסם

הכסף משחק, אבל אם אתה לא רוצה להכנס להגברה אתה יכול לקנות משהו איכותי כמו רמקול קידמי ואחורי עם HU ( רדיו דיסק ) נחמד

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אף פעם לא הבנתי במה הרדיו דיסק משנה? כלומר רדיו דיסק ישפיע על איכות השירים?

ואם אפשר לקבל המלצות, התקציב למערכת הוא בערך 1500 ש"ח

פורסם

בוקר טוב

אם אני לא טועה אז בפיאט 2006 יש רמקולים "6.5 בדלתות

כך שזו מידה טובה להתקנת רמקולים איכותיים

בתקציב של 1500 ניתן להרכיב סט טוב מקדימה וסט טוב במגש האחורי ורדיו דיסק איכותי

הרדיו דיסק הוא אחד המשפיעים העיקריים על איכות הסאונד כי בסוף הוא ה"מח" שמאחורי הכל

ז"א הוא המכשיר שלוקח את האות מהמדיה המנוגנת (דיס USB וכנ"ל) והופך אותו חזרה למוסיקה

וכמה שהוא יעשה זאת בצורה איכותית יותר ודרך ההגברה הפנימית שלו כך האות שיגיע לרמקול או למגבר יהיה איכותי נקי וחזק יותר במקביל

בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...